Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
Aktív témák
-
Giot
addikt
Elolvastam, megrágtam, megemésztettem a cikket!

És úgy döntöttem én biza leírom a véleményem.
Nincs bajom sem a Facebook-al sem az iwiw-el a Twitteről meg nemrég tudtam meg mire való
. "Namármost" elég sok dolga van egy emberkének és a legtöbb időt az rántja ki a zsebéből hogy melózik, pénzt hajkurászik, esetleg van egy (vagy több) hobbija meg persze a legfontosabb a szeretteivel próbál minél több időt tölteni. Erre itt vannak ezek az időrabló "közösségi oldalak" ahol bejelölöm a másikat mert hogy ismerem vagy mintha ismerném. És na bakker nem igazolt vissza a szemét. Szégyen gyalázat. Meg twitter hogy leírom x percenként mi a helyzet. És ezek hatalmas népszerűségnek örvendenek, és ez most DIVAT. Főleg az iskolásoknál, szerintem, nekik elég sok idejük van. De gyakorlati jelentősége, haszna vajmi kevés. Ha van egyáltalán.Szóval ennyi ami megfogalmazódott bennem ezzel a témával kapcsolatban.
Peace!
Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- LEGO klub
- Különleges mini munkaállomás jött a Minisforum színeiben
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- SNES Edge Sharpener (Enhancer) modkit
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. "Namármost" elég sok dolga van egy emberkének és a legtöbb időt az rántja ki a zsebéből hogy melózik, pénzt hajkurászik, esetleg van egy (vagy több) hobbija meg persze a legfontosabb a szeretteivel próbál minél több időt tölteni. Erre itt vannak ezek az időrabló "közösségi oldalak" ahol bejelölöm a másikat mert hogy ismerem vagy mintha ismerném. És na bakker nem igazolt vissza a szemét. Szégyen gyalázat. Meg twitter hogy leírom x percenként mi a helyzet. És ezek hatalmas népszerűségnek örvendenek, és ez most DIVAT. Főleg az iskolásoknál, szerintem, nekik elég sok idejük van. De gyakorlati jelentősége, haszna vajmi kevés. Ha van egyáltalán.