Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Nyafogtak nekem, hogy térjek át notepad-ról notepad++-ra, de akadnak vele problémáim. Pontokba szedtem. Ha van bármi, amit tehetek az alantiak ellen, egy felvilágosítást szeretnék kérni róla.
1. Explicit mentési figyelmeztetés. Notepad szerkesztés után nem enged kilépni / ki-X-elni az ablakot, amíg nem döntök róla, hogy mentsek-e vagy sem. Notpad++-t simán ki tudom X-elni véletlenül, és elveszik a módosítás. Hogyan tudom azt átállítani? Véleményem szerint az a viselkedés egyszerűen csak elfogadhatatlan egy jelenkori editortól. Egy modális ablakot akarok látni, mint a notepad esetében, hogy per eset eldönthessem, menteni akarok-e, vagy változásokat eldobni.
2. Módosítás jelzése. Én elég sűrűn használom a windows-t +0 fényerőn night light settings 100-assal, és olyankor a módosítást jelezni hivatott színezési árnyalat konkrétan semennyire látható. Egy csillagot szeretnék a file név mellé, nem árnyalatnyi színezést.
3. Automatán tabokba kirakott open history-t eltüntetni. Notepad++-t sikerült átállítani per text file multiprocess üzembe, de akkor is, ha egy file-t nyitok meg rajta, ott vannak szürkén a tabok a tetején előző megnyitott file-okra. Hogyan tudom azt eltüntetni? Konkrétan 0 hosszú history listet szeretnék. Véletlenül rányomok egy másik tabra, és alaposan kellemetlen dolgokat tudok vele művelni. Mindig ki-X-elni a history-t szerintem cudar bosszantó.
4. Fekete háttér a szerkesztési területen. Notepad++ alatt nincsen normálisan windows high resolution mode támogatás. Éppen a szerkesztő terület nem áll át. (Lol???) A legközelebbi, amit találtam hozzá, az a "Dark mode", aminél a háttér nem fekete - szürke. Ez így még mindig túl zavaró. A színek beállításánál nem találom, hogyan lehet feketévé tenni azt a szürkét?
A tippeket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bittorrent topik
- Cudy routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós kamerák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gumi és felni topik
- Fujifilm X
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest