Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Selbamacko
újonc
válasz
bandiras2
üzenetére
Akkor ezt nagyon benézted. Nem tudom, feltűnt-e, de ez a chip illetve a gép azért olyan kurva gyors, mert mindent egybehuzaloztak és egybetokoztak a chipbe. Még a videókártyát is, bár itt ugye nem kártyáról van szó. A RAM-ot is. Az alaplap funkciója gyakorlatilag annyi maradt, hogy tartsa a chip-et meg némi csatlakozási lehetőséget elvezessen.
Nincs mit fejlesztenie más külső gyártónak. Ad nagyobb SSD-t max. Kábé ennyit tud tenni.
-
bil
tag
A Qualcommnak is volt már egy ütős ARM desktop chipje, a 8cx. Lehet nem volt ekkora király, de abból pl. nem lett semmi. Meglátjuk, én már évek óta nem értem, miért nincs asztali ARM, de most már nem igazán zavar, mert végre van fejlődés x86-os fronton, hála az AMD-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- AMD Ryzen 7 3800X 8-Core 3.9GHz AM4 Box processzor
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330: i5-8250U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi