- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
válasz
szergely001
üzenetére
a pebblebits oldalon lévő firmware fordítót próbálta már valaki?
erre gondolok: pebblebits/firmwares -
dni
őstag
válasz
szergely001
üzenetére
Lesz a végleges verzióból is olyan változat ami támogatja a magyar ékezetes karaktereket?
-
totog
tag
válasz
szergely001
üzenetére
Az ékezetes karakterekkel nekem még nincs is gondom, de lehetséges bármit kezdeni a képként megjelenő smiley-kkal? Pl. whatsapp-nál ha a mosoly helyett
jönne (vagy ha kirajzolná).Más, mennyire jó állapotú ez a béta? Érdekel már nagyon, de még nem akartam felflashelni mielőtt elég stabil lesz. Hiányzik némi testreszabhatóság, egyrészt az órával kapcsolatban (rezgés milyen gyakran, stb), másrészt a kommunikációval kapcsolatban (telefon-óra kapcsolata). Eddig úgy láttam, van a glance, amit viszonylag testre lehet szabni, de valahogy nekem az se elég jó.
Túl kevés a gomb, és túl körülményes a használatuk ahhoz, hogy lemondjak a teljes testreszabhatóságról (magamnak összerakni a kijelzőt, de a menüt is, tetszőleges sms küldés, stb...).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jönne (vagy ha kirajzolná).