- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Aktív témák
-
Giot
addikt
Elolvastam, megrágtam, megemésztettem a cikket!
És úgy döntöttem én biza leírom a véleményem.
Nincs bajom sem a Facebook-al sem az iwiw-el a Twitteről meg nemrég tudtam meg mire való. "Namármost" elég sok dolga van egy emberkének és a legtöbb időt az rántja ki a zsebéből hogy melózik, pénzt hajkurászik, esetleg van egy (vagy több) hobbija meg persze a legfontosabb a szeretteivel próbál minél több időt tölteni. Erre itt vannak ezek az időrabló "közösségi oldalak" ahol bejelölöm a másikat mert hogy ismerem vagy mintha ismerném. És na bakker nem igazolt vissza a szemét. Szégyen gyalázat. Meg twitter hogy leírom x percenként mi a helyzet. És ezek hatalmas népszerűségnek örvendenek, és ez most DIVAT. Főleg az iskolásoknál, szerintem, nekik elég sok idejük van. De gyakorlati jelentősége, haszna vajmi kevés. Ha van egyáltalán.
Szóval ennyi ami megfogalmazódott bennem ezzel a témával kapcsolatban.
Peace!
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Motoros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Hegesztés topic
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 3700X/GeForce RTX 3080/16GB DDR4 RAM/1.25TB SSD+ 2.5TB HDD konfig eladó
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest