Új hozzászólás Aktív témák
-
Illetve amint meglesz az üst (megjelenik a Cauldron menüpont a Quest mellett), főzz G.M.O.O.H potit, legalább hármat, indulj el egy könnyű küldetésen, és használd a potit addig, amíg a "The Cow" pályára nem kerülsz. A végén jár a szarv, ami háromszoros lp termelést hoz, illetve a sárkányos pályán is össze lehet szedni egy másikat (nekem harmadszorra jött össze), ami háromszorozza a candy termelést az aktuálison felül.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
MR_Joe
senior tag
Majd figyelek rá. Most toltam felfele, már 1lp/sec. Valamivel jobban hangzik
szerk.: közben feltoltam már 3lp/sec-re....gyorsul a dolog
kell még némi candy, hogy feltoljam a hp-t... az még lassan jön .
[ Szerkesztve ]
Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
Pi...ba hogy nincs autó save...így ment el a levesbe egy éjszakai termés (20 millió lp és 10 millió candy...). Shit...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
MR_Joe
senior tag
-
MR_Joe
senior tag
Komoly játék. Megvan az új kedvenc
Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
-
Fele ennyi HP-val, tizes Sword of Life-fal csináltam meg a minap.
Pár tipp (SPOILER?):
1) Használd az i/k billentyűket, kacsázd ki a démonok nagyját.
2) Invulnerability potion rulez, ha sokan vannak előtted és amikor célba érsz.
3) Alulról a második sort vedd célba. Majd látod miért.
4) A későbbi hullámoknál az Imp Invocation Scroll nagyon hasznos (nem sebzi őket a ghost).Úgy általánosságban az invulnerability + teleport + seed + heal kombóval a Devil is könnyen lezúzható.
Én most Chuck Norrisnál vagyok elakadva
“All nothings are not equal.”
-
harry
veterán
Én itt igazából csak annyit csináltam, hogy fel-le mozgok, és próbálom kikerülni a démonokat, lényegében ki lehet ugrani előlük, és így egy-egy démon nem sebez sokat rajtad. Próbálj az üres területeket átnavigálva eljutni a falig, így a lehető legkevesebb életed fogy, nem kell leállni velük harcolni.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Valami tippet kaphatnék Hell-hez? Több mint 2000hp-m van, 15ös flame kard, élet-visszatöltő, megminden, de így sem jutok el még a falig sem...
-
harry
veterán
Sikerült megcsinálni 1-2 major health-el + 1 inv potival Ennek is megvan a technikája, sikerült rájönni, azóta szereztem tőle 1,6 milliárd cukrot, poénból betoltam, most van 10k HP-m Aminek ugyan sok értelme nincs, de mindegy is, pár perc munkával megszerezhető.
-
DeltaPower
addikt
Szerintetek mennyinél érdemes elnyomni az lp 8x-et? Most van kb 10m lp-m. Várjak még?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Thome
veterán
Developperhez mennyi tp + inv kell?
-
-
tag
Függőlegesen ugrálsz csak, mint az ellenségek is, szóval nagyjából lehet látni, hogy hol vagy. Mielőtt odaérsz a DEVhez, nyomj egy inv potit, és akkor el tudod olvasni a segítséget
Szerk: Akkor már megvetted, mert DEVnél vagy Csak azzal tudod legyőzni önmagadat
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
Computert hogyan lehet legyőzni? Az a helyzet hogy semmit se látok a nagy ugrabugrában.
(#424) Klepti: Kipróbálom, nem tudom mi ez. Szerk: Már nem tudom, nincs ott a gomb, gondolom a saját magam legyőzéséhez kellett volna.
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
A varázslónál mit jelent, hogy "Surpass yourself"?
-
netpeti98
addikt
"You made 1200 major health potions !" Lehet kicsit túlzásba vittem.
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
És tényleg lehet mindenből többet főzni!
Üdv netpeti98
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
1. reakció: mi a t*köm ez?
Kis idő múlva: ez állat -
Meglett a sárkányos pályán a horn és az amulet is, így lényegesen könnyebb a játék, folyamatosan töltődik vissza az élet, és háromszorozódik a candy termelésem is. Illetve rájöttem, hogy szinte minden potiból lehet egyszerre sokat is csinálni, ugyanúgy, mintha egyet akarnál, de az összetevőket sokszorozni kell. Mindenből. Ha alapból 100 cukor, felforral, 100 lp, kever, betölt a recept, akkor ha 5 poti kell, akkor 500 cukor, felforral, 500lp, kever, betölt,
-
harry
veterán
Hát, Hell pálya után annyira nem erőltette meg magát a készítő, ezek nem voltak annyira nehezek - illetve most vagyok a dev computernél, no ez egyelőre fejtörős, de majd futok vele pár kört.
-
Ha szabad érdeklődön, mennyi cukorka elfogyasztásával tettél szerint ennyi HP-ra?
-
tag
válasz netpeti98 #406 üzenetére
Felmelegíted a semmit, beleraksz valahányszor 650 candyt, majd kiöntöd üvegbe és ennyi..
(#407) DeltaPower: Nem ártana jobb kard, de meg lehet úgy is csinálni.
Szobatársam 45 percen át csinálta azt a pályát hard modeban (ott csak 100életed van, és 5ös kard a maximum), de meglett neki.
A lényeg, hogy az első kettő vagy utolsó kettő sorba érkezz, mert később ott csak ghostok fognak jönni, amik elé elég egy IMP scrollt nyomni -
DeltaPower
addikt
Na ezt nem értem, tegnap tisztán emlékszem hogy nem ment, most beledobom az 1300c-t és 2 seed lesz belőle...
Amúgy Hell-hez milyen szintű fegyver kell? 5-ös flame karddal, 445hp-val még a közepénél se jutok tovább hiába nyomom be az inv-et.[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
válasz DeltaPower #403 üzenetére
Nem, sajnos...
-
DeltaPower
addikt
Seedből nem lehet egyszerre többet gyártani?
-
A DEL gombra tippeltem
Sárkány kaszálásához: magas szintű kard, olyan 12-13 már jó, és olyan 1500 hp (12 millió megevett candy felett) vagy több mellett már nem nehéz. Arra kell figyelni, hogy amíg eljutsz a sárkányhoz, legalább olyan 1300 de inkább hp maradjon. A sárkányos szobában, két lépéssel a sárkány előtt benyomod az inv potit, és ezzel kaszálod, így olyan 400 körülig le tudod venni az életét, sérülés nélkül. Onnan már könnyű
Persze lehet taktikázni, kevés élet, alacsony szintű kard mellett is
inv, kaszálás, kevés életnél teleport és rögtön seed, majd major health, majd seed, major health, inv, kaszálás, és repeat, amíg a sárkány jobb létre szenderül.
-
looser
addikt
Ha a 'k' mint key-re tippelsz, én azt próbáltam elsőnek, utána simán rácsaptam a billentyűzetre. Egy kicsit utánaolvastam, mert miért ne :-)
SPOILER!
Egy fórumon ezt írják: I've checked the source, it is random, and different every time. Szóval bármi lehet :-)
SPOILER OFF(#400) Arni: tp + inv, mag nélkül sikerült megcsinálni. Tény, nincs sok időd, mikor lejár a poti és tp kell, de megoldható :-)
[ Szerkesztve ]
Mindent tudok a rákászszakmáról...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest