Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olcsi
senior tag
Csak elmondtam a dologról a véleményemet, tőlem aztán mindenki azt csinál, amit akar. Letojom! Ha kockák vagytok, és nektek az a fontos, hogy 24/24-ben ott üljetek a monitor előtt, tegyétek!
De mostmár tényleg abbahagytam a vitát, mert nincs értelme nektek bármit is mondani! -
Teszla_
senior tag
Szerintem is majd megváltozik a hozzáállásod

Én 2002-ben vettem az első gépemet, és kb 2007-ig folyamatosan fejlesztettem. Szinte minden pénzemet arra költöttem, kb annyit, mint a cikkíró az ő gépére.
És így utólag visszagondolva nem sok értelme volt. Egyedül a házra nem sajnálom mai napig a pénzt, mert szerintem nagyon jól néz ki. De a többit már nem biztos, hogy megvenném, mert mára egy alig középszintű gép lett belőle. Sőt, már nem is én használom, mert öcsémnek adtam.
Ha most újra tehetném, akkor max az összeg 1/3-át költeném a gépre, vagy még annyit sem. A többit meg ruhára, utazásra (kirándulásra), élményszerzésre költeném.
Ha már a gép előtt ül az ember egy csomó időt, akkor annak legyen haszna. Egyik ismerősöm két év WoW-ozás után mára Írországban dolgozik és annyi pénzt takarít meg havonta, amennyiért itthon 2-3 hónapot kell dolgozni.
De ez csak és kizárólag az én véleményem. Majd ha elmegy melletted az élet, akkor visszagondolsz és azt fogod mondani, hogy lehet jobban jártál volna, ha nem gépre költesz és ülsz előtte sok-sok órát, hanem ahelyett elmentél volna jópár helyre. -
Porcupain
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Hobby rádiós topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold7 Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes Garancia 2026. 10. 24-ig
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest