Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Nyafogtak nekem, hogy térjek át notepad-ról notepad++-ra, de akadnak vele problémáim. Pontokba szedtem. Ha van bármi, amit tehetek az alantiak ellen, egy felvilágosítást szeretnék kérni róla.
1. Explicit mentési figyelmeztetés. Notepad szerkesztés után nem enged kilépni / ki-X-elni az ablakot, amíg nem döntök róla, hogy mentsek-e vagy sem. Notpad++-t simán ki tudom X-elni véletlenül, és elveszik a módosítás. Hogyan tudom azt átállítani? Véleményem szerint az a viselkedés egyszerűen csak elfogadhatatlan egy jelenkori editortól. Egy modális ablakot akarok látni, mint a notepad esetében, hogy per eset eldönthessem, menteni akarok-e, vagy változásokat eldobni.
2. Módosítás jelzése. Én elég sűrűn használom a windows-t +0 fényerőn night light settings 100-assal, és olyankor a módosítást jelezni hivatott színezési árnyalat konkrétan semennyire látható. Egy csillagot szeretnék a file név mellé, nem árnyalatnyi színezést.
3. Automatán tabokba kirakott open history-t eltüntetni. Notepad++-t sikerült átállítani per text file multiprocess üzembe, de akkor is, ha egy file-t nyitok meg rajta, ott vannak szürkén a tabok a tetején előző megnyitott file-okra. Hogyan tudom azt eltüntetni? Konkrétan 0 hosszú history listet szeretnék. Véletlenül rányomok egy másik tabra, és alaposan kellemetlen dolgokat tudok vele művelni. Mindig ki-X-elni a history-t szerintem cudar bosszantó.
4. Fekete háttér a szerkesztési területen. Notepad++ alatt nincsen normálisan windows high resolution mode támogatás. Éppen a szerkesztő terület nem áll át. (Lol???) A legközelebbi, amit találtam hozzá, az a "Dark mode", aminél a háttér nem fekete - szürke. Ez így még mindig túl zavaró. A színek beállításánál nem találom, hogyan lehet feketévé tenni azt a szürkét?
A tippeket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest