Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruti
Közösségépítő
válasz
hackeeeee #115 üzenetére
futó mail kliens nélkül is kaphatsz értesítést bizopnyos webmail-es fiókokról
a hirdető nem feltétlenül UP-ol, míg el ment a cucc
ha tárgyal (akár többekkel) privátban, és lát potenciális vevőt, miért UP-olna? lehet, még hsz-t sem tesz a közösbeigazad van, biztos nem az ÉN felhasználónevem kell valakinek (pedig én még majdnem a PIN-kódomat is kiílírom az adatlapra ), de vannak itt, akiknek bizony sokat lehet ártani, keresztbe tenni, üzletét és hírnevét rontani...
nem magunkból indulok ki
örülök, h nincs ilyen veszély és gyenge pontpersze én is kipróbálom a progit, nem akrtam az érdemeiből levonni, egyértelműen HASZNOS, és ez a lényeg
-
Konflikt
addikt
válasz
hackeeeee #115 üzenetére
Abban hiánypótló, hogy ha nem használsz mail klienst, mint pl. én, mert nincs rá szükségem. Akkor nem kell böngészőt, mail fiókot nyitogatnod, hogy megnézd, hogy van e privid esetleg, vagy hozzászólásod a termékeidhez, hanem csak fut a progi, és az alapján tudod figyelni, mint beszéltük lejjebb, kényelmesebb.
nemigaz, abban sem feltetlenul hianypotlo. en sem hasznalok mail klienst (a cegesen kivul), megis egybol latom, ha jott mail, pedig weben nezem a leveleket. ugyanis a legnagyobb levelezokhoz mar van szamtalan notifier app/addon/akarmi, ami egybol ugral/forog/villog/zenel ha erkezik mail. e.g. yahoo notifier aztan itt a gmailhoz egy notifier winre, ez pedig a foxi addonos gmail notifier.
es igy tovabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming A15/R7-7535HS 16GB 512B SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144Hz garanci
- ÚJ CORE I7 12700KF GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3080TI 12GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR
- iPhone 14 Pro Max 256GB - kártyafüggetlen - AppleCare+
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest