Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
B1T3
addikt
válasz Lacus_84 #273 üzenetére
Igen-igen, én is azt figyeltem, hogy egész korrekt árlistát hoztak össze (legalábbis a hazai szolgáltatókhoz viszonyítva), kár, hogy új előfizetőként soha nem mennék hozzájuk, amíg csak ilyen csomagok lesznek (lebeszélhető havidíj megoszlása 50-50%, illetve 40-60% arányban hálón kívül és belül, vicc; de javítsatok ki, ha tévedek, és van olyan publikus díjcsomag egy átlagembernek, amely nem ilyen szisztéma alapján működik).
-
dora100
csendes tag
válasz Lacus_84 #554 üzenetére
pénteken voltam telenor boltban, ahol a 620-at nézegettem. odajött az eladó, hogy tud-e segíteni, mondtam neki, hogy e között, meg az 520 között gondolkodom. egy pillanatig furcsán nézett, de aztán mondta, hogy ja persze, tudom. kérdeztem tőle, hogy lesz-e a telenornál, és erre azt mondta, hogy igen, majd valamikor egyszer csak érkezik. úgyhogy van remény!
a hétvégén két vodafone üzletben is voltam (mom és mammut) de egyikben se volt kiállított, kipróbálható példány. ha valaki tud olyan budapesti vodafone üzletet, ahol meg lehet nézni, kérem írja meg! megnézés nélkül nem merem megvenni, látni akarom a kijelzőt, mielőtt eldöntöm, hogy ez vagy a 620. -
-
oceanrush
senior tag
válasz Lacus_84 #815 üzenetére
Nem igy tapasztalom. 2010 ota van okostelefonom, volt egy csomo mar, es valahogy nekem sosem tunt fel ez a sok 'fagyogatas'. Ketheten 1x max. De azt meg lehet toleralni, szerintem.
"olcsódroid és a bomba ár": Alcatel OT-903 - £29-ert vettem fuggetlenul, 2 ev garival. :3
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Lacus_84 #3854 üzenetére
Nálam szintén JDB for Facebook-kal rendszeresen késve jönnek az értesítések, általában kb. két órás csúszással, de volt már hat órás is. (Igaz, engem nem érdekel, hogy azonnal megkapjam őket, csak megkapjam őket.)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
ducse79
csendes tag
válasz Lacus_84 #3749 üzenetére
Beállításokkal mennyire vagy képben? A hangbeállításokra gondolok: megnyomom a hangerőgombot, fent megjelenik egy kis csík, amin a hangerőt tudom állítani, illetve kiválasztani, hogy rezeg vagy rezeg és cseng. Hang beállításokban pedig csak a csengőhang kiválasztása meg a repülő üzemmód. Ennyi az egész? Régebbi nokiákon csendes, néma, rezgő stb - ilyen a lumián nincs? thx előre is.
-
Tim82
félisten
válasz Lacus_84 #3878 üzenetére
20 percenként (ellenőrizhető a ... [more] -> settings -> background menüpontban az app-on belül), de mint mondtam, nekem elég sokat késik. Nem mindig egyébként, ez is hektikusan változik, mostanában ennyit szokott.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz Lacus_84 #3911 üzenetére
Beállítások -> email + fiókok -> [az adott Google-fiók] -> új tartalom letöltése: elemek érkezésekor
De ez nálam is úgy működik, hogy a Microsoft-fiók mellett hozzáadott első fiókom ez az emailcím. Van még egy Gmail-es címem, azt ez után adtam hozzá, ott már csak 15 percenkénti lekérést lehet beállítani.
-
old rocker
veterán
válasz Lacus_84 #3911 üzenetére
A beállításokban a 15 perc a legkisebb intervallum, amikor szinkronizál. Ez nem elég? Már bocs, de sokszor az a benyomásom, csupa országosan fontos üzletemberekkel, ügynökökkel vagyok a topikban körülvéve, akiknek élete, vagyona múlik azon, hogy azonnal tudomást szerezzen új e-mail érkezéséről, fészbükk üzenetéről... Nem tudom, az áruházban van-e olyan gémél progi, ami még gyakrabban rántja le, ha nincs, csak azt tudom javasolni, beállítod 15 percre, + 2 percenként manuálisan szinkronizálod.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
válasz Lacus_84 #3935 üzenetére
1. Ha a zsebemben van a telefon, azért nem rakom ki, mert kimegyek vizelni. Még nem volt rá precedens, hogy belevizeljek a telefonra a zsebembe.
2. Előfordul, hogy azért viszem magammal, mert ott a/ állítok be valamit b/ ott olvasok el rajta valamit c/ csak úgy. Úgyis tudom, hogy keresnek.stb.
3. Így élvezek. I'm lovin my phone...
Ha az első pontot furcsállod: pl. kimegyek budira a tévében, amikor vágok. Ha otthagyom az asztalon, a többiek, akik ott montíroznak, hülyét kapnak egy szívós ügyfél kapcsán. A budi - lévén az egyetemen, a médiaszakon van a stúdió -kb. kb. 26 m távolságra van attól a számítógéptől, ahol dolgozok.
Bár eredetileg viccnek szántam a bejegyzést, örülök, hogy közbotrányt okoztam vele és alkalmam volt arra, hogy részletesebben is kifejtsem. Több kérdés és ellenvélemény, esetleg?Tim: igen, volt rá eset. itthon, mivel a munkám egy részét itthon végzem, itthon is montírozok stb. hogy nem letolt gatyával ugyan, de a budiról ugrottam ki, abban a fázisban, tudod, amikor még csak épp becsukod magad mögött az ajtót és közben az íróasztalon megszólal a telefon.... Mert annyira azért vagyok elfoglalt, vagy inkább hivatásának élő ember, hogy visszaforduljak. Ugyanis lehet, hogy olyan hív, akit én kerestem, de műtött, vizsgáztatott, vizitelt és utána megint nem tudom elérni.
Lacus, még 1 gondolatra: nem szólok én meg senkit, azzal kezdtem, hogy bocs... csak a munkám mellett elég nehezen tudom elképzelni, hacsak nem vagytok mindannyian tőzsdeügynökök, hogy egytől-egyig fontosabb legyen nektek egy e-mail érkeztetése, mint nekem...
(Napi 35-40 az érkező forgalmam.)[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
consono
nagyúr
válasz Lacus_84 #3970 üzenetére
Ez egy érdekes dolog, nálam annó a HTC 7Pro sokkal többet fogyasztott automatikusra téve, mint a manuális közepes beállításon... Persze valószínűleg a full fényerőnél más lett volna a helyzet
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
xyzikeee
aktív tag
válasz Lacus_84 #4154 üzenetére
igen megvan, köszi.
És ez az értesítéses dolog? mert nekem se a tárhely ellenörzésről se a hangos dologról nem jött a csempére értesítés, bár nem is volt állandó netkapcsolatom, csak wifit használok. De itthon az mindig van.
Lehet hogy valahol kiszedtem a pipát hogy ne küldjön értesítéseket? -
StLui
veterán
válasz Lacus_84 #4192 üzenetére
hoppá, fiam telóján nem lehet frissíteni a felrakott JDB-t pedig azt írja van frissítés, de hibaüzenettel kidob (8032011), az én telefonomon meg nem is találom az áruházban, ez meg mi?
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
HuMarc
veterán
válasz Lacus_84 #4304 üzenetére
Igen, tudom, a Symbian még ébresztett kikapcsolt állapotban, viszont most pontatlanul fejeztem ki magam, de azalatt, hogy okostelefon, az Androidot, a WP-t, az iOS-t, és a BB-t értettem. Ezek a "modern mobil oprendszerek" és ezek nem is ébresztenek kikapcsolt állapotban tudomásom szerint.
-
Lall
veterán
válasz Lacus_84 #4304 üzenetére
És itt be is zárul a kör. Symbianos telók tudtak kikapcsolt állapotban ébreszteni a többi okostelefon nem, (pár kivételtől eltekintve). De hálistennek feltalálták a repülési üzemmódot, ami csak egy kattintás.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Tim82
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest