Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEV egy ütéssel

Sword of Randomness
Level : infinite + 4.759444172959775e+29 -
netpeti98
addikt
A candy konvertálást valahogy meglehet gyorsítani? 2102240133 candy-t már nehezen konvertál át.

Üdv netpeti98
-
looser
addikt
A Castle's Stairs pályán is van egy ellenség, amelyik rengeteg életerőt tud elszívni...
-
föccer
nagyúr
Egyébként a játék szerveren, vagy a saját gépre menti az állást? Valami sütiben tárolja?
üdv, föccer
-
netpeti98
addikt
Á megvan a DEV!

Üdv netpeti98
-
föccer
nagyúr
-
-
MR_Joe
senior tag
2814343HP. De még mindig marha kevés DEVhez.
-
harry
veterán
Kipróbáltam a random kardot, de nekem annyira nem jött be, már a sima, első, erdei pályán, ahol nincs is ellenség, majdnem meghaltam

-
MR_Joe
senior tag
Tovább állatkodom. 626609 HP...
Szerencsétlen sárkányt gyepálom, de olyan jó érzés, hogy egy ütéssel kimúlik... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
föccer
nagyúr
Nekem meg az első sárkánnyal is bajaim vannak. 600 hp, lvl 10 kard, 10 major healt potion, imp tekercsek és jó esetben 700-hp-ra tudom leverni a dragont. Igaz elszúrtam, és gyógyító kardot csináltam, mert későn olvastam az itteni tanácsot.

üdv, föccer
-
-
A DEV 4 ütéssel lenyom, akármennyi HP-d van.
Ahhoz hogy három ütéssel végezz vele, átlagos esetben 584,795,321,638 szintű Randomness kard kell hozzá. Persze ez sem biztosíték, mert a kard sebzése véletlenszerű. Amúgy a Randomness kard sebzése a legmagasabb az elérhető fegyverek közül: RND(LEVEL*114) -
oriic
HÁZIGAZDA
Nyomj egy eat all candies-t kíváncsi vagyok mennyi hp-d lesz.

(#561) föccer
Nem hiszem hogy olyan túl régóta, hisz DEV-nél 1 milliárd cukorkát lehet összeszedni egy kör alatt. Ha esetleg még a 8x-ozó is megvolt még neki, akkor max egy óra alatt is össze lehet hozni ennyit.
-
-
föccer
nagyúr
Mennyi küldetés van összesen?
üdv, föccer
-
Szerintem lassan lehetne egy ilyen FAQ-t írni, amolyan technikai segítség, tanácsok a játékhoz, stb. Mit gondoltok?
-
Mikor majd a kovácsnál vagy, jól gondolod meg, melyik kardot szeretnéd (és az említett három potion/scroll legyen nálad!), mert ezt később nem változtathatod meg. Érdemes menteni, kipróbálni, ha nem tetszik, visszatölteni, másik kardot "kérni" és újrapróbálni.
A Life sword (health potion kell hozzá) elvileg életet tölt vissza hadakozás közben (később találsz egy tárgyat. ami szintén megteszi ezt, csak állandóan), a Flame sword a legerőssebb, ehhez fire scroll kell ( a vándor adja, a Buy a scroll gombbal, véletlenszerűen), illetve a Summon sword a leütött szörny után megigéz egy szörnyet, aki veled meg, és küzd a pályán, amíg bírja (nem sokáig), ehhez imp invocation scroll kell (szintén a vándortól, a Buy a scroll résznél). Sokan a Flame-t választottuk.
-
Mindenképp kell a csoki, amit a béka összes (asszem öt) kérdése után kapsz meg. Ha gondolod, írd meg a kérdéseket, lefordítom neked, onnan már kitalálod, vagy segítek egy kicsit

Optimális HP érték nincs. Én 2429HP-vel fejeztem be, ehhez 41 001 055 candy-t ettem meg. Kíváncsiságképp a végén, miután megvolt a győzelem, nyakamba szakadt 500 millió candy, ezt befaltam, így kb. 6600 HP-m lett. Olyan 600 felett már sokkal lassabban kapod, 1000 felett pedig jó sokat kell már enni. Alap 100 HP-val is teljesíthető a játék (hard mode-ban ennél nem is lehet több). De minél több, annál jobb

-
föccer
nagyúr
A térképek megvannak, a békánál már egyszer jártam, csak a második kérdést még nem fejtettem meg. Azért ennyire nem tudok angolol, hogy egy ilyen szójátékot megértsek, azt gondoltam még ráérek vele. De akkor megkérdezem google haveromat, köszi szépen

ps: egy kérdés: Kb mennyi az "optimális" HP? Most 300 körül vagyok, de már elég lassan adja, hiába eszem a cukorkát.
üdv, föccer
-
Most jön a béka, és az érdekes része. Az invertoryban megvan a SWAMP (mocsár) térképe? Ha nincs, akkor irány a következő küldetés, és meglesz, után irány a mocsás (Invertory -> Swampy Swamp) a béka öt kérdése után kapsz csokit, ezzel tudod tuningolni a kardot tovább, majd jön az üllő (Forge térkép az ezt követő küldetésnél), ahol pedig választhatsz, hogy a három lehetőség közül (Life-Flame-Summon) milyen karddal kívánsz küzdeni a későbbiekben. Mindenképp legyen health poti, fire scroll és imp invocation scroll, csak ekkor választhatsz a három lehetőség közül. Ha választottál kardot, akkor lesz aktív a better sword opció a varázslónál (aki nem boszorkány, hanem varázsló, de részletkérdés).
-
föccer
nagyúr
Még az elején vagyok a játéknak. Hogyan tudom fejleszteni a kardomat? Most polished diamond sword van nálam, ami 10-et sebet. A boszorkányoknál nincs engedélyezve a better sword lehetősége.
10 millió lollipops-om van, 100/sec lp/sec és 13/sec candy bevételem van.
Köszi

üdv, föccer
-
harry
veterán
No sikerült hardon is az ördög, noha úgy emlékszem korábban egyszerűbben ment ez (sokkal erősebb szerintem akkor sem volt a karakter), de némi trükközéssel össze lehet hozni.
-
-
Megvan a Developer. El sem hiszem
"Elsőre".Ezek a bugok
70 millió lp-ért összeszedtem 500 millió candy-t (nagy szerencsém volt), most konvertálom 
-
Remek. Addig nyomogattam a gombokat a developernél, míg véletlen újra nem töltöttem az oldalt. És most újra ott vagyok, hogy Hell. És elvesztettem jó millió cuccot...Fuckin' autosave...
-
MR_Joe
senior tag
Vettem pár bugot, most van egy ilyenem
Sword of Randomness_ _
� ( `\/' )
� `\ e /'
� � |\/| _
� |% | /#\
� qsd | | /&#/
| &| /##/
��| | /##/
|% | /s%/
f | |�/##/
| $*� &#/
r | #/
|& */
Ăš | |
dfg |_%|
~~(�[__])~~
|l%|
A |%f|
|s%sdd|
'42'Level : infinite + 12
plusz van még 35394 mlp.
Ez már beteg 
szerk.: Chuck másodikra megvolt. Elsőre csak kóstolgattam mindenféle poti és egyéb nélkül.
Szerk 2.: lp termelésem 2000 felett és elfáradt az ujjam
-
harry
veterán
Nektek nem okoz örömöt magatoktól rájönni dolgokra
"Új pálya, hogyan kell csinálni?" Nekem mindegy, csak nem értem. Pár nap szenvedés és a feladás határán egy másik dolog lenne, persze... -
A szakadékon hogy tudok átjutni? Először beugrott a Superman poti, csináltam is hirtelen tízet, de úgy is beleestem, mint...szóval nagyon.
-
netpeti98
addikt
Seed+Teleport+Eartquake. Folyamatosan nyomogatod a seed-et, közben nyomsz egy eartquaket, nem hagyod magad közelebb menni a szörnyekhez, ha már közeledsz akkor teleport. Ezt addig amíg el nem tűnnek a pálya végéről. Eléggé távol harci pálya.

Seed-et csinálj legalább 100-at és az se árt ha veszel előtte pár scrollt.Más: Ha valakinek van tippje DEV-re megoszthatja!

Üdv netpeti98
-
-
netpeti98
addikt
A Dev gardennek, hogy érdemes nekikezdeni?
Üdv netpeti98
-
oriic
HÁZIGAZDA
Pedig ő is egyszerű. Mielőtt eléred egy karakterrel korábban tolj be egy invu-t, ha látod hogy lejár az invu hatása, nyomj egy teleportot, majd utána egy seed-et. Ha seed lejárt, csináld azt mint legelőször. Egy karakterrel előtte invu, majd mielőtt lejár teleport és seed. Pár kör alatt le lehet zúzni.
-
netpeti98
addikt
Norris is megvan!

Üdv netpeti98
-
A HP nullázódás előtt, olyan 100 hp körül benyomtam ez Fire scroll-t, és nyertem. Akkor spóroltam egy millió lp-t. Chuck Norris meg nem megy. Levettem az életét 400ra, teleportáltam, benyomtam vagy három seed-et, felment az életem 1100 felé, és egy csapással meghaltam, ahogy újra harcba álltam...
-
netpeti98
addikt
Hell kipipálva!

Üdv netpeti98
-
-
A Hell végén nincs semmi? Mert olyan 120 életem maradt, és vége lett a pályának, mikor átmentem a falakon, és a végén a DEV(il)-t gyepáltam, egyszer csak megkaptam, hogy elfáradtam, de mostmár van egy Yourself pálya is. Magamat is le kell gyaknom?

Hogy tudom magam legyőzni?
Nem nagyon megy. Akármit teszek, az ellen is ugyanazt teszi. Megvártam, míg elfogy a HP, de semmi. Próbáltam Escape potit, GMOOH potit, semmi... -
harry
veterán
Mondjuk most hard-on szívat a devil
no de mindegy.
Mindenesetre tényleg ötletes egy játék, eleinte nagy élmény sorra felfedezni az új dolgokat, az ascii art szintén plusz pont, a pályák is jók, meg úgy az egész felépítése. Egyedül a Hell utáni pályákkal nem voltam teljesen kibékülve, de az alap ötletük azoknak is jó. -
MR_Joe
senior tag
You have 105387841278 candies!

-
MR_Joe
senior tag
Megvan! Lenyomtam Mr.Dev-et

-
MR_Joe
senior tag
Nah akkor még gyúrok.Most jutottam túl a hell pályán (sokadikra... mindig elbusztam a scroll/poti felhasználást..). Már level 12 sword of flames és 1000 feletti HP-vel tolom. Lenne sokkal több is ha nem történtek volna balesetek. Pl egyik reggel elfogyasztottam az esti termést, meg feltornásztam a kard szintjét, gyártottam egy rakás potit, majd mentettem és itthagytam a gépet. Mire visszajöttem (kb két órával később) visszaállt az előző esti állapotba a játék... No meg volt pár olyan is, hogy itthagytam a gépet, termeljen csak. Asszonykám meg ideült később és reflexből kilőtte a böngésző összes ablakát.

Szerk.: Yourself pályán elsőre tovább jutottam. Ez normális?

-
looser
addikt
válasz
DeltaPower
üzenetére
Nem tart az olyan soká, 1x lenyomod a fejlesztőt (1-1,5mrd candy, ez ugye 10-15x próbálkozási lehetőség a lvl3 bugra), ahol ezeket dobhatja be: kard kap egy szintet, kard veszít három szintet vagy candy szorzódik hárommal. 10-ből kétszer azért megkaphatod. Konvertálsz lollipopra, abból lesz megint egy rakat próbálkozásod, lenyomod a developpert ha nem volt elég az első utáni tizeniksz próbálkozás a lvl3 buggal. Össze fog jönni :-)
(#504) MR_Joe: itt fentebb, ezt csináld :-)
-
DeltaPower
addikt
válasz
DeltaPower
üzenetére
Valszeg megőszülök mire ez lekonvertálja az 1300m candyt

-
looser
addikt
válasz
DeltaPower
üzenetére
Az élet értelme vagy a kardod szintje? :-))
Én 32-ig jutottam, amíg nem lehetett 'variálni', így már kissé komolytalan, de azért még mindig jó :-)
Persze emellett még a hardot próbálgatom, de azért szenvedős eléggé :-)Apropó, ha valamilyen 'extrém' szintet ad 65916548643168616e+98 vagy ilyesmi, azt következő visszatöltéskor redukálja egy normális(?)-abbra :-))
-
looser
addikt
Na most már nem fárasztalak benneteket, de gondolom...
SPOILER :-)
A Bug generator-ig eljutottatok már többen, ugye? A sword powerre kaptam egy ilyen 'szintet', amivel 3mp a developper, mindenféle poti nélkül :-)SPOILER OFF :-)
Megírom a srácnak, hogy nagyon élveztem ezt a játékot, óriási ötlet volt :-))
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- SörcsaPH!
- Mercedes topic
- Formula-1
- Az Enermax megvillantotta az új, p(l)atinás csúcstápját
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Mennyivel szeded? Asszem én még nagyon a játék elején járok
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Viszont a csoki nem került be az inventorymba 

Csokival mi a bánatot lehet csinálni???