Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
válasz
HawerKing #14915 üzenetére
Rég csalódtam ekkorát userben.
1, Tube szót beírva a Store-ba kidob jópár találatot. User error
2, Koppintás: működik, gond nélkül. Beállítások - Érintés - Felébresztés. Ha be van kapcsolva, akkor meg kell nézni, hogy a kezedre hogy reagál. Nekem, ha a körmömmel érek hozzá, nem oldja fel. Ujjbeggyel igen. Megszokás kérdése.
3, User error, leírásban is szerepel, nincs Glance a 930-on.
4, Melegedés: fórumban többen írtak róla, nálam zenehallgatás + netezés párossal nem mindig jelentkezik, ha igen, akkor tudom, hogy a térerő nem az igazi, és folyton keres a teló. Értő olvasás, általános iskola.mod: A WP platformnál sosem az lesz a kérdés, hogy az olcsóbb és a drágább között rendszerszinten mi a különbség, hanem hogy adott sugarú felhasználói bázis mit keres pluszban a telefonban/mellette (NFC, QI-töltés, Carl Zeiss optika, 4k videó, 4-5-6", stb).
Nem rád vagyok kiakadva - annyira, de kezd egy kicsit eldurranni az agyam, hogy nem olvasnak utána a telefon dolgainak vásárlás előtt. Még a hivatalos oldalon sem, nem hogy egy fórumban, ahol a topichoz egy elég jól megírt cikk tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Autós topik
- Nyaralás topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gitáros topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest