Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, 21candy/sec (ez 4.4 millió LP volt...), 300lp/sec, és 8as Flame kard, lassan mehetek sárkányolni

Cauldron menüpont (A Quest mellett). Bal oldalon van a könyv.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
skullthrone
üzenetére
Ott a könyv is, le van írva minden érthetően, még nagy angol tudás sem kell hozzá. (és inkább az mint ez a köpködős fanszia nyelv.
) -
skullthrone
csendes tag
Ha valakinek gondja van a potik fözésével itt egy video: http://www.youtube.com/watch?v=0iPtPjYKF0k
látjuk benne miböl mennyi kell és hogy mikor és hogy hevitsük stb a dolgokat. Useful -
netpeti98
addikt
Megvan a sárkány!

Nektek is csak cukrot adott?Üdv netpeti98
-
Ha csak rossz lenne...1.16 millió cukrot ettem, ezért jár 660HP...Minél több, annál több cukor kell, mint az LP farmon. Az elején gyorsan nőtt, de ahogy elértél a 40lp/min szintre, onnantól exponenciálisan többet kellett ültetni...
Harmadszorra meglett a tehenes pálya, és vele a horn is

A "The Sea" pályát nem vittem végig, van rajta valami érdekes?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
skullthrone
üzenetére
Nyers HP nem elég még nekem sem.
1139335 bezabálása után van most 655HP-m, de azt is leszedi, ha nem használok potikat meg scroll-t.
-
skullthrone
csendes tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
skullthrone
üzenetére
Sárkány egyszerűen:
Invul, meg Seed kell hozzá. Meg teleport. Nekimész, mikor kevés a hp akkor teleport, majd seed, és amíg fával foglalkozol mehet a health. Ha fának vége, újra nekimész invul-lal, majd ha kevés életed újra az előző metódust megcsinálod. 3-4 kör alatt lezúzható.
"You threw 200 candies on the ground."
Földre döbtál 200 cukorkát. Nem érdemes ezt csinálni, nem kapsz érte semmit.
-
skullthrone
csendes tag
Sziasztok! 2 napja tolom a cboxal. Azt szeretném kérdezni hogy a sárkányt hogy lehet megnyomni,
ez mit befolyásol ,,You threw 200 candies on the ground...? (;_
,, ? 
,,You have eaten 158518 candies!,,
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hell összejött már valakinek?
-
Gilgarath
csendes tag
Mennyi a max a candies/sec-nél?
-
Gilgarath
csendes tag
Valahogy sejtettem, hogy nem kell elhasználni a 8xozást, ma egész nap búgni fog és az enyém is 5 millára fog nőni, de szerintem utána is várok egy kicsit még.
Amúgy csak tegnap kezdtem, de éjszakára nem megoldható a gép bekapcsolva hagyása 
-
1165830 megevett cukorka, és 660HP, nagyon lassan nő mostmár...
1.5 misinél még nem használnám a kívánságot. Nekem 5 millió van, de még várok, a több cukorka/sec fejlesztéshez nekem most épp 4.4 millió lp kell...
-
De jó, ma mentettem már párszor, véletlenül bezártam a tabot, erre a tegnapi mentést töltötte vissza.. imádom -.-"
-
Gilgarath
csendes tag
Level 4 Sword of flames, eddig
100lp/sec, szép lassan gyűlik az lp, meddig éri meg gyűjteni? (most 1.500.000 körül) hogy 8xzam?
A pink ring of calmness mire jó? Hogy tudom legyőzni a varázslót a kastélyban? Mert eddig mindig ott buktam el.
Amúgy nagyon fasza kis játék, rendkívűl addiktív
Grat a készítőknek
Úgy hallottam lesz folytatása is, ez igaz?A farmba ültessek még lp-t vagy elég annyi? (most 32000 van ültetve)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Invul, meg Seed kell hozzá. Meg teleport. Nekimész, mikor kevés a hp akkor teleport, majd seed, és amíg fával foglalkozol mehet a health. Ha fának vége, újra nekimész, majd ha kevés életed újra az előző metódust megcsinálod. 3-4 kör alatt lezúzható.
(#177) Sethdobaloah
LVL 100as kard? Ahhoz mennyi LP kell?

-
KYZRR
őstag
Dragon sok-sok Invulnerability pósönnel megolheto?
-
netpeti98
addikt
Kár, hogy nem tudom éjszaka futtatni a játékot, pedig szépen megugrana a cukortermelésem.

Üdv netpeti98
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na bejött végre a titkos tehenes pálya is.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark
üzenetére
30milla szerintem bőven elég a fejlesztésekhez.
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Amennyit szeretnél, szerintem én majd százmilliókban gondolkodnék, vagy hasonló

A gép úgyis 24/7 megy, nem nagy változás, hogy fut még egy tab
-
nike_
addikt
Ha kiléptem a böngészőből, és mentettem előtte, hogy lehet visszatölteni az állásom? A kódomat tudom, de ha behozom az oldalt, újraszámol... hova kell beírni ezt a kódot?
Szerk.: köszi szépen mindkettőtöknek!

-
oriic
HÁZIGAZDA
Látom rengeteg embernek tetszik a játék.

-
MasterMark
titán
Nekem 20k van bent, de már 19 körül 100/sec volt, csak azért hogy kerek legyen beraktam még annyit.

-
szabacsik
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Pont ez az

Amíg vársz , hogy az tovább gyűljön kvázi elszórakozhatod egy másik ablakban, így tudod megéri-e egyáltalán
Más is ölt már bele 325K körüli nyalókát a lollipop farmba gondolván hátha nem csak 100/sec a vége ?

-
MasterMark
titán
válasz
MasterMark
üzenetére
Azt nem írtad, hogy nem tudsz angolul. Azért írtam így, hogy legyen benne kihívás, és a játékélmény ne vesszen el. A felszólításból ki lehet venni a választ.

szabacsik: Még várok. Már 3 és fél milla van.

-
szabacsik
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Mentsd el most ahol tartasz , nyisd meg egy másik ablakban is. Az egyikben 8x-ozd meg aztán ha úgy tetszik jobban abba mentesz rá, ha meggondoltad magad akkor a másik ablakban mented el

-
oriic
HÁZIGAZDA
Hell-nél lehet mozogni I meg K betüvel arra figyeljetek.
-
Undoroid
őstag
Igen, el fog veszni a cucc, ha nem jutsz végig!
Az előbb volt egy faja kis páncélom, ami egész jó védelmet adott...sajnos frissítettem az oldalt és elveszett!
(nem mentettem le)Szerk: visszaszereztem a Castle's entrance -pályán!

* * *
A breki egyik kérdésére nem tudok választ adni! Ez pedig a következő lenne:
" Now, just type the answer to
that question and I'll give
you a very special present :
what is the only thing to go
beyond the limits of our
universe ? " -
Escape poti használatnál nem adja oda a cuccot...
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Grat!

Boszorkánynál bármelyiket lehet, és utána azokat is lehet még tovább fejleszteni
-
MasterMark
titán
Majdnem 3 millió lollipop. 8-szorozzak, vagy még várjak?

És a boszorkánynál a 3 közül (kard fejlesztés meg gyorsabb cukor) csak egyet lehet majd választani?
-
-
Elég vagány játék, tegnap délután kezdtem el, jelenleg 684HPm, 6os flame kardom van, 39candies/sec a termelésem. (sárkánynál kaptam amulettet, az nagyon megdobta
)
Most a következőnél, a Hellben vagyok, és az ördögöt próbálom ölni, az NAGYON vagány lesz!
Aki nem bír a sárkánnyal, van rá egy tuti taktikám, de ide nem akarok spoilerezni, írjatok egy PMet ha megakadtatok
(Castle's stairshez is, bár az jóval könnyebb
)Szerk: Jeeeee pont most lett meg a Hell, arra is írhattok ha érdekel

-
-
Snorkleee
tag
lvl 7es sword of life, 430 hp , egész fasza

benn hagytam estére 8millió lp ..
-
Valty
aktív tag
Ezt a sárkányt mivel lehet leszedni?
Csináltam már egy rakat potion-t, 430 a HP és lvl 8 kard, megsém bírok vele
-
netpeti98
addikt
Nem teljesen értem a clone poti főzését, rakok bele valamennyi cuccot, majd felforralom?
Üdv netpeti98
-
MasterMark
titán
Az acid rain scroll miért nem csinál semmit?
-
-
bozont
veterán
A torony tetején van egy varázsló, az lő egy ilyen csillagszerű cuccot, ha az eltalál akkor visszadob az elejére. Nagyon idegesítő, ezért nem is farmolok ott.
Amúgy hogyan csináltátok hogy telefonon is rendesen számoljon tovább? Amikor lekapcsolja a képernyőt, utána már nem számlál és maximum 30 percet lehet beállítani mielőtt lelövi a képernyőt. Olyan nincs hogy ne kapcsolja le. Androidos teló amúgy.
-
válasz
netpeti98
üzenetére
Az mitől függ, hogy hányszor "ugrok" vissza az elejére? Mert random megy, hogy vagy gyorsan haladok, és kétszer-háromszor megy vissza az elejére, vagy ötször, és elpatkolok
Egyébként a summon kard tényleg jópofa, a fire erős, a heal meg kb. semmit sem ér...én nem tudom, de nem gyógyult tőle a híró. -
netpeti98
addikt
Ha veszek scroll-t akkor mi alapján dönti el, hogy mi lesz belőle?
Üdv netpeti98
-
Kipróbáltam ezt a Life Sword-ot, ugyanúgy lekaszálnak, pedig ötös szintre fejlesztettem előtte (alapból 3as), elkezdtem újra a kastély bejáratát, de csak nem akart vége lenni. Először egy potival végeztem, most rátoltam vagy ötöt, de csak jöttek, szereztem volna jóféle pajzsot, de nem éltem túl. Ha escape potival lelépek, megmarad az addig bezsebelt cucc?
-
-
beefjeez
senior tag
ejjel ment a telo, es lett 40k cukrom, meg negy millio lp

-
Benyeltem 190k candy-t, így lett 371 HP-m. 13 candy/sec a termés
Egy éjszaka alatt (cca. 8 óra) olyan 3.2 millió lp jött össze. De most például a gyorsabb candy termeléshez 4.4 millió lp kellene
A csokit még mindig nem használtam fel. Tehát akkor garantált, hogy lehet még csinálni később? Kb. mikor? Illetve akkor kardhoz mit javasoltok? Élet, tűz, idézés?Banyek, nem megy a Castle's entrance. Elpatkolok...Ennyi HP-val sem...mi a taktika? Nem tudom olyan gyorsan inni a health potit, mint ahogy lekasználnak...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megvan az a rohadt sárkány.

-
MasterMark
titán
Melyikre érdemes enchantolni?
Enchant using a health potion
Enchant using a fire scroll
Enchant using an imp invocation scrollszerk.: Ó hogy itt felettem.
De egyébként melyiket érdemes? Ha jól értem akkor a Fire? -
eXodus
őstag
spoiler

Life Sword - requires having a health potion. You are healed as you fight enemies.
Fire Sword - requires having a fire scroll (keep buying from the merchant, they're random). Your sword does more damage.
Summoning Sword - requires having a summon imp scroll (keep buying from the merchant, they're random). You summon a monster after killing an enemy.
They can all be useful, but you can only pick one. There's some sort of internet consensus that the life sword is not as good as the others, but I did well with it my first time. Being closer to full health at the end of a quest means you get to do more quests more often. But the other two are great as well. Summon is fun but not very good against big bosses.
-
eXodus
őstag
Sword of Life (lv3) van. Ezt le lehet cserélni későbbiekben?
-
Buster17
addikt
még mindig nem vágom. van már 20.000 cukrom. és most mit csnáljak vele? etessem meg? akkor elfogy az összes
-
oriic
HÁZIGAZDA
Én szóltam.

http://logout.hu/bejegyzes/orichalcos/candy_box_azaz_egy_fantasztikus_bongeszos_ascii_ka/hsz_65-65.html#rel_msgs
"A rohadt anyját, 300k Lp-ért kaptam 15 ezer candy-t. " -
Emberek. More candy-t hanyagoljatok. 300k lp cserébe kaptam 2007 candy-t... Csak a faster candy-re kell gyúrni.
-
törölt tag
minek olvastam bele az oldal forrásába... így nincs benne élvezet

-
Nem lehet. Megpróbáltam, akkor azt mondja, 0 csokim van, és szomorú smiley. Olyan szomorú :-( Igaz tuningolt lett a kard, de én akarom azt a csokit. Később nem lehet csokit főzni? :-D Mert így a kastély bejárata sem egy. 180 hpval levernek, mint a szöget. Hiába kattintgatok a health potira...
-
Szóval csoki felhasználás nélkül lehet valahogy kovácsolni a kardot? Vettem egy raklapnyi tekercset, de még semmi. Lehet neki kellene esni a kastély bejáratának...
-
-
beefjeez
senior tag
Telefonon próbálta valaki?
Opera miniből nem megy. -
-
A kovácsműhelyben (forge) lehet valamit csinálni? Nálam csak egy üllő van, és ennyi...Lehet tényleg fel kellene használni a csokit, mert 60k-ért nem lehet fegyvert fejleszteni, de 300k-ért még több candy-t kapnék (utóbbi aktív, előbbi nem)

Elhasználtam a csokit...Most valami hármas szintű életelszívó kardom van

Tehát nem is kell a csokit felhasználni? Akkor töltöm is vissza a mentést...
Visszatöltöttem, olyan szép, hogy ottvan a csoki. De ez az életelszívó kard jónak tűnt

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)

,, ? 
100lp/sec, szép lassan gyűlik az lp, meddig éri meg gyűjteni? (most 1.500.000 körül) hogy 8xzam?

Nekem még az Oroszt tanították...
Az előbb volt egy faja kis páncélom, ami egész jó védelmet adott...sajnos frissítettem az oldalt és elveszett!
(nem mentettem le)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)