Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gargouille

őstag

válasz Aweriot #53 üzenetére

"Mindenki meg van arról győződve, hogy ő van elég fontos ahhoz, hogy ne kelljen másokra 15 percet várnia. Aztán rájön arra, hogy téved."

Sajnos elég sok olyan "csak 15 perc" van az életben, amik amúgy tök feleslegesen mennek el. Engem ugyanúgy bosszant, mikor azzal rabolják az időm, hogy mondjuk menjek el valami hivatalos papírért csak azért, hogy elvihessem valahová egy másik hivatalba, ahol persze simán lekérdezik mindazt, amit a papíron odavittem, tehát valójában teljesen feleslegesen csuklóztatnak. De ugyanez megy az iskolában (2 gyerekem van), az orvosnál és sorolhatnám... mások idejével mindenki nagyon bőkezű tud lenni, de amikor a sajátjáról van szó, akkor már minden másodperc számít mindenkinek.

Önmagában nem sok az a 15 perc külön-külön. De mikor összeadódik, akkor már igenis sok. Összeadva ezt a sok kis 15 perceket bődületes idő megy el a semmire, amire meg égető szükségem lenne amúgy az életem többi területén és engem összességében az bosszant, hogy egy újabb felesleges időtöltés jött az eddigiekhez. Nyilván nem ez volt a célja, de ez lett a végeredmény.

És attól, hogy megszokod a rosszat a rossz még rossz marad. Mindent meg lehet szokni, de ez nem azt jelenti, hogy jóvá válik attól, hogy megszoktad.

Új hozzászólás Aktív témák