- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
Nemi konstruktivnak szant kritika

A kartyak osszehasonlitasa reszt neztem foleg:
- a "szép design" peldaul majd minden kartyahoz oda van irva (ilyen erovel egyszerubb lenne a tobbihez odairni inkabb, hogy csunya
), mikozben total szubjektiv dolog
- mikozben olyan objektiven is megitelheto es dolgokrol nem esik szo, mint peldaul zajszint (!), anyagminoseg, gyakori problemak (peldaul EVGA-k VRM gondjai, G1-ek kerregesei, stb)
- a jobb tápellátás/gyengébb tápellátás is oda van irva kb mindenhova, ami ha jol sejtem foleg arra utal, hogy hany 8/6 pin-es csatlakozo megy bele, viszont hogy ennek mi elonye van, arrol nem nagyon beszel - es amennyire tudom, altalaban nem is nagyon szamit kb semmit, mert alig befolyasol barmifele tuningolhatosagot az egyeb limitaciok, pl feszlock, stb miatt, amik altalaban ugyis ott vannak
- inkonzisztens dolgok: azt varna az ember, hogy ha valahol meg van emlitve egy olyan dolog elonykent, hogy "Dual BIOS", akkor azoknal ahol nincs odairva, azokon nincs ilyen - mikozben peldaul Phoenix-en is biztosan van Dual BIOS. De ez csak az egyik ami igy elsore kiszurta a szemem, nem tudom a "fesz lockos" kifejezes peldaul konzisztensen van-e hasznalva mindenhol - csak nehanyhoz van odairva mikozben tudtommal a legtobb kartya ilyenIlletve a cikkben szereplo kepek eleg rosszul neznek ki, nem tudom mivel lettek atmeretezve (paint?
), de ennel lehetne ezt szebben is csinalni.Amugy informativ cikk, szep munka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Közösségi autóbérlés (GreenGo, MOL Limo, DriveNow)
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Elemlámpa, zseblámpa
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7240,12.5",HD,i5-4300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), mikozben total szubjektiv dolog