- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
Sziaszokt,
Kis segítség kellene. Openelec-et használok. Mostanság ha új film kerül bele a könyvtárba akkor nem tölti le a borítóképeket film adatokat a filmekhez. Mi lehet ennek az oka? Minden filmem könyvtárába van egy nfo fájl ami neve megegyezik a film címével és a port.hu-s webcímét tartalmazza. Ezt eddig is így csináltam és működött. Mi lehet a probléma, nem tudnátok segíteni?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Openelec fut a gépemen mostanság a filmek kiválasztásakor feljön valami filter ami új filmeket mutat meg nem is ami nekem megvan hanem attól eltérőek is vannak köztük. Nem tudom ezt hogyan lehetne kikapcsolni. Gyerek is használja a lejátszót és arra gondoltam, hogy elnyomhatott valamit.
Ha tudtok segítsetek légyszi.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Tudnátok olyanban segíteni, hogy van egy htpc-m openelec-el. Viszont szeretném benne kicserélni a winchestert ssd-re. Van rá valami megoldás, hogy klónozzam a meglévő lemezt az ssd-re?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Most raktam fel a kis brazosomra a legújabb openelecet(5-ös,kodi). Nálatok is előfordult, hogy pl.amikor időjárásnál helységet akarok választani és feljön a billentyűzet akkor semmilyen betű nem látszódik rajta? Sőt hiába használom a billentyűzetről a betűket akkor sem jelenik meg semmilyen billentyű. Mit lehet ezzel tenni?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
lenne egy olyan gondom, hogy böngészőből szeretném elérni a htpc-t (XWMM) El is érem viszont a filmek adatait nem jeleníti meg. Mi lehet a gond?
szerk.: minden film címet látok, de a hozzá tartozó adatokat nem(leírás, borító, gyűjtemény stb.)
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Openelec-et használok htpc-n viszont már napok óta frissíteni akar, de valami okból kifolyólag nem tud. Mindig csak kiírja induláskor, hogy
automatic update service: New available 3.0.0 please update m...
Jelenlegi verzió:2.0.0
Miért nem frissülhet? Mit kellene megnéznem vagy hogyan frissíthetném?
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Napelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Samsung Galaxy Watch 6 LTE 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest