- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasa
senior tag
válasz
MasterDeeJay #2 üzenetére
Ezt néztem én is, a hátránya, hogy limitált a sávszélessége a free-nek.
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
Nem értem miért,de a munkahelyen nem kapcsolódik a publik szerverre. El timeout-ol. nslookup-al megnéztem és az országon kívül hasal el a kapcsolat (A bix szerveréig még eljut). Itthon, meg megy gond nélkül.
Volt már switch reset, ami a szobába van. Mit kéne még tennem?
-
A napokban találkoztam ezzel a programmal. Jah, használhatod ingyenesen, csak akkor címlistád nincs, ha jól vettem ki
Egyébként az AnyDesk-nek és TeamViewer-nek onnantól remek alternatívája, ha több felhasználó használná azonos időben. Egy felhasználós módban az árazása a két rivális között található félúton.
-
Én a fizetős teamviewer után az ingyenes dwservice-re tértem át. Annyira nem gyors mint az anydesk vagy a teamviewer, de sokkal könnyebb használni.
-
Köszi szépen az ajánlót! Teamviewer 12 óta nem bírok újabbra áttérni mert az újakban mindig van valami hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest