Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Ezt viszont nem igazán értem. Van a ram meg a HDD. A ram-ban vannak az aktuálisan betöltött cuccok. De ha kevés a ram, akkor azt a windows kipakolja a HDD-re, ami ugyan lassabb, de legalább szép nagy. De ha van mondjuk 4GB - én ennyinél hallottam, és használom - akkor ki lehet kapcsolni a swap-ot, mert nincs mit a hdd-re pakoljon igy minden a ramban lesz. Vagy én gondolom rosszul?
Bár az érdekes, hog a swapnak akkor is van mérete, ha 4GB ram van a gépben. Előre lefoglalná neki a windows a helyet? Kicsit érdekes ez a swap dolog.

-
sanzi89
addikt
Hőfok adatokat nem publikálnál? Érdekes lenne egy 7200rpm-es HDD hőfoka notiban.
u.i.: Figyelmetlen voltam, a HD Tune PrintScreen-eken látszanak az eredmények.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo 3DS és DS topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Robotporszívók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi