Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Ez hcl-nek ment gondolom.
Beszéltük már, h nálam Proxmox van, ott 3 VM: HAOS, Opnsense, Casa OS. Voltak mások is, jöttek-mentek, ezek a fixek. Nem tervezem a Casa OS és a HAOS összevonását, de csábító kicsit, a kísérletezés miatt is. De mivel Casa OS-en minden be van konfigolva, lustaságilag is esélytelen, h átpakoljamFele beállításra nem is emlékszem, működnek, kész. De meg is lehetne fordítani a dolgot, Casa OS is kínálgatja a HA-t telepítésre...
kpityu2: azért én szeretem ezeket házon belül tartani, amennyire lehet. Ha napi szinten desktopként is használja az ember, akkor ott emelkedik az elbaCCása esélye, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Gyors betekintő az Okos Otthonok világába azoknak, akik nem foglalkoztak még a témával vagy szeretnének pár fogalmat rendbe rakni.
- Opel topik
- Macska topik
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Futás, futópályák
- Kerékpársportok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest