Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
fater01
tag
-
akibor000
aktív tag
válasz
AndrewBlase
üzenetére
szia.
tudnál egy linket beszurni,h melyiket rendelted meg??
köszi.
esetleg egy jo tipp vagy link van tokhoz is??
köszi -
dorika87
őstag
Érdeklődnék, hogy ven-e még valamelyik üzletben a tab 15ezerért?
-
b0bcat
addikt
Bocs, az előbb tablet-ről voltam, és nem volt hirtelen elérésem az eBay listámhoz.
Íme, ez lenne az.

Most már 2300 HUF, mert jobban teljesít a forint...

-
b0bcat
addikt
Örömmel jelentem, hogy megérkezett a 2 ezer forintos fekete flip tokom az íbéjről.
Minden kivágás és méret stimmel.
Teclast-hoz rendeltem. -
VMatteo
őstag
miért van az hogy a Z1compactom is, meg a tablet is működik ugyan OTG kábellel, de a pendriveokon pl az avi filmet nem látják (8gigás pendrive NTFS), de egy régi 1 gigás mp3 lejátszó mp3 fájlait tökéletesen olvassák?(gyári Sony OTG kábel)
-
Qwery
tag
Ma végre megjött az otg kábelem, teszteltem is és pazarul működött. Ezen felbuzdulva előkapartam az mhl kábelem, de megerősíthetem az infokat, nem muzsikált. Pedig csendben reménykedtem kissé.
-
pcnet
addikt
Én is Gmail ébrentartással szívtam tegnap. De mobilomon már kb 3 hete szívok AndroidOS, Android rendszer és Play szolgáltatások ébrentartással. Nyáron már volt egy ilyen eset, akkor úgy tűnt, hogy routerem szórakozik, mert 4.2.2től 4.4.3ig minden romot feltettem, de ébren tartás mindnél jelen volt. Már azt hittem alaplapos a telefonom, mert akkoriban cserélték egy srácnak, akinek hasonló gondja volt. iPod touchom is fél nap alatt merült nullára, ekkor terelődött a figyelmem a routerre. Mintha folyamatosan csatlakozni próbálna a wifi. Router restart akkor megoldotta. Kb 3 hete újra felütötte a fejét, csuklóból ment a router reboot, de ment tovább. Próbáltam másik routerrel de csak nem oldódott meg. iPod touch most nem merül, tehát kizártam a routert. Megint ronggyá romoltam a nandot, de pár naponként jelentkezik. Azt tanácsolták, naponta indítsam újra a telefont, a futás idővel hozták összefüggésbe. De 12 óra futásidőnél már 84%on állt akksi statisztikában az AndroidOS 3,5 óra ébrentartással. Most úgy kezdődött, hogy egyik reggel kikapcsolva fogadott a telefon. Kikapcsolásig merült. Este olyan 45% körül tettem le. Szóval mentek fel a romok egy más után, aztán haverom megkért, hogy LG G2 topicban nézzek utána valaminek, mert G2-t szeretne venni. Ott olvastam, hogy ők is szívnak ébrentartással. És egy srác S4-el, Moto G-vel is szív, és az ismeretségi körében többen is különböző telefonokkal, valami Google szolgáltatások bug van. Már ott tartok, hogy eladom a telefont és a tabletet és teszek egy próbát WP-vel. Egy stabil rendszerre vágyom, amit nem kell minidig mókoln és nem kell lesni az akksi statisztikát, hogy mikor mi eszi le az akksimat. Kezd android undorom lenni.

-
rasky
senior tag
Ma kikapcsolva fogadott a kicsike...próbáltam bekapcsolni, de sikertelenül. Ráraktam egy ideig a töltőre és magához tért, a wakelock detector szerint a gmail tartotta ébren 6 órán át...
Jó kis android, pedig szerencsére telefonon még nem volt ilyen problémám. -
philips20
aktív tag
Köszi srácok, eszembejutott hogy vissza keressek

-
-
törölt tag
Aki jatszik rajta,az esetleg megtudna irni,hogy az fps jatekok hogyan muzsikalnak rajta? Koszonom elore is.

-
philips20
aktív tag
válasz
Orionhilles
üzenetére
Nálam is ilyen. Azt hittem hogy nincs be állítva a hang felismerés, de bevan.
-
philips20
aktív tag
válasz
Orionhilles
üzenetére
Akkor nemtidom ki volt, de sajna nem az.
-
Mindenkinek ritka sz@r a mikrofonja vagy csak én vagyok peches? Google now mintha süket lenne a szavaimra...
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
Mulholland
üzenetére
Nekem nem lassult be a kiválasztott játék. Inkább baj, hogy ezek nem érintős játékok.
-
philips20
aktív tag
válasz
Orionhilles
üzenetére
Neked ment bocdi, cssk nem vettem észre hogy nem válasz lett
-
válasz
Orionhilles
üzenetére
EZEN a tableten működött a Firefox + flash plugin? Nem hiszem.
Valakinek esetleg működik ez a kombináció? -
philips20
aktív tag
Asszem te ajánlottál nekem anno programot, a tv re való media megosztásra, meg is volt sokáig, de ma feltettem az új rendszert, és eltünt és nem emlékszem a nevére, ha meg tudnádadni nagyon meg köszönném.
-
-
válasz
Orionhilles
üzenetére
Hogy mivel? Azt írtad, nálad flash plugin + Firefox kombóval működik.
-
domerator
veterán
Békéscsabán és Szarvason is volt a hét vége felé (csütörtök-péntek), szerintem igen sok helyen feltöltötték a polcokat, de mindenütt megszűnt a külön op3ndott stand és így kipróbálható tesztgép nélkül belesüpped a többi alacsonyabb kvalitású gép közé és igen nehéz lesz nekik eladni, legalábbis olyannak, aki nem tudja milyen gépről is van szó.

Gyári tok viszont nem volt az említett helyeken, a helyükön viszont a 3999-es árcédula lógott, szóval minden megy elölről...

-
-
philips20
aktív tag
Az utorrentet hogy írányítom át az sd re ? Hogy oda töltsön ?
Link2sd nem igazán akarja átrakni az alkalmazásokat.
-
rukh
senior tag
KÖKI TESCO-ban egy polcnyi fekete tab van, 29990 Ft-ért

-
válasz
Orionhilles
üzenetére
Én letöltöttem ezt a flash playert, telepítettem a firefox-szal együtt, és bármely flash-nél csak annyit látok, hogy "a tartalom megjelenítéséhez bővítmény szükséges".
Mit csináltam rosszul? -
b0bcat
addikt
válasz
Georgie1224
üzenetére
Mókolás nélkül 2 giga alatt, mókolással közel 5 giga.
-
philips20
aktív tag
válasz
AndrewBlase
üzenetére
nem szokta meg hogy nincs itt senki
) -
AndrewBlase
senior tag
Szeretem, amikor Valaki 10 percenként felteszi a kérdését, hátha elsiklottak felette.

Arra nem gondolsz, hogy nem ül minden fórumozó non-stop a gép/tab előtt?

-
philips20
aktív tag
csak az usb ikon jön be, miután meg próbáltam felrakni, az egyik új rom ot, nem jön be a boot, a flashtools ezt írja ki, valaki valami őtlet
-
b0bcat
addikt
válasz
Georgie1224
üzenetére
A 8 gigából szükségszerűen lejön a rendszer által lefoglalt hely, tehát eleve lehetetlen a teljes tárhelyet kihasználni.
-
UFO1
senior tag
Valaki vett már rá i Pad mini szilikon tokot (nem a bepattintós kemény) ami jó is rá. Ilyesmire gondolok. Az hogy 1-2 nyílás nem passzol rajta nem fontos csak a kamera a lényeges a többit megoldom.
-
Simba86
senior tag
válasz
Mulholland
üzenetére
nekem nem akad, a yoshi dash-t próbáltam ki meg a 3d cold racert... nem tökéletes, de nem is lassú...
-
Simba86
senior tag
válasz
Georgie1224
üzenetére
kezdd azzal, hogy android működési elve... utána majd nem kérsz olyat, hogy 8 gigát akarsz használni...

-
Heimdallr75
őstag
válasz
Georgie1224
üzenetére
(#6905) néhány hsz-al korábban...
-
Georgie1224
tag
Üdv!
A belső memória miatt írok.
Ha van olyan megoldás, amivel a teljes 8Gb-ot ki lehet használni, legyetek szívesek megírni. Ha van konkrét lépésről lépésre (teljesen kezdőknek how to) annak nagyon örülnék.
Írásaitokat előre köszönöm!Üdv:
Georgie -
VMatteo
őstag
válasz
Orionhilles
üzenetére
az itt szereplő billentyűzettel, egérrel, milyen gyakran kell tölteni? lehet így töltőre tenni valahogy?
-
válasz
Mulholland
üzenetére
-
besaints
tag
válasz
Mulholland
üzenetére
A kiemelt hozzászólás aranyat érne, egy tömör összefoglaló, hogy a legszükségesebb információkat az újonnan érkezők rögtön megkaphassák, ismételgetések nélkül.
-
gps76
őstag
Tedd fel a VLC-t.
Aki akar jó minőségű fóliát:[link] Felül kell picit vágni,oldalt pont elfedi a kijelzőt,nekem november óta volt rajta,és nem karmolódik,ujjlenyomat van rajta,de a képen nem ront,viszont nem is tapad,jól csúszik az ember ujja rajta,olyan érzésre tapizni,mint a majomüveget. -
Quqesz
nagyúr
Le akartam játszani egy mp4 videót és hang közben vmi torz recsegés jött a hangszóróból...na mondom faxa még az mx player(+x86 dekoder) közben is és fülesben is...a zenéknél meg no problem. Megnéztem egy avi filmet,ott semmi hiba...szóval lehetnek olyan dekódolt videók,aminál hiba lehet ez nem a tab hibája.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Mulholland
üzenetére
A puffin fizetőse a fullos. Mondj egy oldalt, minek kéne bejönnie, működnie. Nekünk megvan a tabon.
-
-
philips20
aktív tag
valaki írja le nekem pontosan mik kellenek hozzá, hogy újra bejöjjön a boot.
elölről kezdhessem, a próbálkozást. -
Simba86
senior tag
válasz
Mulholland
üzenetére
érdekes... beírtam a keresőbe hogy flash player és kidobta orion hozzászólását...

ezek után kipróbáltam pár böngészőt, és sajnos meg kell mondanom, hogy az indavideó kizárólag firefox alatt volt hajlandó működni a flash 11.1.-gyel...
-
philips20
aktív tag
melyik flash tool a jó hozzá ?
vissza szeretném állítani, mert csak az usb ikon jön be -
Mulholland
tag
válasz
Orionhilles
üzenetére
Szeretem ezt a benyögést, hogy "használd a keresőt" elárulom, hogy használtam, de valóban működő megoldást a puffin böngészőn kívül nem találtam. Viszont az meg valahogy nem tökéletes. Pont azt olvasom csak, hogy mások is belefutottak a hibába és hiába telepíti a Dolphin saját flash playerét nem nagyon müxik vele.
Esetleg valaki akinek van működő flash playere Dolphinnal vagy UC-vel, megosztaná a megoldást, már ha van? -
philips20
aktív tag
Fel akartam rakni az 5,5 ös rom ot, de végül csak az usb ikon jön fel, ilyenkor mi a teendő ?
-
pcnet
addikt
válasz
Mulholland
üzenetére
Telefonon nekem az UC Browser is lejátszotta a flash videókat. De Puffin Browserrel garantált a siker. Ott még flash alapú játékok is mennek.
-
válasz
Mulholland
üzenetére
Kereső...

Már van/volt rá megoldás. -
Mulholland
tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Szerettem volna flash playert telepíteni a tabletre. Találtam is kitkat-hoz tartozó hack-eltet, de sajnos azt sem tudom működésre bírni az op3n dott-on a böngészőkkel. Tudom van olyan böngésző ami elve tartalmazza ezt, de az mégsem jó megoldás annyira.
Jó lenne a Dolphin browser vagy UC browser tudná használni flash támogatással, de így nem tudom rábírni, pedig már próbálkoztam pár dologgal.Valami tipp hogy mit lehetne csinálni?
-
besaints
tag
A képernyő felső felén normális a kép, az alsó felén viszont hiányzik a kép. (alul is érzékel!) Nem tudom, hogy történt. Ez tipikus jelenség?
Mit csináljak? Garancia? Vagy valami érintkezési hiba lesz csak, ami otthon is javítható?
-
nyufy
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!

-
AndrewBlase
senior tag
-
kisspall
aktív tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
"Nem indítottam újra"
De miért nem? Mi lenne, ha megpróbálnád? -
Quqesz
nagyúr
Én 15e kaptam a tabot+4e a tok és 3e az sd memkari=22e...ez szerintem több mint baráti! A 30e ár az kicsit már határeset,mert mikor vettem a rokonnak akkor ez még 21e volt és bizony 30e valutáért ott figyelt mellette a polcon samu tab3 lite is(8gb),meg asus memopad7 is...tehát azon az áron már volt jó alternatíva,persze csak 7 colon....nekem is bejön nadjon ez a tab!
Ridzser Mór
Újraindítás után is? Amúgy wifi beáll/speciális/ aksikimélő mellöl kivetted a pipát? Az szokott bekavarni néha. -
Rodzser Mór
senior tag
Mi a retkes csípáért nem látja a wifit a tab?
Egyszer csak nullán van a wifi jelerősség mint pl most is
Belemegyek a beállításokba, azt írja a kapcsolathpoz, hogy "Letiltva". 3 percenként ezt kell basztatnom, hogy újra lássa, újra csatlakozzon. Mi a nyavalya ez?
-
VMatteo
őstag
Milyen jack elosztót érdemes venni? (hogy 2 fülessel lehessen filmet nézni?)
-
Buvana
aktív tag
válasz
philips20
üzenetére
Abel munkája. Egyébként ez a leírása. Igen, rootolt, gyári.
-
philips20
aktív tag
Valaki próbálta már az új 5,5 gb os felállást?
Melyiket érdemes felrakni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDMI topic
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

na jó inkább megyek sírni, ez sz@r poén volt

Minden kivágás és méret stimmel.
Teclast-hoz rendeltem.
Jó kis android, pedig szerencsére telefonon még nem volt ilyen problémám.

) indavideó tökéletes.