- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
Anathema67 #2071 üzenetére
aha ja akkor a sárréti chilifarm átver... Csernobil és Nyelvterpesz cuccot is vettem tőlük, utóbbit másnap eladtam egy csaj haveromnak mert nekem nem volt csípős, és helyette vettem a Csernobilt és az is 1hét alatt elfogyott mert kiskanállal ettem hogy valamit érezzek. a paprika kivonatos szószból 1 csepp és vad csuklás meg könnyezés. na szerintem pont ezért raknak bele kivonatot
a másik Moruga amit meg vettem kispesti termelőtől van aki 8éve csinálja otthonCPT : februárban voltunk kint párommal a városligetben halfesztiválon, ott volt a Pokolpista termelője most már Chilion néven, mondtam hogy adjanak nekünk kóstolót a legdurvább szószból, vastagon tegyen a tortilla-ra, aztán mikor látta a srác hogy párom és én is lazán berágtuk akkor lepődött meg mert elmondása szerint a többi ember haldoklik kb. mi meg mondtuk hogy nem is érezzük annyira gyenge, aztán persze elmondtam hogy min tanultuk a chilit megszokni és hogy Reaper alatt esélye sincs nálunk, de inkább külföldi tuning szószokat vennék ami tényleg megkínoz.
sajnos a sima chili már semmi egy olyan embernek aki evett kivonattal tuningolt szósztelvileg ha összejön a pénz ebay-es vásárlásra akkor nyártól meglesz a Dave' Ghost Pepper Sauce
az gyenge 800ezer körüli és elég fájdalmas lesz, de még tervezek egy Blair's Ultra Death szószt is szerezni ami szintén ilyen combos kb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo 16db mag van a csomagban.Hogyan ültessem el őket? Mindegyik mehet egy cserépbe egyszerre? Vagy inkább szedjem őket...
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Megjelent a OnePlus 13T
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest