Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
besaints
tag
Sziasztok!
Ma este vettünk egy ilyet a Tesco-ban (op3n dott w032i-c3 a papírja szerint), de nem akar bekapcsolni.
Csak egy nagyon picit felvillan a kijelzője, amikor a bekapcsolóját kb. 2 másodpercre nyomva tartom, de semmi. Olyan, mintha az akkumulátor lenne teljesen üres, pedig már több mint egy órája töltőn van. (A gyári töltőn: csak minimálisan melegszik, ez talán jót jelent, hogy ad le teljesítményt).Mit tegyünk? Hibás darab, amit vissza kell vinni, vagy normális ez így, és legyek türelmes, pl. hagyjam a töltőn egész éjszakára, és reggel hátha már indulni fog?
(A töltőjét rátettem egy másik készülékre, a telefonomra: azt tölti, vagyis a töltője úgy néz ki, hogy működik.)
Valami töltés visszajelző LED nincs ezen? Mert én semmit nem látok, ami világítana.
Előre is köszönök bármilyen ötletet, segítséget. (Itt a fórumban rákerestem, hogy akkumulátor, aksi, de nem volt ilyen találat..).
Ingyen elvihető 2 hónapos fekete kiscicák... Samsung Galaxy S22 Ultra...
-
besaints
tag
válasz golyani #5545 üzenetére
Közben rájöttem, hogy az akksi fel van töltve. Ugyanis ha nem a töltőre dugom (vagy töltő nélkül csak simán próbálom bekapcsolni), hanem a PC-re rádugom, akkor az USB ikon jelenik meg rajta, 100% töltöttséggel.
A Windows valami CLOVERVIEW eszközt talál, de nem talál hozzá Driver-t annak ellenére sem, hogy előbb feltettem a #4495 hozzászólásból a IntelAndroidDrvSetup1.2.0.exe -t. Ez a driver kell hozzá, ha esetleg én akarnám feltenni rá a gyári firmware-t?
Szóval úgy tűnik nekem, hogy a boltból egyenesen egy téglásított készüléket kaptam! :S
Ez a frissítéses probléma lehet, amit visszaolvasva láttam, hogy sokan írtak? Ebből lehet még készülékcserén kívül tovább menni? A driver-hez mellékelt fastboot/adb egyik parancséra sem reagál...Mit jelent, ha a USB ikon alatt fehér csík van? És ha ez pirosra változik? Mert ezt produkálja most csak.
-
besaints
tag
válasz golyani #5558 üzenetére
Hát ha ez hardware hibás, akkor bizony csere lesz ebből... Csak nagyon sajnálom, hogy még bekapcsolni sem tudtam, pedig olyan szép kívülről.. :-(
Amúgy ezt a készüléket könnyű téglásítani? A bootloader is meg tud halni?
Csak az bosszant még, hogy a CLOVERVIEW nevű eszköz sárga felkiáltójeles, a Driver feltelepítése ellenére, és a Windows olyan hangot ad ki kb. 10 másodpercenként folyamatosan, mint amikor egy USB eszközt eltávolítok. De az eszközön az USB ikon folyamatosan kint van (először fehér csikkal alatta, majd ez piros csíkra vált, nem jöttem rá mikor vagy miért).
-
besaints
tag
-
besaints
tag
Tegnap este vettem egy ilyet a kislányunknak.
Még 10 volt belőle a miskolci Tescóban (a nagyban). Nem volt kitéve, külön kellett kérni.Tok már nem volt semmilyen, egy rózsaszínű vagy zöld kellett volna pedig (akinek van eladó, privát üzenetben lsz.)
[ Szerkesztve ]
-
besaints
tag
Sziasztok! Csak most jöttem..
Készült itt összefoglaló, vagy kiemelt hozzászólás, amiben minden benne van? Mindent végigolvasni nem tudok..
-
besaints
tag
A képernyő felső felén normális a kép, az alsó felén viszont hiányzik a kép. (alul is érzékel!) Nem tudom, hogy történt. Ez tipikus jelenség?
Mit csináljak? Garancia? Vagy valami érintkezési hiba lesz csak, ami otthon is javítható?
-
besaints
tag
válasz Mulholland #6928 üzenetére
A kiemelt hozzászólás aranyat érne, egy tömör összefoglaló, hogy a legszükségesebb információkat az újonnan érkezők rögtön megkaphassák, ismételgetések nélkül.
-
besaints
tag
Sziasztok, ez a legfrissebb, ugye? Mert nem ajánl fel frissítést.
Build-szám:
v1.00_20141104Ingyen elvihető 2 hónapos fekete kiscicák... Samsung Galaxy S22 Ultra...
-
besaints
tag
Sziasztok. Fel akartam tenni az Áruházból a MindigTV app-ot, de "nem kompatibilis".
De a Sony telefonomról az app-ot persze le tudtam szedni (com.ah.mindigtv-2.apk), és kézzel fel tudtam telepíteni, és megy szépen most is.
Szóval miért van az op3n dott tablet inkompatibilisként nyilvántartva az Áruházban? Az Intel/x86 nem tetszik neki??
[ Szerkesztve ]
-
besaints
tag
válasz philips20 #7681 üzenetére
De valójában kompatibilis, az x86 ellenére is, mert kézzel fel tudtam telepíteni, és megy is szépen (vagyis a Mindigtv apk nem tartalmazhatott ezek szerint arm-ra fordított natív lib-eket). Csak elég kényelmetlen.. És feleslegesnek érzem a plusz munkát vele..
[ Szerkesztve ]
-
besaints
tag
Közérdekű felhívás: a MindigTV app kompatibilis a kedvenc op3n dott tabletünkkel, nagyon jó rajta TV-t nézni.
De a fejlesztők mégsem engedélyezték a Google Play Áruházban. Szólni kéne nekik, minél többen, onnan mégiscsak könnyebb telepíteni, mint az apk-val kézzel bűvészkedni. Meg a frissítés is egyszerűbb.
Én írtam nekik, de a fejlesztőkhöz el sem jutott szerintem, mert olyan bénán válaszolt az ügyintéző...Ide kell írni:
app@mindigtv.huIngyen elvihető 2 hónapos fekete kiscicák... Samsung Galaxy S22 Ultra...
-
besaints
tag
válasz Simba86 #8003 üzenetére
Szerintem is az inteles soc az oka, hogy a Play Áruházban inkompatibilisként szerepel. De a fejlesztők ezt nem tudják állítani? Valami készülék listához hozzáadni az op3n dott tabletet? Fejlesztést, új app feltöltést nem igényelne, amint már mondtam, mert az apk megy szépen.
-
besaints
tag
Sziasztok!
Az Összefoglalóval mi történt, eltűnt? Néha nézek be ide csak, de úgy rémlik, mintha régen lett volna.
Hasznos tudna lenni..Most csak annyit szerettem volna a fórumban megosztani, hogy a legfrissebb Windows 10 (64-bit) alatt a korábban fórumba beküldött driverek nem voltak jók, de ez a 2 újabb ment szépen már:
IntelAndroidDrvSetup1.10.0.exe
iSocUSB-Driver-Setup-1.0.4.exeA hivatalos gyári tárhelybővítéshez kellett.
Innen szedtem le:
[link]Ingyen elvihető 2 hónapos fekete kiscicák... Samsung Galaxy S22 Ultra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest