Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Kickstartertől nem kaptam számlát, az RMA konkrétan annyi volt, hogy megírtam a két számot és küldtem egy mobilos képet a pebble hátáról (rajta a sorszámmal) és egy másik képet, amin produkálta a hibát (csíkozódó kijelző). Kb két héttel később megjött a cserekészülék. Szállítást sem kellett fizetnem és a rossz órát is megtarthattam. Csak a NAV akadékoskodott, hogy ezt ők el akarják vámolni, de 0Ft van ráírva és én hazudokbés adócsalok. Azzal volt utána egy hosszú köröm...
-
zdanee
őstag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
A készülék hátán lévő sorszám plusz a bluetooth MAC címe kell. Nem kell, hogy az eredeti tulaj legyél. Így belegondolva még sosem találkoztam ilyan szituációval, hogy a garancia csak az eredeti tulajra vonatkozna.
-
zdanee
őstag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Saját költség oda, övék vissza. Nem zavarja, világgarancia, de nyilván nincs magyar képviselet.
-
zdanee
őstag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
A gari ugyan valóban csak 1 év, de a visszaküldés csak ritkán kell, alapból küldessz egy hibaleírást képekkel meg youtube videóval és kapsz egy RMA formot, azt jóváhagyják, kapsz egy RMA sorszámot és akkor posta, vagy az is lehet, higy vissza sem kell küldened, hanem szimplán küldenek egy újat.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Ageia PhysX ppu - az első fizikai gyorsítókártya
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Medence topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest