- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Sörfőzés - csak óvatosan!
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armahun
addikt
válasz sztanozs #393 üzenetére
Áhh,nem akar sikerülni.
300 alá nem tudom vernem a sárkányt.
Úgy látszik ehhez én hülye vagyok.[ Szerkesztve ]
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
-
looser
addikt
'You must press a certain key to kill the developper', ezt írja ki. Már csak ki kellene találni, melyik lehet az a key :-)
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
oriic
HÁZIGAZDA
3000HP és dev megint nem megy.
Live-Die-Respawn
-
harry
veterán
Én, mivel valahogy eleinte nem tűnt fel, hogy a cukorevés életet növel, 120 össz HP-val megöltem a sárkányt Megvan a technikája: mikor odaérek, kapcsolok egy sebezhetetlen módot (ez ugye potion), majd gyakom a sárkányt, amíg tudom, ha elfogy, akkor bár új potiont nem tudok egyből inni, de használhatok teleport scrollt, ami a pálya elejére tesz (csak a sárkányos stage-en belül, vagyis van időm, amíg odafut a sárkányig). Mikor odaérek a sárkányhoz, ezt megcsinálom még egyszer. Erre azért van szükség, mert ennyi idő, míg újra tudok potion-t fogyasztani - szerencsére a scroll használat ideje kevesebb, ezért abból el tudok lőni egyet, pont, mielőtt a sárkányhoz érek. Így végül, ha minden igaz, 4 teleport és 2 invulnerability potion segítségével sikerült kinyírni, egy 8-as flame karddal, úgy, hogy lényegében nem sebzett rajtam semmit.
MOD: áh, látom már javasolták korábban. Mindenesetre, több HP-val most már könnyebben megy
Jelenleg egy sec alatt jön 102 candy + 100 lp, 10-es kard, 1080HP.
[ Szerkesztve ]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
1592 hp és lvl15 flame kard, a sárkányig olyan 1300hp marad, egy inv potival megvan :-D De ez a Hell pálya.... Fogalmam sincs, hogy menjek neki...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Armahun
addikt
Segítsek, hogy kell a sárkányt megölni? 10-es kardom van és 1000 hp-m
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Thome
veterán
Castles Keepnél tartok, 130 ezer megevett cukorkával és lvl1 karddal...
[ Szerkesztve ]
-
sztanozs
veterán
válasz unknownerror #388 üzenetére
Én 8-9x nyomtam le a DEV-et, majd vártam egy kb félórát, mire mindent átkonvertált és utána nyomtam be a nyolcszorozót.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
unknownerror
tag
válasz Pttypang #387 üzenetére
én most végeztem a dev-vel, van 700 millió candym meg 72m lp-m, és 30ezresével megy fel, de hogy a retekbe van nektek ennyi? 1candy=1lp converternél? mert akkor ha 700m-et átváltom, akkor se lesz annyi, max még párszor dev de legalább nem csak én vagyok ilyen elvetemült, hogy nem 8xoztam
sztanozs:
Egy ütésből, lol[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz unknownerror #385 üzenetére
1701 millió, de a kardot már 45re húztam, de szerintem 10000nél szorzózom majd
Everybody lies.
-
sztanozs
veterán
válasz unknownerror #385 üzenetére
Én ~ 6 milliárdot nyolcszoroztam. Ebből fel lehetett húzni a kardot LVL100-ra - mondjuk ez sem elég, kb 180-190 szint kellene ahhoz, hogy CN-t egyből levágjam
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
sztanozs
veterán
Kimaxolt???
Nekem most LVL100-as kardom van, de Chuck Norris még ezzel is két ütés... Na majd ha egy ütéssel meglesz, akkor lesz maxos kardJOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
sztanozs
veterán
-
Hopp, ez másik poti volt. A Major Health Potit akarod, ugye?
Akkor ahogy le van írva 100 lp, ezt tedd is be. Majd kezd el keverni (mix), gyorsan pakolj hozzá még 100 candy-t, tedd bele, várj, még 20mp lesz a mix ideje, majd stop, és mehet az üvegbe.
Nem lehet, hogy kimaradt a put in cauldron gomb, mikor hozzáadtad a 100 cukorkát?
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Biztos? Tök mást ír a könyv:
1. Put 100 : cauldron. ||||
|||| lollipops into : ||||
|||| your cauldron. : 4. Stop mixing ||||
|||| : after 20 seconds. ||||
|||| 2. Begin mixing : ||||
|||| forcefully. : 5. Put the result ||||
|||| : into bottles. ||||
|||| 3. While you're : ||||
|||| mixing, add 100 : 6. You're done ! ||||
|||| candies into the :Live-Die-Respawn
-
Először fel kell melegíteni az üstöt, mielőtt még bármit is betennél. Katt a Boil gombra, és írja, hogy melegszik. Amikor hot, akkor pakold be amit kell, és tedd üvegbe utána.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Valaki mondja meg miért nem tudok maxos health potit csinálni? Úgy csinálom ahogy le van írva, mégse akar sikerülni...
Live-Die-Respawn
-
Thome
veterán
válasz MasterMark #374 üzenetére
Na de hogy? Nem kimaxolt karddal, natúr erőből eljutottam a lépcsőfok 3/4 részéig. 1 Berserk + 1 health poti-val.
-
aero.
veterán
válasz MasterMark #369 üzenetére
Köszi.
-
aero.
veterán
Castle stairs-el miújság? 11,5 millió megevett candy után is bukok a legelején, mint a huzat. Kicsit így unalmas a játék, az ezelőtti szint még 1 millió megevett candy után megvolt.
-
Thome
veterán
Rohadtul addiktív...
Meddig várjak az LP 8x-ozással? Vagy pedig másik kívánságra gyúrjak?
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
2000HP-val nem tudom megcsinálni dev-et.
Live-Die-Respawn
-
Hát...lassan nem érdemes HP-ra gyúrni. 1300ról 1400ra 2 millió Candy vitte fel...Ez a 34candy/sec sem túl izmos...
-
sztanozs
veterán
válasz unknownerror #360 üzenetére
-
tag
válasz unknownerror #360 üzenetére
Nekem Hellben volt ilyenem.. hát no comment
-
unknownerror
tag
próbáltam puszta erőből, kevés potival megölni a sárkányt, na de seriously?
-
vimes
senior tag
Tudna nekem segíteni vki? Lehet, h ciki de nem tudom a béka kérdésére a választ: "what is the only thing to go
beyond the limits of our universe ? " Itt teljesen elakadtam..."Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
sztanozs
veterán
válasz Pttypang #354 üzenetére
Dehogy nem
A konverter másodpercenként 10x konvertál és minden konvertáláskor 1-el nő a konvertált menyiség10.000-ig, viszont amint pedig elérte a 10.000-et (1.000 mp alatt) utána duplázódik a converter sebessége. Gyakorlatilag ahogy elérte a 10.000-et sebesség 1-2 mp-en belül átkonvertálja az egészet. Amint átkonvertált mindent, érdemes a konvertert lekapcsolni, amíg újra nem csinálsz egy Computer Raid-et.[ Szerkesztve ]
-
sztanozs
veterán
válasz sztanozs #352 üzenetére
Yess 77 M lp
Találtam egy bug-ot
Első körben lenyomtam a devilt az új cuccommal, de így is háromszor végig kellett csinálnom a hell pályát[ Szerkesztve ]
-
sztanozs
veterán
-
sztanozs
veterán
válasz Pttypang #348 üzenetére
Na meglett inv potival... Nyomok egy 8x lp-t (vagy majd reggel) és meglássuk mennyi bugot tudok megvenni
Vazz, jól látom, hogy ez 900 M candy?
[ Szerkesztve ]
-
sztanozs
veterán
15 kör és 40 kör cooldown. amúgy nálam túl gyors a cucc - egyszerűen nem tudom lenyomni a developert, olyan gyorsan elfogy az inv poti.
[ Szerkesztve ]
-
Még nem próbáltam, de az inv poti meddig tart?
-
veterán
válasz unknownerror #344 üzenetére
Szerintem elég masszív táblát írt hozzá a kedves fejlesztő, a türelmes emberkéknek
Everybody lies.
-
sztanozs
veterán
Ja a bossok nagy része lenyomható alacsony szinten is
SPOILER
bálna: simán poti (vagy teleport + poti)
vár bejárat: berserker vagy csak 2-3 level fire sword + poti
lépcso (legegyszerubb): 1db imp scroll (poti se kell)
sárkány: inv + teleport + teleport (2-3x), vagy inv + teleport + seed (szintén 2-3x)
hell: inv + poti kell csak (ha megvan szarv)
magad: 1 jókor ellot fire scroll
Chuck: inv + teleport + seed (2-3x)
garden: inv + teleport
árok: turtle
computer: na ezt nem tudom, valószínuleg inv + teleport + seed (2-3x), csak nem látom hol járok a nagy ugrálásban[ Szerkesztve ]
-
veterán
You have eaten 1314107758 candies!
Na, végigvittem, a hard modeot inkább meg se nézem
Everybody lies.
-
tag
válasz unknownerror #340 üzenetére
Ez jó kérdés..
Én személy szerinte 8 millió LPt nyolcszoroztam a wishing wellnél, szóval marha sokat. De egyáltalán nem muszáj ennyit elhasználniSzobatársam ma reggel vitte végig a hardot: (2nap)
ott 100 élet a maximum és 5ös kard a maximum. Ha annyival végig lehet vinni, akkor tényleg nem kell sok LP -
unknownerror
tag
orichalcos,klepti vagy más, aki végigjátszotta, vagy közel van a végéhez:
összesen kb mennyi lp-t használtatok el?
[ Szerkesztve ]
-
D4M13N
aktív tag
kétszer megöltem az előbb a DEV-et holnap farmolom egy picit mellette meg konvertálom át a lp-re
-
Hetkó
csendes tag
A bálnához mennyi HP kell?
A negyedik kérdésre kaphatnék egy Pü-t?
Köszi!Dr.
-
sztanozs
veterán
Developer reszkess - de már csak holnap
-
bullseye
addikt
válasz bzsolt99 #335 üzenetére
SPOILER!!!
Még kell csoki (béka adja?)
Aztán a víz alatt megkapod a kovácsműgyelet, akkor még élesíted
Aztán egyes scrollok/potik használhatóak tuningra (én ajánlom az imp summont)
És csak utána mehet a lollipop a boszorkánynak vég nélkül'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
tag
válasz bzsolt99 #330 üzenetére
3 kastélyos pálya van:
Entrance, Stairs és Keep, melyik nem sikerült?Én hard modeban kezdtem el játszani és én se tudok jobb kardot venni, írja hogy megakadályozta egy mágikus erő, de az lpt elvette lehet előrébb kell jutni, és akkor enged jobb kardot, vagy nem tudom :/
-
bzsolt99
tag
Egyébként az bug,hogy a boszorkánynál nem tudok venni fegyver upgradet?Mert a kastélyos pályán sehogy se jutok tovább....
-
sztanozs
veterán
Fák, démonosnál nem sikerült már 3x...
A Sárkány viszont már másodszorra meglett. Tápolni sem rossz pályaJOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ej, de jó fanart a játékhoz, megy is be képnek a bloghoz:
Live-Die-Respawn
-
looser
addikt
Nem kellett volna idetalálni....teljesen rákattantam
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Buster17
addikt
Megakadtam. Egyszerűen megállt a játék, nem tudok tovább haladni. Fogalmam sincs, hogy mit kell csinálni...
-
sztanozs
veterán
Ja a nyalóka minta változtatást megtaláltam - meg most, hogy belekukkantottam a forrásba a nyalóka árcsökkentést és a titkos hiperszuper kardot is
-
sztanozs
veterán
Nem tudom írta-e már valaki, de a játék elején a candy merchant +100 candy-s "ajándéka" is jól tud jönni
-
Nem megy a sárkányos téma. A fa túl gyorsan kimúlik, alig bírom tölteni az életem...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Á, fő boss-t nem lehet megölni.
(#305) bullseye
De nem. 120 Invu-val is meghalok. Seed-et ugye nem lehet letenni, health nem használ, fire-t néha tolom, de szétdarál.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
sztanozs
veterán
Köszi! Nyomtam már egy fél napot life sword-del, de sejtettem, hogy nem ez a tuti
Kastély bejáraton csak berserkerrel lehet átjutni? Sajnálnám elcseszni rá...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Wuthering Waves
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hegesztés topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- DJI FPV Fly More Kit - 2 akku - 3-as töltő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI Mavic 3 Classic drón RCN1 távirányítóval - 4/3" Hasselblad kamera +táska +töltő
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben