Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
válasz
Zsoleszhun #18234 üzenetére
Mennyiért sikerült eladnod?
-
Melack
veterán
válasz
Zsoleszhun #18155 üzenetére
Yepp, anno az enyém is így járt.
-
Melack
veterán
válasz
Zsoleszhun #18131 üzenetére
Időnként még 2 azonos telefonon is, lásd OneDrive, biztonsági mentés utáni merülés nem merülés.
-
Melack
veterán
válasz
korcsillio #18076 üzenetére
Nekem azért nem szóltak egy szót se.
-
Melack
veterán
Most mi a reális ára egy 930-nak? Ismerős gondolkodik, de láttam 40-ért meg 90-ért is. Feketét keres, függetlent.
-
Melack
veterán
válasz
Lazarus911 #17918 üzenetére
Elég sok fórumot követek, mindenütt elhangzik ez napi szinten. Én lennék a legboldogabb, ha lenne konkrét infó. Egyesek mai napot adtak meg a CES MS fellépése kapcsán, mások azt hiszem az osztrák T-re hivatkozva írták, hogy a .63-as build lesz a "végleges", de maga az MS sem nyilatkozik (ez a legnagyobb gond), bár az ő szempontjukból érhető, így nem kell tartani magukat semmihez. Ez a mostani build akár lehetne végleges is, de valszeg másik lesz az.
-
Melack
veterán
válasz
Lazarus911 #17915 üzenetére
február 30. kapcsán nem esett le a vitriol?
zavabalazs: én azért töröltem le, mert nem tudott rendesen syncelni a kontaktokkal, ami viszont zavaró volt. A többi része meg nem izgat, igyekszom ott minimalizálni magamat. A Messenger frissüljön, az fontosabb szerintem.
-
Melack
veterán
válasz
Lazarus911 #17912 üzenetére
2017 vagy 2018. Február 30. Ha használod a keresőt, akkor láthatod, hogy nincs róla pontos infó. Se itt, se a Microsoft oldalán. Idén valszeg meg fog jelenni. Vagy nem.
A FB appnál - szeritnem- maga a postokat soroló algoritmus a pocsék, más hibája nálam nincs. Fel sincs telepítve, így hiba sincsen.
Toall: Kamera kapcsán köszönöm az infókat, azt hittem már az is elmozdult. Kezdek paranoiás lenni
-
Melack
veterán
A kamera egy síkban van a hátlappal, vagy pár milliméterrel beljebb ül?
-
Melack
veterán
válasz
zsoltzsolt #17754 üzenetére
Az a fura, hogy most nekem is megcsinálta. A logikájára még nem jöttem rá, hogy mi alapján csinálja, de működik. 3az1-ben
-
Melack
veterán
válasz
Nergalos #17752 üzenetére
Microsoft, csak hogy legyünk pontosak. Az autógyártó konzorcium vette meg a rendszert. A Microsoft a térképfájlokat továbbra is használja, ugyanazzal működik a Drive+ mint a Térképek. Szolgáltatásokban is ugyanazt nyújthatja majd - egyelőre a Térképek nem tud útvonalat tervezni tömegközlekedéssel Pesten belül, legalábbis nekem az nem ment. De ugyanúgy navigál meg minden.
Frissítések eddig is jöttek rá, ha jól emlékszem, 3 is volt. 1 elrontotta W10M-en, a másik kettő megjavította -
Melack
veterán
válasz
zsoltzsolt #17643 üzenetére
225 + a lenti beállítás
-
Melack
veterán
válasz
tomboy0013 #17562 üzenetére
Csak maga a kijelzőelállás nem elég indok. Nekem a 920 jópárszor járt a szervízben, mire 930 lett belőle.
-
Melack
veterán
válasz
sszemtelen #17534 üzenetére
Én is ezen filózok most, Insider aktiválva, frissítés letöltésre vár, de pont ezen két dolog miatt nem tudom, hogy feltegyem-e? Amúgy a rendszer begyere, csak ez a kettő dolog
-
Melack
veterán
Most nem találom, pedig kerestem: hol lehet online követni, hogy hogy áll a szervizelés állapota? Nem akarok naponta ránézni, csak keresem a linket
-
Melack
veterán
válasz
korcsillio #17457 üzenetére
Nekem így sikerült leadni igen. Mondjuk a srác már ismer mint a rossz pénzt a 920 miatt
-
Melack
veterán
Tempered glasst Alirol rendelt már valaki? Ha igen, linket tudtok adni?
-
Melack
veterán
válasz
mmaattee90 #17448 üzenetére
Számla és garijegy megvan? Mert ha igen, akkor az alapján el kellene fogadniuk. Én ma csak a telefont vittem be, és mégis elfogadták.
-
Melack
veterán
Ha W10M-mel adom le szervizben, akkor az jelent bármi gondot? Szokásos hibajegyek jöttek elő.
-
Melack
veterán
válasz
ZavaBalazs #17376 üzenetére
Egyet tisztázzunk: HR után, ha backupban nincs benne a Here csomag, akkor nem tudod Win10-re feltenni. Ha upgrade után ott maradt, akkor igen. De az áruházban pl nem elérhető....
-
Melack
veterán
Ha qi töltőre rakjátok a telefont, akkor nektek ad ki vmi érdekes cicergő hangot?
-
Melack
veterán
Király, akkor menni fog vissza a 8.1 Karácsonyra kellenének a képek. De, van itt olyan, akinek van elfekvő WPs telója (akár 520 is), amit kölcsönkérhetnék? Behalt a mikrofonom, hogy d...... +, pont most.....
-
Melack
veterán
válasz
tomboy0013 #17328 üzenetére
Hát, nálam gépen sem lett szebb, sőt.... Ez így nagyon nem jó, csak emiatt nem akarok downgradelni W8.1-re. Viszont úgy meg lenne tuti Here Drive+ is.
zsoltzsolt: Megnézem azt is, utoljára 920-on használtam. El is felejtettem, hogy van.
-
Melack
veterán
W10M használok: Nálatok hogy változott a fényképek minősége? Nálam olyan, mintha romlott volna.
-
Melack
veterán
válasz
Zsoleszhun #16900 üzenetére
Király! Akkor egy darabig tán nem kell cserélni, ha szolgáltatót is váltok.
-
Melack
veterán
A sim probalgatason túl van módszer hogy megtudjam független e a készülék? MS csere, lengyel volt, amikor átvettem.
-
Melack
veterán
válasz
ZavaBalazs #15329 üzenetére
Ha tippelnem kellene, akkor az is régiókhoz lesz kötve az általad leírtak miatt.
-
Melack
veterán
válasz
zsoltzsolt #15054 üzenetére
Vmi ilyesmi, de ez baromi drága
-
Melack
veterán
válasz
korcsillio #15052 üzenetére
Ők is eBay meg alibaba oldalakról rendelnek, csak nagyobb tételben. Vmi flip tok nekem is kellene.
-
Melack
veterán
válasz
korcsillio #15032 üzenetére
Én tőlük anno sokat rendeltem, nagyon korrektek és gyorsak.
-
Melack
veterán
Vmi hasonlót tudtok, ami jó a 930-hoz? Ez pont a kikapcs gombot kapja telibe, pedig iszonyat stabil lenne.
-
Melack
veterán
válasz
HawerKing #14915 üzenetére
Rég csalódtam ekkorát userben.
1, Tube szót beírva a Store-ba kidob jópár találatot. User error
2, Koppintás: működik, gond nélkül. Beállítások - Érintés - Felébresztés. Ha be van kapcsolva, akkor meg kell nézni, hogy a kezedre hogy reagál. Nekem, ha a körmömmel érek hozzá, nem oldja fel. Ujjbeggyel igen. Megszokás kérdése.
3, User error, leírásban is szerepel, nincs Glance a 930-on.
4, Melegedés: fórumban többen írtak róla, nálam zenehallgatás + netezés párossal nem mindig jelentkezik, ha igen, akkor tudom, hogy a térerő nem az igazi, és folyton keres a teló. Értő olvasás, általános iskola.mod: A WP platformnál sosem az lesz a kérdés, hogy az olcsóbb és a drágább között rendszerszinten mi a különbség, hanem hogy adott sugarú felhasználói bázis mit keres pluszban a telefonban/mellette (NFC, QI-töltés, Carl Zeiss optika, 4k videó, 4-5-6", stb).
Nem rád vagyok kiakadva - annyira, de kezd egy kicsit eldurranni az agyam, hogy nem olvasnak utána a telefon dolgainak vásárlás előtt. Még a hivatalos oldalon sem, nem hogy egy fórumban, ahol a topichoz egy elég jól megírt cikk tartozik.
-
Melack
veterán
válasz
zsoltzsolt #14870 üzenetére
Szerintem az alsó kategóriás funkciókorlátozásra gondol, de 930 esetén nem olvastam ilyet (az, hogy az új referenciamodellek mit tudhatnak a rendszerrel, szerintem nem mérvadó)
-
Melack
veterán
Jó flip-tokot tudtok rá?
-
Melack
veterán
válasz
bundilolo #14764 üzenetére
Le van némítva a telefon. Hangerő gombok valamelyikére nyomj rá, aztán húzd fel mindkét hangerőt. További infók itt
-
Melack
veterán
-
Melack
veterán
Egy raw kép hány mega a telón? Most 5 + 16-on van, de ha a RAW nem jelent túl sok pluszt, áttérnék arra.
-
Melack
veterán
válasz
g.Viktor #14656 üzenetére
Hali!
Ha vigyázol rá, esélyes, hogy kibírja addig, a 2 Gb ram jelenleg elégnek tűnik. Aztán meglátjuk később.
Itt is működik, hogy másik fiókból húzod be a névjegyeket, van annyira fejlett a rendszer. Max Google fiókban nézd meg, hogy a keresztnév/vezetéknév jól van e beállítva.
Nekem ment Alcatellel is, ha ez megfelelő válasz. Amire te gondolsz, az a jack csatlakozó "sávozása", azt elhagyta a Nokia már egy jóideje.
Üdv
M
-
Melack
veterán
válasz
Waterminator #14630 üzenetére
Microsoft Software Recovery Tool elintéz mindent, neked csak yes-yes-yes és vár a feladatod.
-
Melack
veterán
válasz
integrated #14431 üzenetére
És akkor most el kellene olvasni a többi cikket is, ami nem csak egy mínuszos hír fordítása.
-
Melack
veterán
válasz
bibi55 #13379 üzenetére
Ez kb nálam is hasonlóan néz ki. 6-kor leveszem a töltőről, mire beérek a céghez 8 körülre 80-90% között valahol az akksi, nettől függően. Aztán délután négyik ketyeg, e-mailek, pár hívás, ilyenek, és vagyok 55-75 % között.
Összességében a 920-hoz képest sokkal elégedettebb vagyok vele, ezt meg kell mondjam. Éjfélkor tettem repülő üzemmódba, 6:30-kor tettem vissza, ez alatt 2%-ot merült. Hétvégét kevés használat mellett gond nélkül kibírja.
-
Melack
veterán
válasz
tomboy0013 #13225 üzenetére
Szerintem csak aktívan használja a kameragombot
-
Melack
veterán
Oldalra nyílós tokot tudtok javasolni hozzá?
-
Melack
veterán
Ha lengyel telefont kaptam, akkor esélyes, hogy független is?
-
Melack
veterán
Tényleg kell 6-8 órát tölteni az első használat előtt a telót?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- E-roller topik
- iPhone topik
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Iqos cigaretta
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest