Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
Nemi konstruktivnak szant kritika

A kartyak osszehasonlitasa reszt neztem foleg:
- a "szép design" peldaul majd minden kartyahoz oda van irva (ilyen erovel egyszerubb lenne a tobbihez odairni inkabb, hogy csunya
), mikozben total szubjektiv dolog
- mikozben olyan objektiven is megitelheto es dolgokrol nem esik szo, mint peldaul zajszint (!), anyagminoseg, gyakori problemak (peldaul EVGA-k VRM gondjai, G1-ek kerregesei, stb)
- a jobb tápellátás/gyengébb tápellátás is oda van irva kb mindenhova, ami ha jol sejtem foleg arra utal, hogy hany 8/6 pin-es csatlakozo megy bele, viszont hogy ennek mi elonye van, arrol nem nagyon beszel - es amennyire tudom, altalaban nem is nagyon szamit kb semmit, mert alig befolyasol barmifele tuningolhatosagot az egyeb limitaciok, pl feszlock, stb miatt, amik altalaban ugyis ott vannak
- inkonzisztens dolgok: azt varna az ember, hogy ha valahol meg van emlitve egy olyan dolog elonykent, hogy "Dual BIOS", akkor azoknal ahol nincs odairva, azokon nincs ilyen - mikozben peldaul Phoenix-en is biztosan van Dual BIOS. De ez csak az egyik ami igy elsore kiszurta a szemem, nem tudom a "fesz lockos" kifejezes peldaul konzisztensen van-e hasznalva mindenhol - csak nehanyhoz van odairva mikozben tudtommal a legtobb kartya ilyenIlletve a cikkben szereplo kepek eleg rosszul neznek ki, nem tudom mivel lettek atmeretezve (paint?
), de ennel lehetne ezt szebben is csinalni.Amugy informativ cikk, szep munka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Társasjáték topic
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), mikozben total szubjektiv dolog