Hirdetés
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
trichterwind
csendes tag
válasz
trichterwind #47 üzenetére
ha nem voltam világos, közeli hozzátartozónk lett öngyilkos.
és még valami: a sajtó... mi még nem is tudtuk, mi történt, amikor az interneten, jó kis bulvárcsemegeként, fent volt............. amit mi meg is értünk, hogy ok, legyen fent mert késtek a vonatok 3 órát "emiatt", de ne közöljenek olyan részleteket amik 1. nem fedik a valóságot 2. a hozzátartozók fájdalmát még jobban növeli 3. mikor odatelefonálok hogy szedjék le, akkor megkérdezik, hogy nade ha nem is az történt amit ők megírtak, akkor ugyan mi..........................
szóval tapintat kéremszépen, az embertársaink iránt.... soha ne történjen senkivel ilyen tragédia, de azért az biztos, hogy átértékelődnek bizonyos dolgok.......!!!!!!! -
trichterwind
csendes tag
Szia!
Igazán sajnálatos, hogy öngyilkosok miatt késtél. De sajnos azt kell, h mondjam, nagyon szomorú a hozzáállásod a dolgokhoz. Éppen 1 hónapja történt velünk uez (vonat általi öngyilkosság) amire senki nem számított, teljesen váratlanul. Esetünkben a mozdonyvezető nem tapasztalt semmit, a következő állomáson (a helyszíntől 30 kmre) állították meg. Tehát bízunk benne, hogy őt lelkileg annyira nem viselte meg a dolog. MIvel tehervonatról van szó, ezért utasok sem látták. Hogy 3 órát késtek a vonatok....?! Nagyon sajnáljuk. DE a hozzászólásokban az senkinek nem jut eszébe, hogy mit érezhettek akkor (és azóta is) a hozzátartozók? Akiknek eltűnt a testvérük/anyjuk/feleségük/bárkijük, és órák múltán azzal kell szembesülniük, hogy a vonat alá vetette magát?!?!? Régebben nem tartottam túl humánusnak az öngyilkos embereket a környzetükkel szemben. Ma már átértékeltem. Ő ezt látta megoldásnak. akkor is, amikor ott állt mellette/mögötte egy türelmes, szerető család. és váratlanul, senki nem számított rá. megtette... és SENKINEK nem kívánom azt a napot, és az utána következő gépies tetteket - azonosítás, kihallgatás......... és mindenhol az értetlen arcok, öngyilkos lett? dehát miért? szóval soha, senki nem lehet biztos abban, hogy épp nem az ő környezetében fog történni egy ilyen "dolog".
persze, nyilván nem kell velünk humánusnak, és megértőnek lenni, hisz "mindenkinek megvan a saját keresztje", de attól még arra sincs szükség, hogy elítéljük az öngyilkos embereket anélkül, hogy ismernénk a
"történetéből", életéből bármit is. sajnos az öngyilkosságra hajlamos emberek esetében 1 töredék másodperc is elég ahhoz, hogy úgy döntsenek, nincs tovább...............
Új hozzászólás Aktív témák
lo Lassan 1 éve, hogy nem utaztam vonaton, de tegnap rákényszerültem. A Szombathely - Hatvan...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- KINGSTON Fury Beast Black DDR4 64 GB (2x32 GB) eladó, GARANCIA! // KF436C18BBK2/64
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest