2022. július 2., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Vertuo kapszulatartó

  Előtörténet

  Adott egy kisméretű konyha, ahova nemrég beköltözött egy Nespresso Vertuo kapszulás kávéfőző gép. A megjelenése óta (~2021. március) szemeztünk ezekkel a masinákkal. Legnagyobb előnyük, hogy remek habot gyártanak a kávéra, amit mi szeretünk is.
  Itt jegyezném meg, hogy kapszulákat 8 hónappal a gép megjelenése után is csak közvetlenül Nespresso-éktól lehet rendelni, áruházakban még mindig nem kapni. Utángyártott kapszulák pedig nincsenek sehol - pedig 1-1 ilyen minőségibb alkotás nagyon jó arra, hogy a gyártó által biztosított ízpalettát tovább szélesítse...

  Probléma

  Egyelőre ott tartunk, hogy minél több féle kávét igyekszünk megkóstolni, így 8-10 féle van rendszerint itthon. S ebből következik a legfőbb probléma: hova tegyük elérhető helyre a kapszulákat... Sokáig keresgéltem a témában, két szimpatikus megoldást találtam. Az egyik egy kaktusz-forma cukiság, a másik egy kassza-szerű praktikum (ennek létezik vertikális verziója is). Igen ám, de egyik se fér el. Vannak viszont azok a fajta tartók, ahol sínszerű dologban futnak a kapszulák.

  Folytatás...

  [K2] 7 hónapja

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.