- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
CocooN-z
őstag
Sziasztok!
Tomtop-on vásároltam egy ilyen kis csodát, és hát nagyon nem lehet mire használni jelenleg. 1080p-s mkv tartalmak esetén szinte pár másodperc után ilyen szivárványossá változik a kép (ez nem az én screenshotom), ez 720p esetén 10-12 perc. Mindezt egy KODI-val melyet a PLAY ről szedtem le.
VLC -vel sajnos nagyon akadozik a kép, bármennyit is hangolok a gyorsításon és / vagy a FS-el vagy a Deblocking-al.
Jelenlegi OS-t szívesen lecserélném, ha bármit is javít a dolgon, OE-re vagy LE-re, csak nem tudom merre induljak el (milyen image-t használjak). Tudom, h SD kártyára felmásolom, majd local update.. ez megvan, csak nem akarom brickelni....
Előre köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Canon 700D kamera váz
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest