Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• assemble

addikt

Nemi konstruktivnak szant kritika :)

A kartyak osszehasonlitasa reszt neztem foleg:
    - a "szép design" peldaul majd minden kartyahoz oda van irva (ilyen erovel egyszerubb lenne a tobbihez odairni inkabb, hogy csunya :D), mikozben total szubjektiv dolog
    - mikozben olyan objektiven is megitelheto es dolgokrol nem esik szo, mint peldaul zajszint (!), anyagminoseg, gyakori problemak (peldaul EVGA-k VRM gondjai, G1-ek kerregesei, stb)
    - a jobb tápellátás/gyengébb tápellátás is oda van irva kb mindenhova, ami ha jol sejtem foleg arra utal, hogy hany 8/6 pin-es csatlakozo megy bele, viszont hogy ennek mi elonye van, arrol nem nagyon beszel - es amennyire tudom, altalaban nem is nagyon szamit kb semmit, mert alig befolyasol barmifele tuningolhatosagot az egyeb limitaciok, pl feszlock, stb miatt, amik altalaban ugyis ott vannak
    - inkonzisztens dolgok: azt varna az ember, hogy ha valahol meg van emlitve egy olyan dolog elonykent, hogy "Dual BIOS", akkor azoknal ahol nincs odairva, azokon nincs ilyen - mikozben peldaul Phoenix-en is biztosan van Dual BIOS. De ez csak az egyik ami igy elsore kiszurta a szemem, nem tudom a "fesz lockos" kifejezes peldaul konzisztensen van-e hasznalva mindenhol - csak nehanyhoz van odairva mikozben tudtommal a legtobb kartya ilyen

Illetve a cikkben szereplo kepek eleg rosszul neznek ki, nem tudom mivel lettek atmeretezve (paint? :) ), de ennel lehetne ezt szebben is csinalni.

Amugy informativ cikk, szep munka.

Új hozzászólás Aktív témák