Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca000
őstag
Te vagy az egyetlen a földgolyón, aztán lehet, hogy csak itt a fórumon, aki tartja, védi, körömszakadtáig ezt a semmirevaló álláspontot.
Senki nem beszél itt arról, hogy ez egy rossz játék, hanem, hogy HOL VAN A MINDEN MÁSNÁL EGYÉRTELMŰBB, NAPNÁL VILÁGOSABB, KÖTELEZŐŐŐŐŐŐŐ OFFLINE LEAGUE MOD????Nézd meg, hazánk fiain kívül, hányan "nyavajognak" még a fejlesztők béna módra elcseszett "ötletén", más fórumokon is, ezen a tündéri kis hiányosságon, hogy nincs offline leauge mod.
Te itt könnyen vagy, egyedül vagy a topicban.
Neked nem kell, NEKÜNK IGEN!
És még sok százezer játékostársnak is.
Ha még egyszer leírod, hogy nem kell a játékba offline liga, esküszöm fejbelövöm magam

-
laca000
őstag
Offline liga mod mikor lesz, vagy életem végéig, vagyis hál' istennek, talán csak a jövő év végéig BL-t kell játszanom?
Amit egyébként nem játszom

-
laca000
őstag
Azt hittem lett offline liga mod, de nem lett.
-
laca000
őstag
PESEdit.com 2013 Patch 2.2
Jól látom?
"Improved selector: league"
-
laca000
őstag
Élcelődünk?
Éppen arra céloztam, hogy a FIFA 97 óta..
Arról meg, hogy én atomrakéták fejlesztésében veszek részt, te mit tudsz?
Csak nem kérkedem vele.
Én sem előre legyártott patcheket telepítgetek a PES-hez, kedves játszótárs.
Arról meg nem tehetek, hogy a PESEDIT nálam nem fagy, reklamálj náluk.

-
laca000
őstag
Ez is szubjektív.
A PESEDIT nem fagy, az van feltéve hozzám is.
Egyébként meg, hogy ki milyen patch-et ad ki a játékhoz, édesmindegy, úgyis a magam kényére-kedvére alakítom a programot.
Egyik patch sem kizárólagos, törvényszerű vagy állandó!
Épp az a szép ebben a játékban, hogy azt csinál vele az ember, amit csak szeretne.
Olyan stadiont készítek, olyan cipőket, olyan arcokat, és később teszem be azt, amilyeneket csak akarok.
Az ML-t meg játssza az akinek hat édesanyja van.
Nem tudom mit olyan nehéz feldolgozni azon, hogy az offline liga mód éppoly természetes és követelmény a játékban mint az ember fején a fül, vagy a száj.
-
laca000
őstag
Köszönök mindent, de nem értem minek ennyire szaporítani a szót, csak annyit kérdeztem, elsőre is, "honnan lehet letölteni"?
A többi másodinformáció.
Nem volt kedvem végignézni a tizen-akárhány perces videót.
Szlovák vagy Cseh pedig az az oldal, amely a videóban szerepel..
A linket:
Nagyon Köszönöm.
-
laca000
őstag
Nagyon nem így gondolom, de össze nem veszünk rajta, az én meglátásom az, hogy a PES egy grafikai nulla, számtalan variálhatósági lehetőséggel, ez igaz, és élvezhetőbb is a játékmenet, mint a FIFA-nál, a FIFA pedig gyönyörű ugyan, de ostoba egy bugyuta játék, kirakat bábúkkal..
Egyik sem tetszik igazán, a régi PES-ek jók voltak, valóban, azokat élveztem, szerettem..
Ennyi..

-
laca000
őstag
Hát én nem tudom..
Megmondom őszintén, a két játékból kellene összegyúrni egyet..
A kilencvenes évektől játszottam a FIFA-val, a Pes sorozattal is, mióta kijött(akkor hanyagoltam is a Fifat), mert akkor másnak számított, valóban jobb játék volt, de ma már ez a sorozat is stagnál, nincsenek benne olyan hangulatos meccsek, hiányolom az iramot, a lendületet a játékból, már nem is annyira spontán, mint volt, itt is sok az ugyanolyan gól, a béna megoldások, top playeren meg ugyanúgy szerel a gép, mint a Fifaban, nem lehet keresztülvinni a védőkön a labdát, nevetséges, ez lenne az ordenáré nagy taktika?
Maximum pipa leszek, mert élvezhetetlen a meccs.Az igaz, hogy a FIFA butyutább játék, minden gól "ugyanolyan", stb, de szerintem a PES-re is ráférne egy jó nagy adag változás, nem csak tupírozgatás, ami mondjuk az oldalról történő beadásokat is illeti, sokszor beadáskor nem talál embert a labda, átszáll a sarki büfé közelébe inkább, de ez csak egy példa a százból, és hasonlók..
Egy egyszerűen ÉLVEZHETŐ játék kellene, nem szanaszéjjel taktikázott, sem arcade hulladék mint a Fifa..
Mióta berakták ezt az ostoba taktikai rendszert, nekem nem tetszik, azelőtt igen jó mérkőzéseket lehetett játszani, imádtam az összes azelőtti PES-t, a monitorhoz szögezett, ez meg?
Hát nagyon nem sikerül lekötnie, a játék bosszant.
Nem tudom érthető-e amit magyarázok?
A patchekről meg tudok, szanaszéjjel patchelem állandóan én is az összes PES-t, de az alapjátékon nem változtat az semmit, csak külcsín, sajnos..
-
laca000
őstag
Én is így vélem, egyre lejjebb csúszik a Konami, ugyanazt a játékot adják ki már ezek is vagy 5 éve, pedig nem így indult, ígéretes volt, az elején, nem is gondoltam a fifaval..
De most, hát ez a játék egy hulladék, otromba-randa grafikával, a gép csal, nevetséges az egész, palira veszik az embert..
Megveszem a Fifát, kész, az legalább szép, ha nem is jó, de valamivel meg játszani kell..
-
laca000
őstag
Amíg nincs offline liga, semmit nem ér ez a játék, csak azt nem értem, hogy lehet ennyire ostoba egy tervezőcsapat(akik mellesleg vagy öt éve csak a babérjaikon ülnek), hogy nem teszik be ezt a lehetőséget, amely egyébként még egy focihoz nem értő embernek is totál természetes..
Röhej.

-
laca000
őstag
Nincs offline liga mód sem, ez is egy vicc, ezt hogy gondolták?

-
laca000
őstag
válasz
danikollar
üzenetére
Egyébként, tényleg orbitálisan randa a grafika, ugyanazt a játékot adják ki röpke 5-6 éve, ugyanazzal a motorral, aztán jön valami kábulat trailer, hogy a játék ilyen meg olyan lett, közben semmi..
Lassan rájössz, átvertek..
Viszont a FIFA is csak grafikailag fejlődött, ugyanazok a blőd hibák, ostobaságok ott is megvannak.
Csak sokkal szebb, mint a PES.
Körülbelül ennyi a különbség a két játék között.
Inkább úgy fogalmaznék, hogy azt a játékélményt cseszték el a Konaminál, amire előzőleg sikeresen rátaláltak..
A grafika másodlagos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hálózatokról alaposan
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- iPhone 17 Pro 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest