- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
totog
tag
válasz
pzoootya #312 üzenetére
Dettó így használom a Pebble-ömet (először a simát, most a Time-ot), a telefonon mindig be van kapcsolva a bluetooth, rajtam az óra. Ha pl. beülök a kocsiba, rögtön összekacsintanak, és már megy is a zene+telefonhívások a kocsi kihangosítójára, nem kell semmit állítgatni. Éjszakára leveszem az órát és kikapcsolom a telón a bluetooth-t, a Pebble-n nem, és így kell kb. hetente 1szer tölteni.
Szóval a Pebble pont erre lett kitalálva, amit írtál. Csatlakozva az előttem szóló kollégához, ha ennyi elég, a sima régebbi Pebble is jó neked, az olcsóbb, ha színes/10napos órát akarsz, akkor érdemes a drágábbakat nézni.
Más: egy ideig én próbáltam kijelzős bluetooth headset-et, konkrétan a Sony MW1-et, ebben van rádió, SD kártyáról MP3 lejátszás és egy kijelző, valamint nyilván a telefonról is streamelt. Ha hívott valaki, kiírta, sőt, értesítéseket is lehetett varázsolni rá úgy, mint most a Pebble-re. Szóval vannak alternatívák.
Mondjuk mivel nem mindig hordok headset-et, ez végül nekem nem jött be, helyette a Pebble jobban bevált, és ezt már csak akkor használom, amikor sokat telefonálok és nem akarom tartani a telót.
(Szerk: ugyanitt Pebble eladó, Pebble Time-ra váltás miatt.
)
-
zdanee
őstag
válasz
pzoootya #312 üzenetére
A Pebble nem hangeszköz. Az eredeti Pebble sima BT adatkapcsolatban van, a Time és a Time Steel pedig két párhuzamos kapcsolatot tart fent, az általában használt LE (low energy) és a nagyobb adatok mozgatásakor használt adatcsatlakozást. Headset, BT Speaker, stb simán használható mellette, sőt.
Amit leírtál, én pont így használom a Pebble órámat. Ezt bármelyik, akár a legolcsóbb (többnyire $100 körül mozgó) eredeti Pebble-el is eléred. Ha színes kijelzőt szeretnél, és használnád a mikrofont üzenetekre válaszoláshoz (speech-to-text, egyenlőre magyarul nem tud), akkor a Pebble Time kell neked. Ha fontos a minél hosszabb üzemidő, a Pebble Time Steel ugyanaz hardveresen és szoftveresen, mint a sima Time, de 10 napig (gyakorlatban 7-8 napig) bírja egy töltéssel. Ha pedig nem kell a hosszú üzemidő, de minél kisebb és könyebb óra kell, most jött ki a Pebble Time Round, de az csak kb 2 napig bírja egy töltéssel. A mikrofon iOS alatt nem működik egyenlőre, és az eredeti Pebble az év vége felé megkapja a Time OS-ét, azaz a mikrofon és a színes kijelző kivételével minden funkciót tudni fog, amit a drágábbik verzió.A többi okosórához képest az is plusz, hogy a kijelző mindig be van kapcsolva, és napfényben is látszik háttérvilágítás nélkül (transzflektív). Az eredeti Pebble kb 33%-ban veri vissza a fényt, a Time és társai kb 25%-ban, azaz az eredeti fekete-fehér kijelző jobban látható pl kis fényben háttérvilágítás nélkül. Mindegyik órában van fényérzékelő és képes mozgásra bekapcsolni a világítást, de ha esemény van, magától is bekapcsol, nem kell nyomkorászni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest