- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#01682176 #32908 üzenetére
Én spórolnék még, és vennék egy 640-et függetlenül 50-ért. Taperoltam, méricskéltem, összehasonlítottam az 520-szal, bőven megéri, csak ajánlani tudom.
Gabika7676: Dugd át másik USB-be, indítsd újra a telefont, vagy az eszközkezelőben töröld ki, majd dugd be újra, hogy felismerje.
-
Namelesske
addikt
válasz
#01682176 #32694 üzenetére
A szolgáltató lefedettsége okozza. Nekem is ezt csinálta amikor fejlesztették a 4G-t. Átmeneti megoldásnak a csak 2G opció hatásos. Beállítások>Mobilhálózat + Simkártya > Simkártya beállításai> Legnagyobb kapcsolatsebesség 2G (EDGE)
Ha ez sem segít akkor lehetséges hogy hardveres probléma okozza.
-
juhasz22
aktív tag
válasz
#01682176 #30580 üzenetére
Bevilágítással nekem is gondjaim vannak, lehet nem ártana elvinni szervizbe hátha helyre pofoznák csak mivel nem "annyira" zavaró nem vinném mert szerencsém van most a 8.1-el. Ugyanis jópár 8.1-ről 8.0 váltás után most minden oké szoftveresen sima és patent minden
így csak akkor lesz ilyen ha valami komolyabb gondom akad a cuccal.
-
Namelesske
addikt
válasz
#01682176 #30529 üzenetére
Szerintem: Először próbáld meg magad megigazítani az akkumulátor érintkezőket egy tűvel (bármivel ami befér) össze tudod nyomni az akkuban lévőket. A telefonhoz nem ajánlott nyúlni. Egyszerre csak egy érintkezőt nyomj össze, nehogy rövidre zárd az érintkezőket mert az akku károsodhat.
Ez azért fordulhat ám elő, mert az 520 elég masszív érintkezőket kapott, az akkuké pedig nem elég rugalmas, eldeformálódik, egy idő után (vagy 10 szétszedés) felveszi az érintkezők méretét, és a legkisebb moccanás is megszakítja az áramkört. Persze egy új akkumulátor sose árt
-
-
-
Namelesske
addikt
válasz
#01682176 #24521 üzenetére
Ez normális, a felhasználói szokásokhoz adaptálódik az előrejelzés. Nem az akku romlott el, csak a mérés lett pontosabb. Nekem olyan 30 óránként kell tölteni a telefont.
(#24522) dr.laci1
(#24515) kezman
Ne vedd meg a legolcsóbbat amit találsz, mert könnyen úgy járhatsz ahogy én. 1 hét alatt a megvett 3 fóliából maradt 1 és 1 óra után olyan volt mint amit lecseréltem eredetileg tiszta karc. Adtam a szarnak egy pofont és elment vagy 2 órám a pepecseléssel. Ráadásul a hirdetés szövege is kamuzott egy sort, hogy tükröződés mentes, meg karcálló.
-
Clemi
veterán
válasz
#01682176 #23737 üzenetére
A zenékhez annyit, hogy az ID3 tag szerkesztővel az album előadó legyen kitöltve, mert ott ahány előadó van, annyi felé szedi az albumot, ha pedig üres a mező, akkor az előadók szerint szortíroz. Vegyes albumnál célszerű simán VA szöveg, vagy valami olyan név ami jellemző az albumra, mert az alatt a név alatt fogja tárolni a zene hub.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Óra topik
- BMW topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest