- N€T0X|N: SSD cserék
- Klaus Duran: 2025 dude
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cinibn
csendes tag
Szia!
Windows alatt (ezt óvatosan írtam most le) két hálókártyával egy asztali pc is ugyan ezt csinálta. Viszont ott pont fordítva történt. Az elsőnek inicializált kapcsolat volt a wifis, másodikként pedig a vezetékes. Ez esetben az alapértelmezett átjáró a wifi-s kapcsolat DHCP szervere által kiosztott ip volt, viszont egy "route add" paranccsal a multicast címet felvéve a routing táblába a kommunikáció helyreált mindkét adapter esetében.
(A hálózati beállításokat sajnos DHCP-vel tudom csak beállítani, statikusan egyik sem működött!)Az OE és Raspberry PI esetében az alapértelmezett átjáró pont a multicast forgalmat bonyolító vezetékes hálózat. Hiába veszem fel második alapértelmezett átjárónak a wifi-s kapcsolatot és törlöm az eredetit, újraindítás után a routing tábla visszaáll az alapesetre.
Erre kellene megoldást találni.Köszönettel!
-
parkasz
senior tag
Szia!
A hang átmegy simán.
Egy apple pro speaker van átalakítva rca csatlakozósra, ezt szeretném használni a pc mellé.
Egy YAMAHA YDA138-E digitális erősítőt ad neki kakaót.
Billentyűzettel tudom állítani a hangerőt.
Most az agyalok, hogy a hangerő helyett a billentyűzet + / - gombját programozom be a harmony hangerő gombjaira, hátha így sikerül, vagy eleve hülye ötlet? -
doberman
senior tag
ahaaa. na kb én is így képzeltem a streamelést. van valami kritélium a stick-el kapcsolatban?
(2 is van itthon, az egyiket(IT9135) driveren keresztül már az openwrt kezeli a másikat (RTL2832U+R820T) nem - viszont ez utóbbi már mindenféle telepítgetés után működik a legutolsó (13.10) ubuntu alatt... -szerintem a frissebb kernel miatt ) -
doberman
senior tag
igen olyan van... "fusion" változat fut (bár most a legutólsó openelec frissítés óta kb 20 s-ként "megröccen" a hang hdmi kimenetet választva...)
egyébként a "mezei" xbmcbuntu nem telepszik fel rá... már a telepítő az elején szürke képernyővel lefagy, erre van már megoldás? -
Mercutio_
félisten
Kösz az infókat
1. Ventit az alaplap vezérli, az nem lényeges, chipset biztosítja az usb3-at azt hiszem
2. OK, akkor megnézem a CF-eket, bár nem tudom ár/értékben ott mi a helyzet
4. Igen, proci frekijének csökkentése, HDD leállítása (bár ez utóbbi nem annyira lényeges, elég az usb/s-ata porton lógó vinyó leválasztása, gondolom olyankor a vinyó magát is elteszi alvóba
5. TP-Link TL-WN722N lesz, mindkét listában szerepel -
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Openelec-et használok htpc-n viszont már napok óta frissíteni akar, de valami okból kifolyólag nem tud. Mindig csak kiírja induláskor, hogy
automatic update service: New available 3.0.0 please update m...
Jelenlegi verzió:2.0.0
Miért nem frissülhet? Mit kellene megnéznem vagy hogyan frissíthetném?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest