- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
válasz nb_store #219 üzenetére
12" körül ott a 11,6"-os modellek 1366x768-cal, és a Wind U200-ban láttam már 12,1"-os 1366x768-ast is. Szerencsére még elég kevés van belőlük. Ja és ott a VAIO Z-k 13,1"-os 1600x900-asa, ami kicsit nagyobb méretben, de képben elég korrekt.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
rudi
nagyúr
válasz Napfénysüti #220 üzenetére
Lenovo sajtótájékoztatón azt mondták, hogy egyelőre még marad a 16:10, de lesz színes, fényes ThikPad is
-
rudi
nagyúr
válasz nb_store #215 üzenetére
Ha jól tudom, a HP konzumer gépei (Pavilionok stb.) csak 1-2 éve vannak hivatalos forgalmazásban Magyarországon. A meredek, nehezen teljesíthető limiteket visszajelzésekből én is alá tudom támasztani, továbbá nem vagyok benne biztos, hogy a magyar piac nagynak mondható a régió többi piacához és a HP nemzetközi léptékéhez viszonyítva. Szerintem pont emiatt mozdultak rá csak most a hazai konzumer szegmensre (mostanra jött össze értelmes kereslet), korábban csak a vállalati és állami szférára hajtottak, ahol nincs olyan lehetetlen árverseny.
-
rudi
nagyúr
válasz nb_store #172 üzenetére
No, ez engem is nagyon érdekel
Nekem, aki alapvetően dolgozni szokott a laptopján nagyon nem jött be, de nem is arra való. Computexre vittem magammal egy Wind 115-öt. Félelmetes volt, hogy végig bírta az interkontinentális repülőutat, de csak jegyzetelésre és filmnézésre lehet használni szerintem. Amint a terepen voltam, és a 6 mp-es, 2 MB-os képeimet akartam gyorsan átnézni, esetleg átméretezni, akkor már meg volt lőve teljesen. Elő kellett venni az X60, és máris királyság volt.
Ellenben nem hardcore júzerekek úgy tűnik, beválik. Feltéve, hogy utazós fajták. Fősulis ismerős kislánynak vettem egy U100-as Windet, egy éve használja nagy megelégedéssel. Most kértek a családba még egyet.
Egyedül attól tartok, hogy a kis méretből adódó könnyebb hordozhatóság miatt elviszik olya rázós helyre is, ahova nagyobb notebookot nem vinnének, (pl. hegyi túrára, visszanézni rajta a fotókat, napi rohangálásra a táskába stb.). Ilyen helyekre meg lehet, hogy nem elég masszívak. Ja, és ölből nagyon könnyen lebillennek. Egy tesztgépen sikerült nekem is milliméterekkel a föld fölött elkapnom, amikor ölben használtam, és elengedtem, hogy kicsit kinyújtózzam.
Úgy gondolom, hogy ez a kategória csak most fog lendületbe jönnia Snapdragon és Tegra térnyerésével, meg az SSD-k árcsökkenésével. Azok sokkal jobbak szerintem erre a célra mint az Atom vagy a VIA Nano vagy az AMD cuccai.
[ Szerkesztve ]
-
rudi
nagyúr
válasz nb_store #133 üzenetére
Igen, lehet abban valami, hogy még mindig közösen intézik a szlovák és cseh szekciót, ha más nem, modellbevezetési szinten. HP outsourcinggal foglalkozó ismerős (korábban magyar, most szlovák HP-nél van) annyit említett még az egyes helyi szerkvek kapcsán, hogy azokban az országokban sokkal aktívabbak, ahol még az anno Digitalhoz tartozó gárda kormányoz. No, de ez már nagyon nem vág a témához.
[ Szerkesztve ]
-
rudi
nagyúr
válasz blueMerle #153 üzenetére
Igen, ez egy fórum. És vannak rajta moderátorok meg házigazdák, akik néha szólnak, hogy lehetne kevésbé indulatosan is fogalmazni. Akkor most vedd úgy, hogy szóltam is Tök fölöslegesek a "Felnőtt emberek vagyunk, jómagam sznob se vagyok, bár lehet ezzel egyedül maradtam." jellegű beszólások. Infótartalmuk nulla, legfejebb félreérteni lehet őket.
-
rudi
nagyúr
Szerinted mi lehet annak az oka, hogy Magyarországon később jönnek be egyes HP modellek mint a környező országokban? Akár Szlovákiában is, ami lényegesen kisebb (kb. feleakkor, bár sokszor együt kezelik a magyarral egy súlycsoport cseh piaccakl). Konkrétan például a Pro Book 4515s új AMD platformos verziójára és a dv2-re gondolok.
-
rudi
nagyúr
válasz nb_store #120 üzenetére
Azokat a cégeket értem, akik egy-egy kisebb notebookmárka hazai szerződéses szervizei (vagy azok voltak). Akikhez a vásárlás után több mint 3 nappal meghibásodott gépeket kell vinni, és nem tartoznak konkrétan a notebookmárkához. Mondjuk anilyet az Asus használt a cseh központ bevezetése előtt.
-
rudi
nagyúr
Kedves, nb_store,
Az ilyen jellegű door-to-door szolgáltatásról mi a véleményed?
Valamit a hazai ilyen-olyan szervizpartnerekkel kapcsolatban mi a tapasztalatod?
-
rudi
nagyúr
Világari most ár Asusokra is van, és ha jól tudom, Toshibáéknál is csak egy netes regelés kell hozzá. Egyébként itthon az Acer és Asus szervize is elég korrekt, sőt most már az MSI-nél is van door-to-door dolog, csak nem tudom, hogy kisker vagy konzumer szinten csinálják-e.
-
rudi
nagyúr
Hol a Toshiba Satellite L505?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Windows 11
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest