- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
agemate
addikt
Nem kell sem Raptor, sem venti nélküli táp, ha nagyon halk tápot akarsz, akkor Corsair CX400-at veszel, még az FSP400-60APN-nél is halkabb, pedig az aztán csöndben van
i5-760 tökéletes neked, ha egy Hyper 212+ hűtőt raksz rá, nagyon halk lesz a géped, csak valami finom susogást fogsz hallani a lábad mellől, vagy még azt sem. -
mongi
senior tag
szerintem:
-cpu: 4 magos (pl phenom II )
-ram: 4-8gb DDR3
-tárolás: hdd (ssd ide felesleges sztem mivel a szerkesztés közbeni sokszor ír/olvas ugyan jó dolog, de hamarabb kinyírhatja mint a hdd-t)
inkább gyors rendszer hdd és egy nagy( 1 TB-s) tároló
- normális vga kártya, nem árt rá a nagyobb mennyiségű memória (legalább 512 , de elfér az 1GB is )
az összes közül viszont a legfontosabb a monitor! Azon nem szabad spórolnod, ha tényleg komolyan akarsz fényképekkel foglalkozni. Az a géped árába is kerülhet (színhelyes monitorok drágák ).Ebben dezz kollégát keresd, az ő tollából egy alternatíva:[link]Ha csak átlag otthoni fotószerkesztésre kell, bármely 2 magos 2gb ramos gép jó hozzá.
-
agemate
addikt
Való igaz, amint lesz egy kis időm, pótolom a fotós gépet!
Amúgy szerintem jobb a minél erősebb, gyorsabb Intel processzor (azért i7 nem kell, de egy négy magos i5 jól jöhet), rendszermemóriából sem kell szerintem 8GB, elég 4GB is, az SSD biztosan sokat javíthat a munka sebességén
Ennek még utánajárok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged