Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
ak76
senior tag
válasz stigma #23256 üzenetére
Az akksija kb másfél két napot bír 4 óra kijelzőidő mellett,ha hajtom (6-7 óra kijelzőidő) akkor este mehet is töltőre,most 22 százalékon van,tegnap előtt délután 3 kor vettem le a töltőről,a kijelzőidő 3 óra 10 perc,de tegnap sokat beszéltem,és sok mailt kaptam.
Gyári,mókolatlan CM12 van fenn,mindig minden be van kapcsolva,LTE/Wifi,pontos helymeghatározás,3 mail push szinkronban,stb stb,játék nincs benne,arra ott a konzol.[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz stigma #26632 üzenetére
Sztem a gyári a legjobb és szebb rom. A mobil bug bármelyiket sújthatja, mert lollipop fícsör. A zenelejatszot nem ertem, nalam nem onalloskodik: Poweramp+viper4a
Egyébként a CM romok rendben vannak, időnként kissé hülyéskednek, nem mindig. A 6. viszont problemakupac jelenleg, en hanyagolnam...[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
ittakary
nagyúr
válasz stigma #29889 üzenetére
Ha eddig is a gyári rendszeren voltál, akkor felesleges olvasgatnod: maradj is rajta
INNEN töltsd le a gyári fastboot ROMot
és EZ ALAPJÁN fel is tudod rakni, egyszerű másolás-beillesztés az egészA legnehezebb rész az, amikor be kell kapcsolni a Fejlesztői üzemmódban az USB DEBUGGING-ot és Windowsban megfelelő drivert kell adni hozzá
-
RetepNyaraB
veterán
válasz stigma #30125 üzenetére
-Ha CM-et teszel, annak beépített rootja van (amelyet aktiválni kell a developer toolsban), ne rakj rá supersu-t, főleg ne engedd rá a twrp saját verzióját!!
Nekem a legújabb twrp van fent (most frissen, mert a banksgapps-nak az kell. Egyébként a 2.8.6.0 jó volt)
- Lagfree romok nagyon jók voltak eddig, most az ápr 8-i szarakodik, de feltehetően a CM is, mert az az alap. Asszem a márc 26-i buildet dícsérte a nép.
-AOSP alapú a Dirty Unicorn, tehát nem CM és szokni kell, nem tudok róla többet mondani jelenleg.Régebben használtam Sultan-félét, ez nagyon akkubarát és jó benne a kamera. Aztán vacakolt és játékra pl. nem az igazi. De próbálni lehet.
Ezen kívül van halom lehetőség, MIUI (mondjuk ebből asszem nincs marshmallow), RR, mittomén
Kamerát tégy fel cameranextmod cm13 néven rákeresve, mert a cián sajátja ratyin tömöríti a képeket. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Tibko8
senior tag
-
Véreshurka
senior tag
válasz stigma #30474 üzenetére
Még ezzel kiegészíteném Tibkot:
A Snapshot elvileg a stabil kiadása a ROM-nak, mindennapi használatra alkalmas. A Nightly pedig amolyan béta jellegű, működni működik, azonban előfordulhatnak benne bugok.
(#30476) sesshou és Obyboy (#30440): nektek nem remeg? Én is hasonlót vettem az edigitalban, de egy csomag zsepivel alulról ki kell támasztanopm, mert rohadtul remeg
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
-
stigma
addikt
válasz stigma #31629 üzenetére
Re. Most oÖnmagam kérdését megválaszolom, mert picit utánaolvastam a COS 13.1 frissítésének.
Igaz az hogy csak úgy teheted fel, hogy stock recovery-d vana telón + Cos 13?
Tehát ha nekem TWRP + SuperSU van akkor elötte azt felül kell írnom a Stock recovery-vel, majd stock recovery-n belül az apply update-el felfrisssíteni , majd visszatehetem a TWRP-t+ SuperSU-t?
Válaszotokat előre is köszönöm. (előg ha megerősítetek hoyg így van)
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
kinghaxor
senior tag
-
RetepNyaraB
veterán
válasz stigma #31850 üzenetére
A DU tudtommal már nem official (abbahgytak az OPO támogatást). De korábban sem volt nagy eresztés, az az igazság. Van cameranextmod2 az opo-ra, guglizz rá. A jelenlegi lagfree CM oppo kamerája mindent agyonver és a rom is jó - legalább is a máj 19-i build; az új CM-ek sok sebből véreznek. Esetleg a Sultan romban lévő kamera még király, de ott maga a rom nem egy tigris.
-
Véreshurka
senior tag
válasz stigma #31854 üzenetére
Én még javasolnám a Resurection Remixet. Nagyon eltalált ROM, sokan dícsérik és használják XDA-n. Most ugyan a legújabb ROM május 20.-i, de már készülőben van a legújabb.
El Psy Kongroo
-
RetepNyaraB
veterán
válasz stigma #31854 üzenetére
Paranoid egy zsák sz*r jelenleg, olvasd csak a fórumát!
RR biztos jó; nekem felesleges a töménytelen fícsör benne, ezért sosem használtam huzamosabban.Kano@ az Oppo kamera óta igaz, nem próbáltam a camnextmodot. Az is javult az új könyvtáraktól ezexerint?
[ Szerkesztve ]
-
Obyboy
addikt
válasz stigma #32415 üzenetére
Nálam nagy dilemma lenne ha választanom kellene. Sok a pro és a kontra. Ami biztos: jelenleg alig több mint egy éves az OPO-m és nagyon meg vagyok vele elégedve, kivéve a tavaszi COS frissítések amik miatt a SOT 1 órával csökkent... de várok még egy frissítést és ha nem javul a helyzet akkor root+CM lesz a megoldás.
[ Szerkesztve ]
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
RetepNyaraB
veterán
válasz stigma #32421 üzenetére
Mongyad majd milyen az a snapshot! Én azonban a Lagfree-t ajánlanám belőle, mégpedig az ugyanilyen dátumút. Előtte tolj rá egy frissített firmware-t (Lagfree letöltéseknél megtalálod azt is).
COS-ból ami kijön zip formában, az sztem mind twrp kompatibiis, de nem vagyok otthon benne!
Darkobas sokak szerint barátságos és akkukímélő, de azt se használtam."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
RetepNyaraB
veterán
válasz stigma #32423 üzenetére
Montam lagfree...
Egyébként üdvös megvárni, míg mindent felrak magától. Donttácsítetóll!
Aztán wipe cache/dalvik és utána nyomogatniUi.: nálam még a 07.30-i üzemel, igazából gond nélkül. Firmware update viszont kellett hozzá, különben hülyéskedett.
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz stigma #32635 üzenetére
Jó a tizedikei is. Valamiért szarakodik a root, mióta volt egy fastbootos cos telepítésem. Tehát az elvileg gyári cm root nem megy (szürke a beállításokban) és követeli a recoverys suoersu zip telepítést. Vagy lehet, hogy rég ilyen, de eddig nem tűnt fel...
Ja, kiegészíteném még, hogy én az eggyel korábbi kernellel használom (asszem 0.2 a vége), mert az utolsóból jgcaap kiszedte a feszültség állítást és nagyon minimál lett a governor része is. Ráadásul i/o cfq, 2048MB előolvasással, ami egyszerűen bullshit, játékra mindenképpen. De ez félig off.
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz stigma #32638 üzenetére
Jelenleg szerintem még bármilyen játékot elhúz maxon is. Ha mellette 1080p-ben fel is veszed, akkor azért köhög, ill. a VulkanAPI támogatás persze már nem lesz benne. Én nem adom el, mert amit tud, ahhoz képest nevetséges áron mennek a használt darabok.
Megrendeltem egy új akksit Aliéktól. Meglátjuk tud-e valamit.
A jelenlegi nagyon hergya már, bár az utóbbi CM romok is elég zúzósan fogyasztanak mobil adatforgalom mellett (elég folyamatos 50-80-150 mA/h, standby). Lehet persze a dirty flash miatt is, De ez már a többedik rom hasonló paraméterekel[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz stigma #32869 üzenetére
Simán össze tudsz hozni ilyet bármelyikkel. Ha videót nézel akkor kb. ilyen lesz a kijelzőidő. De sajnos ez nem normál használat. Egyébként Lag Free volt fent. Most a legutóbbi van és nincs vele gond. Sz@r ez a 6-os android, pedig az 5.1 sem volt jó. És egyre rosszabb lesz sajnos.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz stigma #32871 üzenetére
A legjobb lenne egy fastbootból flashelt cos ( ne a legutóbbi), belső tárhely töltéssel (előtte mentés). Majd twrp flas, Lag Free fw, reboot recovery-be ismét, majd rom és gapps.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kinghaxor
senior tag
válasz stigma #33184 üzenetére
Szerintem érdemes. Én új rendszernél úgy szoktam, hogy hagyom alapon pár napig, had álljanak be a dolgok. Addig szépen belakom, beállítok mindent és közben figyelem hogyan viselkedik. Aztán pár nap után meg szoktam nézni a privacy-t. Azon belül is az ébrentartás részt. Ott szépen szám szerint írja mikor mi hányszor tartotta ébren a telefont. Amelyik app-nál nagyon sok annál tiltom ha nincs rá szükségem. Ezt a hely lekérdezések esetében is meg szoktam csinálni. Aztán ha még mindig rossz az üzemidőm akkor kernel csere. Arra viszont kíváncsi lennék mi a fene az az egyéb az akku fogyasztók között. Ha rá megyek akkor sem ad semmilyen információt róla a rendszer. Nálam alig fogyaszt kevesebbet mint a kijelző. Pár százalék a különbség.
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz stigma #33184 üzenetére
Érdekes módon a nugátban eddig (kopogjuk le) gond nélkül le lehet lőni több system folyamat ébrentartását, autostartját, stb. Nekem a gplay sem hisztizett eddig és le is lőttem, ahogy kell. A háttérben futást viszont álatalánosságban nem ajánlom kinyírni, az gondokhoz szok vezetni.
-
-
kano
nagyúr
válasz stigma #33470 üzenetére
Nekem bejön a Nitrogen OS. Ha Cos-t akarsz rátenni akkor inkább a 13 legyen, ne a 13.1.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz stigma #33470 üzenetére
COS miért érné meg azon a vitatható indokon kívül, hogy gyári? Ahogy Kano mondja, egy 13-mas verziójúval jobban jár; jobb az üzemideje. Szerintem manapság a biztonsági foltok aktualitása sokkal érdekesebb, mint maga a rom. Ez a telefon már nem fog több gyári frissítést kapni, ellenben a cm (és a rá épülő holdudvar) még jó darabig áptudét marad. Unokatesód tanuljon meg romot telepíteni, hiszen nem egy bonyolult dolog. Mondjuk Te rendbe rakod neki a gépén a drivereket, amely az egyedül komplikáltabb feladat.
Jelenleg funkcionalitásában a Nitrogen a legjobb nugát választás. De béta, ezzel együtt kell élni...Uff.
-
petipetya
nagyúr
válasz stigma #33476 üzenetére
Nekem a mini ment fel (attól feljebb már nem), és ahogyan RetepNyaraB is írta:
- recoveryben Nitrogen telepítése
- wipe cache + data
- restart a recoverybe
- open gapps telepítése
- wipe cache + dataMég annyit, hogy a telepítések után a bal alsó sarokban megjelenő wipe gomb szerintem csak az art cache-t törli, ezért én mindig külön bemegyek a wipe menübe, és onnan törlöm az art cachet és a datát is.
"nincs rá lezsóidő"
-
baandii
senior tag
válasz stigma #33487 üzenetére
RetepNyaraB és stigma köszi a válaszokat...az itteni útmutatások alapján letöltöttem és feltelepítettem egy twrp-t és leszedtem az Nitrogen-OS-bacon-20161128.zip-et és a open_gapps-arm-7.1-pico-20161024.zip-et amit már fel is másoltam az internal storagre...most már csak a telepítés van hátra...csak gondoltam tájékozódok egy kicsit hogy ne hagyjak ki semmit az esetleges mentések közül...
köszi az infókat -
kinghaxor
senior tag
válasz stigma #33627 üzenetére
Nekem 4-4,5 óra kijelzőidőm van lightning kernellel 80 százalék mobilneten. Nem a legjobb. CM13 nálam jobban teljesített lightning-al mint ez az új. CM14 viszont stabilabban tartja a hálózatot. Ott ahol 13-al alig volt LTE és sokszor meg is szakadt, ott 14-el folyamatosan stabil. És nem is dobja el. Ennyi előnye van számomra.
[ Szerkesztve ]
-
stigma
addikt
válasz stigma #33639 üzenetére
Hát nekem annyi érdekeség a 12/11-i verzióval hogy jelneleg a nano gapps van fenn, és ha az alkalmazásaimat kijelölve többet teszek fel egyszerre akkor mondjuk a 40%-ra a Play azt írja hogy:
"sikertelen telepítés, próbálja emg újra."Valakinek valami ötlete erre?
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
RetepNyaraB
veterán
válasz stigma #33899 üzenetére
Azért friss rom, wifin, főleg, ha folyamatosan kézben van, akkor hozhat ilyen időt lazán. Majd ha mobilnet vegyeshasználattal is ilyen, mondjuk egy-két hét múlva, akkor érdekesebb
Nézd meg kérlek, a repülőmód rendesen ki-be kapcsolható-e.
frimware-t is tettél fel?[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz stigma #38708 üzenetére
Te el is olvasod amit leírtál?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Call of Duty: Black Ops 6
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- Kutya topik
- Ingatlanos topic!
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.