Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja, megtaláltam a linket a bejegyzés alján.
De különben a franc tudja. Itt Fehérváron minden nagyobb boltban (szupermarketekben) van automata, általában működik is. Bele lehet futni nagyban játszókba, de paff, szerintem vicces, ahogyan az emberek szembesülnek vele, hogy mennyi szemetet termelnek.
Meg ezt bírom, hogy azt mondom valakinek, hogy a tönkrement cuccait el tudja adni, az "á, ő ilyesmivel nem foglalkozik" , de 50Ft-okat meg mintha muszáj lenne, úgy gyűjtik
Az appot én sem tettem fel, minek. Ismerve az államunk működését, tuti van benne okosság.
@Tabea : Tök jó lenne, ha nem nulláról kezdtünk volna mindent, akár társadalom szintjén is, hanem tanulunk mások 20 évnyi tapasztalatából

Amúgy itt én nem csak csöviket látok összeszedni üvegeket, tök átlagos embereket is, és viszik nagy zsákokkal.
@Bird : Igénytelen a környezet - igénytelen emberek teszik azzá

@Alusky : Nem tolták volna el, mert a határidőkor kezdték el bevezetni
Esetleg ha előtte egy fél évvel kezdenek vakarózni...@updog : Az üveget olvasztással lehet újrahasznosítani... Ahol az üveg olvad, ott már nincs papír

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5420 i5-1145G7/ 16gb ddr4/ 250gb m.2 SSD
- Dell XPS 9350 13.4 /16:10/FHD+1920x1200/Intel Core Ultra 5 GEN2 226V/16GB/512GB SSD/ÚJ
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- Apple Iphone 12 64gb Zöld
- Újszerű ELITE Xbox One Kontroller Series 2
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi