- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
válasz
pontazire #329 üzenetére
Ha csak nem Pebblebits ROMot használtál eddig magyar nyelvvel, akkor megéri. Korlátlan számú app. Ez volt az első kérésem, amikor két és fél éve megkaptam az órát.
Plusz egy csomó új grafikus API-t támogat, jobb, szebb progik jöhetnek és a régi appok is futnak továbbra is. -
pontazire
csendes tag
Ezüst. És külön csomagban megérkezett a fémszíj is. Szép, de masszív darab, alaposan megnöveli az óra súlyát.
Ahhoz, hogy a csuklódhoz igazítsd a méretét, a csat melletti 5-5 elem kivehető. Egy pici csavart kell kicsavarni, de némelyik szorul, meg is karcoltam az órás csavarhúzóval egy elemet, amikor leugrott a csavar fejéről. -
-
zdanee
őstag
válasz
pontazire #321 üzenetére
Hát sajnos jogos. Amcsiban államonként más az ÁFA, ott nem tüntetik fel a termékek áránál, nem tudhatják, külföldre meg mégannyira sem. Ami nem jogos, hogy amikor az eredeti Pebble-met gariban cseréltettem, a cseredarabra újra kifizettették velem (3 heti ingerült levelezés-telefonálgatás után a NAV küldött egy levelet, hogy perkálok, vagy visszaküldik a csomagot a feladónak).
-
pontazire
csendes tag
Megérkezett a Pebble Time Steel-em!!
Gyönyörű, és sokkal óraszerűbb, mint a legelső Pebble. Plusz külön csomagban a fémszíj is megjött, bár az alap bőrszíj is nagyon faja.
A Posta vámkezelése rálapátolt 20 490,- Ft vámot, plusz 2 000 vámkezelési díjat, ekkor azért szívtam a fogam, de mit tegyek, kifizettem a postásnak. Szerintetek jogos? -
zdanee
őstag
válasz
s3nsitivity #318 üzenetére
Kickstartertől nem kaptam számlát, az RMA konkrétan annyi volt, hogy megírtam a két számot és küldtem egy mobilos képet a pebble hátáról (rajta a sorszámmal) és egy másik képet, amin produkálta a hibát (csíkozódó kijelző). Kb két héttel később megjött a cserekészülék. Szállítást sem kellett fizetnem és a rossz órát is megtarthattam. Csak a NAV akadékoskodott, hogy ezt ők el akarják vámolni, de 0Ft van ráírva és én hazudokbés adócsalok. Azzal volt utána egy hosszú köröm...
-
zdanee
őstag
válasz
s3nsitivity #316 üzenetére
A készülék hátán lévő sorszám plusz a bluetooth MAC címe kell. Nem kell, hogy az eredeti tulaj legyél. Így belegondolva még sosem találkoztam ilyan szituációval, hogy a garancia csak az eredeti tulajra vonatkozna.
-
s3nsitivity
addikt
Sziasztok!
Mi kell az RMA azonosításhoz?
Használtan készülök venni egy Steel-t. Elég, hozza, hogy ha a készüléket tudom azonosítani, mondjuk S/N számmal vagy az is szükséges, hogy én legyek az eredeti tulaj? -
pzoootya
csendes tag
Nagyon köszönöm a kimerítő választ mindkettőtöknek. Árban sikerült kicsit fölé lőni a keretemnek, de legalább tudom, hogy van mire félretenni...
-
totog
tag
válasz
pzoootya #312 üzenetére
Dettó így használom a Pebble-ömet (először a simát, most a Time-ot), a telefonon mindig be van kapcsolva a bluetooth, rajtam az óra. Ha pl. beülök a kocsiba, rögtön összekacsintanak, és már megy is a zene+telefonhívások a kocsi kihangosítójára, nem kell semmit állítgatni. Éjszakára leveszem az órát és kikapcsolom a telón a bluetooth-t, a Pebble-n nem, és így kell kb. hetente 1szer tölteni.
Szóval a Pebble pont erre lett kitalálva, amit írtál. Csatlakozva az előttem szóló kollégához, ha ennyi elég, a sima régebbi Pebble is jó neked, az olcsóbb, ha színes/10napos órát akarsz, akkor érdemes a drágábbakat nézni.
Más: egy ideig én próbáltam kijelzős bluetooth headset-et, konkrétan a Sony MW1-et, ebben van rádió, SD kártyáról MP3 lejátszás és egy kijelző, valamint nyilván a telefonról is streamelt. Ha hívott valaki, kiírta, sőt, értesítéseket is lehetett varázsolni rá úgy, mint most a Pebble-re. Szóval vannak alternatívák.
Mondjuk mivel nem mindig hordok headset-et, ez végül nekem nem jött be, helyette a Pebble jobban bevált, és ezt már csak akkor használom, amikor sokat telefonálok és nem akarom tartani a telót.
(Szerk: ugyanitt Pebble eladó, Pebble Time-ra váltás miatt.
)
-
zdanee
őstag
válasz
pzoootya #312 üzenetére
A Pebble nem hangeszköz. Az eredeti Pebble sima BT adatkapcsolatban van, a Time és a Time Steel pedig két párhuzamos kapcsolatot tart fent, az általában használt LE (low energy) és a nagyobb adatok mozgatásakor használt adatcsatlakozást. Headset, BT Speaker, stb simán használható mellette, sőt.
Amit leírtál, én pont így használom a Pebble órámat. Ezt bármelyik, akár a legolcsóbb (többnyire $100 körül mozgó) eredeti Pebble-el is eléred. Ha színes kijelzőt szeretnél, és használnád a mikrofont üzenetekre válaszoláshoz (speech-to-text, egyenlőre magyarul nem tud), akkor a Pebble Time kell neked. Ha fontos a minél hosszabb üzemidő, a Pebble Time Steel ugyanaz hardveresen és szoftveresen, mint a sima Time, de 10 napig (gyakorlatban 7-8 napig) bírja egy töltéssel. Ha pedig nem kell a hosszú üzemidő, de minél kisebb és könyebb óra kell, most jött ki a Pebble Time Round, de az csak kb 2 napig bírja egy töltéssel. A mikrofon iOS alatt nem működik egyenlőre, és az eredeti Pebble az év vége felé megkapja a Time OS-ét, azaz a mikrofon és a színes kijelző kivételével minden funkciót tudni fog, amit a drágábbik verzió.A többi okosórához képest az is plusz, hogy a kijelző mindig be van kapcsolva, és napfényben is látszik háttérvilágítás nélkül (transzflektív). Az eredeti Pebble kb 33%-ban veri vissza a fényt, a Time és társai kb 25%-ban, azaz az eredeti fekete-fehér kijelző jobban látható pl kis fényben háttérvilágítás nélkül. Mindegyik órában van fényérzékelő és képes mozgásra bekapcsolni a világítást, de ha esemény van, magától is bekapcsol, nem kell nyomkorászni.
-
pzoootya
csendes tag
Létezik olyan okosóra, ami nem hangeszköz?
Van már egy okosórám, de nem használom. A következők miatt: csak úgy működik, ha bluetooth-on párosítom a telefonnal. Sajnos azonban az okosóra hangeszközként is funkcionál. Ez azt jelenti, hogy ha az okosórát csatlakoztatom a telefonhoz, akkor nem tudok hozzá csatlakoztatni bluetooth-os headset-et; mivel egyszerre csak egy hangeszköz párosítható. Nekem konkrétan a következőre lenne szükségem:
* Az okosóra ott van mindig a kezemen. Ha csörög a telefon akkor lássam, hogy ki hív. Ha nem csörög a telefon, akkor meg mutassa az időt mint egy rendes óra. Ennek célja, hogy ha valaki hív akkor ne kelljen elővenni a telefont hogy megnézzem ki hív.
* A headset mindig ott van a nyakamon, és ha valaki hív akkor csak bedugom a fülembe és beszélek. Ennek célja, hogy ha valaki hív akkor ne kelljen elővenni a telefont ahhoz, hogy beszélni tudjak vele. Ha épp senkivel nem telefonálok, akkor a másodlagos célja a zenehallgatás.Ezt a két célt egyidőben szeretném elérni. De ha a jelenlegi órámat párosítom, akkor nem működik a headset, ezért ha valaki hív akkor mégis elő kell vennem a telefont. Ha pedig a headset-et párosítom, akkor nem működik az okosórán a hívószám kijelzés, ezért ha valaki hív akkor elő kell vennem a telefont. Én pedig NEM AKAROM elővenni a telefonomat pusztán azért, mert valaki hív; mert sokszor a táskám alján van, meg azért mert lehet hogy épp autót vagy bicajt vezetek vagy az erdőben futok stb.
Szóval nekem egy igazán egyszerű okosóra kellene, ami azon kívül hogy kijelzi a hívó fél NEVÉT és mutatja az időt, nem csinál semmit, és nem hangeszközként funkcionál, azaz a okosóra és a headset egyidőben párosítható és működik a telefonnal.
Van ilyen? Illetve ha többféle is van akkor melyik az amelyik elérhető áron van?
-
zdanee
őstag
válasz
s3nsitivity #307 üzenetére
Saját költség oda, övék vissza. Nem zavarja, világgarancia, de nyilván nincs magyar képviselet.
-
zdanee
őstag
válasz
s3nsitivity #305 üzenetére
A gari ugyan valóban csak 1 év, de a visszaküldés csak ritkán kell, alapból küldessz egy hibaleírást képekkel meg youtube videóval és kapsz egy RMA formot, azt jóváhagyják, kapsz egy RMA sorszámot és akkor posta, vagy az is lehet, higy vissza sem kell küldened, hanem szimplán küldenek egy újat.
-
s3nsitivity
addikt
Sziasztok!
Először is bocsi, biztos volt már róla szó de lusta vagyok vissza keresni.Úgy tűnik tudok szerezni Amcsiból Peeble-t és azt szeretném kérdezni, hogy arra él e EU-s garancia vagy ha gáz van akkor Amerikába kell küldeni? Azt tudom, hogy csak 1 év gari van 2 helyett de ha nem kell amcsiba vissza küldeni akkor ezt betudom vállalni mert rokonok jönnek haza és hozatnék egy Time-ot.
Ja és BestBuy-os de az gondolom mindegy mert hivatalos forgalmazó.
-
-
zdanee
őstag
Nekem a support@getpebble.com-ra kellett anno küldeni. Kérték a Pebble szériaszámát, néhány képet a hibával, pár nap után válaszoltak, hogy jóváhagyták a kérésem, adjak meg egy levelezési címet és kiküldték az új órát. A régit nem is kellett visszaküldeni, viszont a csomagot levámolta a NAV (amivel volt is egy három hetes huzavonám, mert szerintem a garanciális cserének nincsen megállapítható 27%-os ÁFA tartalma, illetve 0 Ft 27%-a továbbra is 0 Ft, de végül valahonnan előszedtek valami paragrafust, hogy én nem küldtem vissza a régi rossz órát, szóval ez nem "csere", hanem új termék, nekem meg tele volt velük a tököm és inkább kifizettem, mert megfenyegettek, hogy ha nem fizetek akkor visszaküldik vagy bezúzatják 30 nap után. Éljen a NAV, igazi zsarolós maffia banda...).
-
totog
tag
Ma megjött a kicsike!
Nagyon baba, nekem tetszik, bár még nem laktam be teljesen. Fürge, bár egy kicsit túl sok is van az animációkból, jól néznek ki a színek, egész megszokható az időre épülő görgetés, van gyorsindító, stb. Hangvezérlést viszont még nem próbáltam, és egyelőre úgy látom, még nem jöttek ki tömegesen az új appok. Majd idővel... -
zdanee
őstag
Erről sajnos nem a Pebble tehet. És nem is a pirézek
Amennyire tudom, még nem vámköteles, de igen, ÁFÁt kell majd utána fizetni. Megéri-e az első generációról váltani? Nem biztos. Egyfelől az új OS kijön (később) a régi Pebble és a Steel-re is (kompatibilitás megmarad a Pebble OS 2.x-el). Feloldják ezzel együtt a 8 appos limitet is, szóval mindenki automatikusan profitál a dologból. Én személy szerint elkezdtem tanulni programozni a Pebble-re, és tuti, hogy emiatt megvenném előbb-utóbb a Time-ot is. -
zdanee
őstag
Itt az új színes Pebble, aki siet, az még $159 + $10 szállításért meg tudja venni!
[link] -
doongoo
addikt
válasz
marki007 #288 üzenetére
1 - passzolom, androidos vagyok
2 - már kaptál választ, minimális angoltudással a pebblebits.com oldalon össze tudod magadnak állítani a magyar nyelvű firmwaretVan egy eladó HASZNÁLT fém szíjam (viselési nyomokkal), ha esetleg ilyen is érdekel, írj privátban
Amúgy lehet külön rendelni hozzá fém szíjat a gyári oldalról vagy a truffol.com-on is -
zdanee
őstag
válasz
marki007 #288 üzenetére
Én alapvetően Androidos vagyok, szóval nem tudom, iOS alatt hogy megy, de a magyarított ROM-ot a pebblebits.com-on találod (illetve állítod össze magadnak). Aztán, hogy iOS alatt fájlkezelés híján hogy kerül fel az órára... talán iTunesban a Pebble appba be tudod tölteni?
A GPS probléma szintén platformfüggő dolognak tűnik, de elvileg az iOS alatt is működő aGPS-hez nem kell műhold, a közeli hálózatokból találja ki, hol vagy. Csak pontatlanabb. -
marki007
újonc
Sziasztok.
Ma beélesítettem az új Pebble steel órámat. IOS-ra.
Sajnos nem vagyok egy szakértő ezért kérem ha tudtok segítsetek 2 dologban.1- Amikor aktiváltam akkor kérte hogy használhassa a helymeghatározásomat.
Ha ezt megengedtem akkor állandóan ment a GPS-m és az nagyon meríti a telefonom. /IPHONE 4S/
Ha nem engedélyezem akkor viszont nem mutatja az időjárást és a celsiust.
Ez így normális vagy van valami mód egy köztes megoldásra?2- A magyarosítást szeretném feltenni rá de fogalmam sincs,hogy honnan és hogyan kell.
Ha lehet szájbarágósan kérném mert csak felhasználó vagyok.Ui. Ha valaki tud eladó fém szíjat vevő lennék rá.
Az órám adatai: Pebble steel
Firmvarer: v2.8
Language: en-us v1
Recovery:V15.5
HARDWARE: 102V1Előre is köszönöm.
-
doongoo
addikt
-
zdanee
őstag
Szia! Egy ideig használtam, de egy jó hónapja a gyárit használom újra. Fogyasztásban, megbízhatóságban nincs különbség, a honosított FW sem fagyott le soha, de az új funkciók hetekkel korábban megjelennek a gyáriban. Persze van pár okosság, amit meg a pebblebits-es firmware tud, mondjuk a zenelejátszóban hangerőt állítani. A frissítés teljesen fájdalommentes, az appjaid, beállításaid megmaradnak. Ha a frissítés valamiért megszakadna vagy nem lenne jó a letöltött firmware, akkor magától visszateszi a legújabb hivatalost, szóval nagyon elszúrni sem lehet. Azért az akkut töltsed fel előtte egy picit! A pebblebitsen figyelj arra is, hogy a te órádnak megfelelő verziót töltsed le (V2R2 vagy V3R1/2)!
-
ByKa
csendes tag
Sziasztok!
Én is csatlakoztam.
El kell, hogy mondjam, eddig az almás eszközökön kívül semmi olyat nem találtam (kütyübolond vagyok) amire
két nap után azt tudom mondani, hogy szeretem!
Előtte egy U8-am volt, a színes kijelzőt váltottam Kavics-ra, feladtam, hogy úgy beszélek az órával, mint Bond... James Bond...De megérte.
Tegnap találtam a pebbleBits alkalmazásra és portálra, (ide is csak ma...), érdeklődnék, hogy valaki használja-e a honosított firmware-t, és mi a véleménye róla.
Nekem az angol menüvel semmi problémám, de az ékezetes karakterek (nyomdaipar) piszokmód hiányoznak, zavarnak.
Merjem bátran ráindítani a firmware-cserét? Vissza tudom állítani a masinát, amennyiben valami problémába ütközik a telepítés során? (mivel nem usb-n kommunikál, lesz-e egyáltalán BT, ha nem megy fel az új FW).Szíves hozzászólásaitokat köszönöm!
ByKa
-
z67
őstag
Volna egy megmaradt hibás fekete Pebble órám, gondolom a szíjjal, meg a töltőkábellel lehet valamit kezdeni. Ha érdekel valakit esetleg keressen bátran privátban.
-
doongoo
addikt
Akit esetleg érdekel: steel connect
-
doongoo
addikt
kipróbáltam én is most, már magyar lett a felület, plusz kiszedtem a felesleget is...
Hogyan lehet visszatérni, ha kéne esetleg? -
doongoo
addikt
válasz
szergely001 #227 üzenetére
a pebblebits oldalon lévő firmware fordítót próbálta már valaki?
erre gondolok: pebblebits/firmwares -
doongoo
addikt
válasz
komloskaroly #275 üzenetére
pebble forums-on van pár tipp. keress rá vagy guglizz scratch removal pebble
Vannak találatok -
komloskaroly
tag
sziasztok
van egy black pebble watchom de sajnos mar szanaszet karcoltam
lehet ezt poliroztatni vagy vegleg munkasorat csinaltam belole? -
doongoo
addikt
Nemsokára lesz egy használt, hibátlan fekete példányom olcsón eladó. Érdeklődni, ajánlatot tenni lehet privátban.
-
totog
tag
Köszi, ez részben működik, de sajnos nem dismiss-eli az értesítéseket. Így pl. az emlékeztető mindig újra és újra előjön, nem tudom az óráról kilőni. Ez tetszett nagyon a notification center-ben, hogy back gombra kilépett, a jobb középső gombra viszont dismiss-elte az adott értesítést.
-
imrus72
tag
Én a Pebble Notifier -t használom.
-
totog
tag
Átálltam én is 2.0-ra, jók a watchface-ek, de azért a tökéletes még nincs meg asszem.
Más: a legfontosabb fícsör számomra az értesítések átküldése. Erre nem a sima pebble-eset használtam eddig, hanem a Notification Center-t. Most viszont 2.0 óta (töröltem, feltettem, frissítettem, stb.) folyton elszáll az órán a watchapp, próbáltam a YANC-t is, de az is. Nektek működik, vagy mást használtok?
-
-
imrus72
tag
Az itt elkészített firmware-t mennyire lehet biztonságosan feltenni szerintetek?
Érdemes? -
imrus72
tag
Sziasztok én is tulaj lettem!
Egy V3R1-esem van.
Kéz alól vettem 1,5 hónaposan,már nagyon vágytam egy ilyen kis gyönyörűségre,és mivel IOS tulajtól vettem 2.0.1-es frim volt rajta,és mivel nem igazán vágom még hogyan lehet downgradelni,ezért bepróbáltam az androidos béta 10-es appot.
Egész normálisan sikerült működésre bírni!
Sajnos külső forrásból származó watchface-t nem tudok feltenni a telefonra,hiába próbálom megnyitni a telefonon nem telepíti,ha esetleg valaki tud segíteni akkor írja már le mit csinálok rosszul.
Leszedtem egy magyarított frimet is ,de még nem mertem telepíteni. -
zdanee
őstag
-
dni
őstag
válasz
Lesz a végleges verzióból is olyan változat ami támogatja a magyar ékezetes karaktereket?
-
zdanee
őstag
Nem bonyolult, és kb 1 héten belül OTA megkapja mindenki a 2.x-et, de ha nem akarod kivárni, ezt kell tenni:
- Letöltöd a BETA appot: Androidra / iOS-re
- Ha a Pebble szériaszáma számmal kezdődik ezt a firmware-t töltsed le, ha Q betűvel, akkor ezt!
- Nyisd meg a letöltött firmware fájl-t a telefonodon a BETA appal.Tudni kell, hogy a 2.x nem kompatibilis az 1.x appokkal, szóval a mypebblefaces-ről le kell tölteni a 2.x-es appokat. Ha kivárod az OTA frissítést, az egész automatikus lesz, beleértve az óra-appok frissítését is.
-
z67
őstag
Olyan kérdésem lenne a szakértő közönséghez, hogy van-e olyan beállítás vagy program, ami rezgéssel jelez, ha elhagyom a telefon hatókörét? Sony, Sony-Ericsson tudta ezt.
Köszönöm szépen!
-
z67
őstag
Hardveraprón láttam ma egyet, plusz szíjjal 36-ért.
-
-
totog
tag
válasz
Az ékezetes karakterekkel nekem még nincs is gondom, de lehetséges bármit kezdeni a képként megjelenő smiley-kkal? Pl. whatsapp-nál ha a mosoly helyett
jönne (vagy ha kirajzolná).
Más, mennyire jó állapotú ez a béta? Érdekel már nagyon, de még nem akartam felflashelni mielőtt elég stabil lesz. Hiányzik némi testreszabhatóság, egyrészt az órával kapcsolatban (rezgés milyen gyakran, stb), másrészt a kommunikációval kapcsolatban (telefon-óra kapcsolata). Eddig úgy láttam, van a glance, amit viszonylag testre lehet szabni, de valahogy nekem az se elég jó.
Túl kevés a gomb, és túl körülményes a használatuk ahhoz, hogy lemondjak a teljes testreszabhatóságról (magamnak összerakni a kijelzőt, de a menüt is, tetszőleges sms küldés, stb...).
-
dni
őstag
130dállörz + 27% áfa = kb 37 383 Ft
Z67: nem vagyok nyugodt teljesen, de nem igazán tudom utólag befolyásolni a folyamatokat. Sajnos ennek ez a mente. Ha áldoztam volna kiszállításra, akkor korábban megjött volna, meg ha iparkodnának a hivatalba ugye.
De a lényeg az, hogy már az országon belül van, csak nem veszik már el a csomag és remélhetőleg már csak napok kérdése.A pebble viszont bekaphatja, hogy elő emberi válasz nem érkezik csak automata által küldött levél.
-
dni
őstag
A sztori végét még nem tudom, mert még nincs vége.
Elküldtem 10-én a postának, hogy mi a helyzet, szeretnék egy kis adót fizetni, ma ki küldték az értesítést levélben, hogy küldjem be a papírokat, Ma felhívtam őket, hogy 7 nappal a levelük megírása előtt már elküldtem, kérem alássan. Megkértek, hogy dobjam át még egyszer, így kaptam is választ, hogy vámkezelik (csak áfá-t kell fizetni), ha kész van küldik és utánvéttel fizethetem az áfát.
Ennyike, remélem, hogy összességében 2 hónap alatt meg is lesz, már nincsenek nagy igényeim
update: a pebble-től semmi válasz nm jött azóta se, pedig dobtam neki vagy 3 mailt...
-
szergely001
csendes tag
válasz
szergely001 #219 üzenetére
Ismét frissítettük a fordítást, igaz megjelent a BÉTA 6, de még arra nem lett lefordítva.
Letöltési linkek:
Hardware V2R2: v1.14.1 v2.0-beta5
Hardware V3R1: v1.14.1 v2.0-beta5
Pebble Steel: v2.0-beta5
Ez a verzió tartalmazz a magyar ékezetes karaktereket és a magyar pebble menüt. A magyar ékezetes karakterek továbbra is hibásak híváskor, csak az értesítéseknél jók.
-
voros89
tag
Nem tudjátok véletlen ha Ausztriai címre rendelem az órát ott milyen áfára vámra és egyébkölcségekre lehet számolni?
-
zdanee
őstag
válasz
szergely001 #222 üzenetére
THX, igen, V2R2 az enyém is. Közben láttam, hogy belinkelted a fordításhoz a collabedit-et, szóval akár oda is bekommentelhetem a továbbiakban
-
szergely001
csendes tag
Szia!
Sajnos a háttér világítás nem fér ki, így szerintem marad egyelőre kijelző. Amúgy is a Display szót fordítottam, ami kijelzőt jelenti.
Hamarosan majd frissíti a kolléga az összes változatot én 2.0 BÉTA 5 V2R2-n tesztelem, ha neked is ilyen szoftvered van tudok küldeni új változatot.
Gergő
-
zdanee
őstag
válasz
szergely001 #219 üzenetére
THX, kipróbálom!
Pár észrevétel:
Beállítások/kijelző-nél a háttérvilágítás összecsúszik, az ablak neve nem Kijelző, hanem háttérvilágítás és a fényérzékelő opció kimaradt a fordításból.
Beállítások/Infó kimaradt
Beállítások/Minden Be. v... nem túl érthető, esetleg "Gyári állapot"?
Beállítások/Bluetooth: párosított telefon cimke kimaradt.Nem fikázás, max respect!
-
szergely001
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire foglalkoztok a Pebble bétákkal úgy egyébként saját egyedi firmware-kkel. Egy külföldi sráccal elkészítettem a magyar ékezetes karaktereket tartalmazó felületet. Magyar nyelv is került a Pebble rendszerébe. Ez azt jelenti, hogy hogy már nincsenek "?" karakterek, a legtöbb értesítésnél helyesen jelennek meg az ékezetes karakterek, plusz magyar nyelvű lett a Pebble szoftver is.
Természetesen még béta változat, így mindenki csak saját felelősségére próbálja, de amennyiben érdekel innen tudjátok letölteni az aktuálisat:
-------------------------------------------------
Hungarian translation beta0.6Changes for 0.6: most strings are now translated.
Translated by Szergely.
Hardware V2R2: v1.14.1 v2.0-beta5
Hardware V3R1: v1.14.1 v2.0-beta5
Pebble Steel: v2.0-beta5
Fordításhoz a forrás: http://collabedit.com/ggyb5
-
doongoo
addikt
Kicsi az esély, ha a getpebble oldalról rendelted, akkor cégtől jön rendes értéket feltüntetve és állam bácsi készen áll a sarcolásra. Én már kellően belaktam és használom ezerrel, most épp az optikai tuninggal foglalkozom: matrica, szíj, csat. Ha kész, teszek fel képeket majd.
-
z67
őstag
Írtam pár napja, hogy ezért késhet.
Ha ajándékként adják fel, akkor nem került volna egyáltalán vámolásra. Bár vannak cégek, akiknél már ezt sem veszik komolyan.
Amikor itthon kerestem órát, akkor beszéltem egy-két emberrel, köztük olyannal is, aki többször rendelt és soha senki nem fizetett vámot, áfát. A neten meg több cikkben is láttam, hogy volt aki igen. A bánat tudja min múlik, kit kapnak ki, mindenesetre elő kell készítened 7-8 ezer forintot valószínűleg.
-
doongoo
addikt
Nem veszek. Tökéletesen megfelel a műanyag verzió is ugyanazzal a tudással. Annak jó az ár-érték aránya, ez a steel sajnos már nem ilyen.
249 USD, azaz kb. 180 €
tehát itt már nem csak ÁFA lesz pluszban, hanem vám is, mert az érték 150 € felett van, azaz cégtől véve kereskedelmi vámtarifa vonatkozik majd rá. Alsó hangon 70000 Ft-ért azért már rendes órát is kapni.
A képek alapján az óraszíjak szabadon cserélhetőségének a lehetősége is bukó lesz (de ne legyen igazam), pedig a bőr előbb-utóbb cserére szorul.
De legalább valami újdonság. Inkább az SDK 2.0 jönne már hivatalosan...
-
vzoltan
aktív tag
en is majdnem nyomtam a gombot
de nem.
majd ha valos upgrade lesz mondjuk pebble 2.0 es itt a hardverre ertem az upgradet nem a januar vegi stabil 2.0 firmw-rede addigra mar lehet lesz "ájvacs" es akkor nyilvan arra valtok inkabb a mostani "geek" muanyag pebble-mrol
addig marad ez.
-
vzoltan
aktív tag
[https://blog.getpebble.com/2014/01/06/pebble-steel-ces-2014/]
Vesz valaki?
54 ezer + afaFekete + bor tetszetos, amugy mind ket verziohoz a fem melle adnak bort is
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- PlayStation 5
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Formula-1
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Z Fold 7 / Flip 7 - Bontatlan - 3 év gari
- MacBook Air 15" M2 2023 - 24GB RAM / 512GB SSD - SK bill 100% akku
- Apple Macbook Pro 14" M3 Pro 2023 - 18GB RAM / 512GB SSD - 100% akku - német bill
- LENOVO Legion 5 15ACH6H R5 5600H - 15,6 FHD 165Hz - RTX 3050 Ti - 16GB / 1TB SK bill
- Arcam AVR550 Dirac Live