Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
válasz janosibaja #20657 üzenetére
innen kell rendelni
https://oneplus.net/hu
nincs se vam se afa, angliabol jon.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
s3nsitivity
addikt
válasz janosibaja #20657 üzenetére
Nem kell se vámot se áfát fizetni. Angliából jön a készülék.
Mostanában sokaknál gyakori a touch panel hibája.
Páran vagyunk akiknél még semmi nem jött elő.
A sárga kijelző meg csak az elején volt problémás szerintem,én se a novemberi se a márciusi készüléken nem tapasztaltam.Hirdetés eltávolítva.
[ Módosította: Karma ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
válasz janosibaja #20781 üzenetére
Nem igazán van ilyen oldal.
A 5.0 -ról biztosan találsz, annak a nagy része az itteni fícsörök is.A felvillanó óra az az ambient display. (Környezeti kijelző)
Eléggé aksi gyilkos, szerintem kapcsold ki." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
petipetya
nagyúr
válasz janosibaja #20781 üzenetére
Én YouTube videókat szoktam nézni a témában, neked is ezt tudom tanácsolni.
"nincs rá lezsóidő"
-
fornettisuti
veterán
válasz janosibaja #20827 üzenetére
cm12-t nem tudom, de cm11-nél:
kijelző felold
baloldali opciok gombot megpöccint
három pötty felhúziPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
petipetya
nagyúr
-
bdavid94
tag
válasz janosibaja #20892 üzenetére
exportálni nekem sem engedi viszont megosztani igen és akkor elkészíti a vcf-et, és mondjuk elküldöd magadnak e-mailben
-
petipetya
nagyúr
Én a Gmail webes címtárában szerkeszteném a névjegyzéket úgy, hogy azt a max. 200 névjegyet betenném egy butafon nevű mappába és onnan menteném le egy fájlba. Gondolom úgyis csak gépen keresztül lehet feltenni arra a telóra.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
kerlas
tag
Ne a Telefon alkalmazásból, hanem a Névjegyek-ből próbáld, akkor nem dob vissza, hanem engedi az exportálást.
-
esse
csendes tag
válasz janosibaja #20900 üzenetére
X db contact fölött (azt hiszem 500) nem lehet vfc-be exportálni, nálam is ez volt. Én a google webes felületén kigyomláltam pár tucat régi vagy érdektelen email címet, limit alá csökkent és így már ki tudtam menteni.
-
octolith
tag
válasz janosibaja #20900 üzenetére
Azt ki lehet kapcsolni. Névjegyek -> jobb felül három pöttyös menü -> megjelenítendő névjegyek -> személyre szabás -> Google fiókod lenyitod és kiszeded az "Az összes többi névjegy"-ből a pipát.
-
ittakary
nagyúr
válasz janosibaja #21580 üzenetére
eBayről szoktam OTG kábelt rendelni 0,8$-ért, kb 200Ft tökéeltesen működik, ennél több az pénzkidobás!
-
Avicularia
veterán
válasz janosibaja #21580 üzenetére
Ahogy írták, legolcsóbb tökéletesen megfelel. Csak rádugod a pendrive-ot esetleg egeret, billentyűzetet és mehet a móka. Wincsit nem valószínű, hogy meg tudja hajtani, de ha mégis akkor nem érdemes vele próbálkozni, mert hazavághatod vele a wincsit is meg a microusb portot is a telefonon.
-
hedgehog
senior tag
válasz janosibaja #21786 üzenetére
profilokkal lehet bohóckodni, de sose lesz olyan mint régen
-- aka p3d3str1an
-
Obyboy
addikt
válasz janosibaja #22333 üzenetére
Helló. Én egy ilyet kaptam kölcsön egyik barátomtól. Teljesen jól működik. A csukló pontokon is nagyon jól illeszkedik, nem lötyög, ahogy megállítom úgy is marad. A telefon tartó részben is stabilan áll a telefon. Nem hiszem, hogy az amazonos 7x többet nyújtana...
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
fornettisuti
veterán
válasz janosibaja #22366 üzenetére
Torodj bele, enyem is annyi idos es nekem sincs. Csak az osszefirkalt volt rajta.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
gipsztigris
addikt
Szerintem igen! Az enyémen sincs második fólia.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Obyboy
addikt
Az enyém nincs még 2 hónapos ezen sem volt a feliratos alatt fólia. Bár én a telefonnal együtt rendeltem egy Premium fóliát ezért lehet olyan telefont tettek a csomagba amin nem volt fólia.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Shyciii
veterán
Nem átverés. Enyém kb június közepén jött meg, és már volt rajta. Még három emberről tudok aki ilyen időben vagy utánam vette, és nekik is volt már rajta. Ergo kb ezidő alatt kezdték rápakolni gyárilag, meg persze az újabbakon is van már akkor. Te még ippeg kicsúsztál ebből.
-
petipetya
nagyúr
válasz janosibaja #22478 üzenetére
- kapcsold ki a szinkronizálást
- Gmail webes felülete / címtár / továbbiak / névjegyek visszaállítása: itt tudod visszahozni a kalamajka előtti állapotot
- ha az összes megvan, indulhat a szelekció
- ha készen vagy, kapcsold vissza a szinkronizálást[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Mate
nagyúr
válasz janosibaja #23095 üzenetére
3 napja elszállt a hálózatom. LTE-re volt állítva, de nem volt kapcsolat. Áttettem 2g-re. Most visszaraktam LTE-re és nem volt hálózat. Kiválasztottam a másik T-t a listából és újra jó. Nem tudom mit állítottak. Én a másodikat választottam.
-
DeBe
tag
válasz janosibaja #23195 üzenetére
kép törlése... ha nem kell sietni a képpel és van 2mp-d megtartani a telót én csak ezt használom, ég és föld a minősége a többi képhez képest
-
DeBe
tag
válasz janosibaja #23200 üzenetére
ezek az aktív módok, amit a keresőbe(amikor fotózni készülsz) fel le mozdulatokkal váltogathatsz. a tiszta kép mód elvileg 3 képet készit egymás után és egymásra téve csökkenti a zajt, javítja a minőséget. a 4k videó keresőbe felvétel közben nálam is szaggat, visszanézve viszont jó
-
kelzsoca
félisten
válasz janosibaja #23200 üzenetére
Mint azt már megírták, amit bejelölsz, az választható lesz fel-le lapozással (a kijelzőn)
Tiszta kép lenne a hivatalos neve, szintén leírták felettem.
4k videóra is volt válasz.
-
petipetya
nagyúr
válasz janosibaja #23429 üzenetére
Oxygen vs. CM (mindkettőből a stock, root nélkül)
Az első benyomások ugyanazok mint múltkor:
- Rengeteg funkció hiányzik (pl. képernyő kikapcsolása dupla koppal vagy virtuális gombbal)
- A meglévő funkciók stabilabban működnek, mint a CM 12 alatt (pl. a lezárt képernyőn történő gesztusvezérlés), a kijelző nem éled fel véletlenszerűen és nem kapcsolja be magától a zseblámpa funkciót és hasonlók
- Duplakoppos ébresztés természetesen van, illetve a zárképernyőn működik a duplakoppos lezárás is
- Az automatikus fényerő mellett zárt térben túl világos a kijelző, mintha direkt nem hagyták volna lemenni egy bizonyos szint alá - manuálisan persze lehet csökkenteni
- Napsütésben még nem teszteltem, főleg hogy éppen egy viharra ébredtem. A CM alatt remekül láttam a kijelzőt napsütésben is, de kissé lassan reagált a változásokra: például utcán csörgött a telefon, veszem elő a zsebből és nem látom a kijelzőt, csak 2 mp múlva. Kíváncsi leszek az Oxygen-re ugyanebben a szituációban.
- Apropó, CM profil: kényelmes volt, de alapból nem kapcsolgatta ki-be a mobilnetet (lehet root kellett volna hozzá?). Az Oxygen alatt viszont a gyorsbeállításokban lévő mobilnet ikonra való bökés egyből ki-bekapcsolja a mobilnetet.Összefoglalva, a sokkalta kevesebb funkció érzésre stabilabban működik. Egyszóval Nexus érzés, amin 2 évig használtam a stock romon (persze mindig a legfrisebbet). Akinek ez nem elég, root (és itt nem az anyósra gondoltam) után nincsenek határok, bármi pótolható appal és xposed modullal. Én nem élek ezekkel, habár a Nexus alatt kipróbáltam némelyiket.
A többi dolog (aksi stb. csak a mai szabad és a holnapi munkanap során jön majd elő).
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Shyciii
veterán
válasz janosibaja #23429 üzenetére
Lesz CM-hez frissítés. Júliusban azt mondtak, hogy nagyon hamarosan megkapjuk. Konkrétan már tesztelik. Azt viszont biztosra veszem, hogy ha kész is van akor se kapjuk még meg a Oneplus Two miatt, de ősz eleján szerintem megjön már. Amúgy a CM fejlesztők is pár napja mondták, hogy pl mi újdonság lesz benne nekünk. Épp azt hirdették, hogy nagyon sok audio formátumot fog alapból támogatni.
-
enginev3.0
félisten
válasz janosibaja #23451 üzenetére
Vagy használsz HTC Sense felületet
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
kano
nagyúr
válasz janosibaja #23455 üzenetére
Hagyjuk már a Google "fejlesztése" szöveget. Jelen pillanatban a LP sz@arabb mint a KK volt, így nem tudom hol van a fejlődés.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
purcigeorge
aktív tag
válasz janosibaja #23455 üzenetére
Korábban is többen írták a fórumon, hogy a cm nem hagyja magára a OPO-t. Így egyedülálló módon két különböző gyári romunk lesz a jövőben is. Sőt, a kínai verzióval együtt asszem három.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz janosibaja #23463 üzenetére
Szimpla butasagokat irsz. A Kitkat volt az eddigi legkierleltebb fejlesztes, ezzel szerintem a legtöbben egyet kell ertsenek. Aki nem, az nem nagyon tudja miröl beszel. Masodik a Jelly Bean, amely latvanyosan jobban futott a Jegkremnel, amely az elsö modern ertelemben hasznalhato droid. A regebbiekröl ma mar szo se essek.
A nyaloka kenyelmi funkcioi persze elviszik a balhet a többseg szamara (nekem is). Ettöl meg ratyi munkat vegeztek vele a guglinal, b*sztak kijavitani a legszembeötlöbb hibakat is akar es mar tolnak kifele az ujat. Ezek tenyek, nem unalom.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
kelzsoca
félisten
van azért valami füles, hogy lesz-e CM-re frissítés OTA-n? Vagy kényszerülünk Oxygenre, ha nem akarjuk a mostani cuccot örökre nézegetni?
Remélhetőleg 1 hét múlva már lesz infóm.
-
petipetya
nagyúr
Magamat ismerve bölcs döntés volt a twrp telepítése, mivel arra számítok, hogy ősszel jön majd egy új CM és az Oxygen 2. Mivel engem mindegyik érdekel majd, így ki is próbálom őket szépen egymás után.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
1 hét használat után sem állt kézre az Oxygen, úgyhogy meghagyom az indiaiaknak. Lényegében minden hiányzik belőle, aminek benne kellene lennie. Persze megoldható ezek pótlása, de akkor már sokkal egyszerűbb volt visszatenni az ugyanazon android főverziójú CM 12s-t, amely eléggé kézre áll.
"nincs rá lezsóidő"
-
Just_Reboot
addikt
válasz janosibaja #23564 üzenetére
Oxigen OS
-
petipetya
nagyúr
-
Mate
nagyúr
válasz janosibaja #23936 üzenetére
Oneplus oldalán fent van. Töltsd le és frissíts.
-
Mate
nagyúr
válasz janosibaja #23939 üzenetére
Én simán az ota fájlt frissítettem rá.
-
Mate
nagyúr
válasz janosibaja #23942 üzenetére
Passz. Én nem csináltam semmit
-
hedgehog
senior tag
-
RetepNyaraB
veterán
válasz janosibaja #23996 üzenetére
Simán az akku statisztikánál. Rákoppintasz a Ready ikonra és kiírja, hogy mennyi időt használta aktívan a mobil radio-t. Magyarul sztem ugyanez, németül Mobilfunk Schnittstelle
(#23998) diegho@ nekem pl nem, de én még S17L-en vagyok, valszeg a köztest is frissíteni kellene - ha nem panaszkodtak volna páran, hogy elkurta a bluetooth vételt, amelyet javítani hivatott és ez így is marad egy darabig asszem
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
petipetya
nagyúr
-
beloadjoker
őstag
válasz janosibaja #24089 üzenetére
BRT
http://www.wugfresh.com/brt/
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
Tibko8
senior tag
válasz janosibaja #24091 üzenetére
Nem teljesen. Ha vissza térsz gyári állapotra akkor ugyan úgy tudod frissíteni. Most is megfogod kapni a frissítéseket csak most a TWRP miatt nem fogod tudni telepíteni. De lesznek az OTA frissítéseknek TWRP verziója.Pl olyan amit az előbb linkeltem.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
válasz janosibaja #24417 üzenetére
Ez a launcher neve CM alatt.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz janosibaja #24447 üzenetére
Gondolom egy komponens, ami nincs letörölve használná, de nem tudja. Szerintem nem kellett volna letörölni, mert a launcher része.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
szkorhetz
őstag
válasz janosibaja #24449 üzenetére
Akkor te nem azt akartad letörölni, amit végül letöröltél..
-
tag
válasz janosibaja #24452 üzenetére
Én nem tudom letörölni pedig Nova Launchert használok, csak simán disable és nem zaklat (bár eddig se zaklatott).
-
Vagany
őstag
válasz janosibaja #24449 üzenetére
A launcher és a browser nem ugyanaz. A trebuchet az launcher, a CM alap launchere. A chrome, a firefox, meg amiről te beszélsz - "...nem lehetett működésre bírni benne a linkeket..." - az viszont browser. Ha pontosan leírnád mi történt igazából, akkor lehet tudunk segíteni.
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
Vagany
őstag
válasz janosibaja #24456 üzenetére
Én még nem nagyon használtam a CM browsert, de amit néztem az működött rajta. A CM ígérete szerint kevesebbet fogyaszt, kevesebb erőforrást használ és gyorsabb mint a chrome. Ha nem tetszik én azért nem törölném le, sok helyet nem foglal és jöhet még frissítés hozzá ami javíthat a kompatibilitáson, hogy az általad irt oldalak is rendesen fussanak. A launcher probléma is érdekes, én használtam korábban más launchert, de a trebuchet is sokat fejlődött és rendkívül pörgős, ezért visszaálltam rá és a gesztusokon kívül mindent tud ami nekem kell gyors, kevés erőforrást használ és hibamentes. Ha még nem csináltad javaslom a program gyorsítótár és adatok törlését kipróbálni.
-<[]>- https://mowned.com/vagany
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- Kutya topik
- Ingatlanos topic!
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs