Hirdetés
- janacsi: Kasztrendszer?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qwery
tag
Ma végre megjött az otg kábelem, teszteltem is és pazarul működött. Ezen felbuzdulva előkapartam az mhl kábelem, de megerősíthetem az infokat, nem muzsikált. Pedig csendben reménykedtem kissé.
-
Qwery
tag
Hozzájárultam a kérdőívvel a társulathoz.
-
Qwery
tag
Hajli. Wayteq 7x-ről váltotam. Forog a fejem fölött pár kérdőjel.
Konkrétan...A Dolphin böngészőben, de szerintem máshol is, ha filmet nézek online és kiteszem teljes képernyőre, ez a fránya alsó ikonsor (?), vagy gomb sáv egyszerűen eltakarja keresési sávot alul. Nem tudok beletekerni, csak swipe-pal. Egy hosszú filmnél baszdék idegesítő. Plus pause is ugrott. Valakinél hasonló és megoldás rá?
Másik, hogy sok programban a fent említett alsó sávban lenne három kis pötty a további opcióknak. Namost ez (gondolom a sok gyári gomb miatt) nem fér ki. Viszont a program épp e miatt használhatatlan, mert nem jutok be a beállításokhoz. Van vmi megoldás erre?
-
Qwery
tag
Lányom aktív Pouzás közben felhívta a figyelmem, hogy erősen sípol a tablet. Egymás után kétszer háromszor is csinálta. Az utolsó már elviselhetetlenül sokáig tartott. Olvastam itt sok mindent ezzel kapcsolatban és látom, hogy ez szinte általános jelenség. Cserét ajánlotok, vagy éljünk vele együtt. Köze lehet hozzá, hogy 33% alá esett az akku?
-
Qwery
tag
Hali. Ma én is beneveztem egy ilyen masinára. 15ért nem lehetett otthagyni.
kérdés.. Az normális, hogy az elvileg 8GB tárhelyből csak 2t lát a rendszer?
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Ipad 9 64Gb wifi+cellular
- iPad 9. (2021) 256 Gb
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest