- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
ez_meg_emaz #7 üzenetére
Kitartónak kell lenni, és nem elsősorban a külső alapján keresni, és hallgatni a megérzésekre...és hűségesnek lenni önmagunkhoz, és párunkhoz.
Volt 2 komoly kapcsolatom, és 1 eléggé komolytalan...az első az 2,5 évig ment, 1,5 év után már az eljegyzéssel piszkált, de ami igazán baj volt, az a monotonitás...hogy vagy ő jött hozzánk, vagy én mentem hozzá, kimozdulás = 0, mert nem akar, szülei nem engedték el, szóval szépen megkeseredtem, hogy ezt akarom-e...aztán jött a másik véglet, aki szeretett is, meg nem is, 3 szakítás és újraössze 1 év alatt, majd miután egy nagy MSN összeveszés volt tavaly dec. elején, szépen elküldtem egy levélben, hogy köszönöm a részvételt (mivel b**ott akár még MSN-re is jönni)...aztán most év elején egy kis komolytalan, jóval fiatalabb csajjal...nem is beszélgettünk, mindig csak smárolni akart, szóval 2 tali után rövid úton (iwiw családi állapot: kapcsolatban -> egyedülálló
) véget vetettem.
Na mindegy.
Április vége óta már egy új világban élek
szóval ez_meg_emaz barátom, ne keseredj el, meg kell ismerni az élet mélységeit, és távlatait
Új hozzászólás Aktív témák
lo A nyár mindig csodás dolgokat tartogat, még ha ezek el is múlnak, ahogyan maguk az évszakok.
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest