Hirdetés
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasa
senior tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Ezt néztem én is, a hátránya, hogy limitált a sávszélessége a free-nek.
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
Nem értem miért,de a munkahelyen nem kapcsolódik a publik szerverre. El timeout-ol. nslookup-al megnéztem és az országon kívül hasal el a kapcsolat (A bix szerveréig még eljut). Itthon, meg megy gond nélkül.
Volt már switch reset, ami a szobába van. Mit kéne még tennem?
-
A napokban találkoztam ezzel a programmal. Jah, használhatod ingyenesen, csak akkor címlistád nincs, ha jól vettem ki
Egyébként az AnyDesk-nek és TeamViewer-nek onnantól remek alternatívája, ha több felhasználó használná azonos időben. Egy felhasználós módban az árazása a két rivális között található félúton. -
Én a fizetős teamviewer után az ingyenes dwservice-re tértem át. Annyira nem gyors mint az anydesk vagy a teamviewer, de sokkal könnyebb használni.
-
PSti
tag
Köszi szépen az ajánlót! Teamviewer 12 óta nem bírok újabbra áttérni mert az újakban mindig van valami hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Kingston FURY Renegade 1TB M.2 PCIe NVMe
- Csere-Beszámítás! Garancia: 2027.11.11- Playstation 5 Pro konzol!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- Philips Momentum 43 4K HDR monitor - Győr - hibátlan állapotban
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Egyébként az AnyDesk-nek és TeamViewer-nek onnantól remek alternatívája, ha több felhasználó használná azonos időben. Egy felhasználós módban az árazása a két rivális között található félúton.