- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
válasz
btudos #25834 üzenetére
Olvass vissza légyszi. Az egyik kolléga felrakta hivatalos Francia Cyan-t és egyetle bugot sem javítottak a DPs verzió óta...
Mese habbal hogy majd a Cyan firmwarespecifikus cuccok csinálnak bármit is...
A 512 RAM + IE11 Gyakorlatilag mobil oldalakon kívül csak a PH-hoz hasonló oldalakat képes megjeleníteni, mert összeomlasztja az egész rendszert.
A beépített gyári alkalmazások helyét valami tákolmány gnómok vették át, félórás töltési idővel. Tönkre tették a fényképek hub-ot a zene hub-ot... Játékok hub úgy ahogy van felesleges és tragédia, még csak le sincs fordítva rendesen.
A zenék és videók hallgatása közben bizonyos formátumoknál mp3 és mp4 hatalmasakat recseg és csattog amikor az ember beleteker vagy pause-t nyom. A csúcs Lumiákon is ez a helyzet!
A resume esetén a kezdőképernyőn üres csempék jelennek meg tök random, fél másodperc késéssel betöltődve minden megy tovább.
Gyors görgetéskor is üres csempék jelennek mega listában, a rendszer és a telefon nem bírja a régi tempót.
Az animációk kevésbé simák, a kezdőképernyő animációja ocsmány fehér chemtrail csíkot húz jobb oldalt amikor fly in van.
A rendszer kibaszott késéssel megy alvóba, és sokszor késéssel ébred.
Ha ilyet akarnék használni maradtam volna a Nexusnál. Sőt, ott jobb a helyzet kb minden téren.
(#25853) Kócoska
Valószínűleg már rég volt kikapcsolva + az akku is rég volt eltávolítva, ezért a kapacitív gombok nem tudtak megfelelően érzékelni / statikusan feltöltődtek vagy valami. A használati útmutató szerint érdemes
néha kikapcsolni a telefont, kivenni az akkut egy 10 másodpercig, majd visszatenni a zökkenőmentes használathoz. -
Namelesske
addikt
válasz
btudos #25460 üzenetére
Nem szeretném megérteni a példád lényegét, mert nem vagyok hajlandó elfogadni olyan döntéseket amik befolyásolják a felhasználhatóságot. Nem fogok tán mindig www.google.com-ot beütni minden kereséshez, csak mert valami retardált a Microsoftnál azt gondola üzleti meggondolásból, hogy ne lehessen beállítani a világ legismertebb, legtöbbet használt keresőjét, ami ér valamit az US-en kívül is.
Még egyszer elmondom mitörtént:
Eddig lehetett beállítani Google-t default SE-nek most már nem lehet. Magyarul: Kivettek egy olyan funkciót ami első dolgom telepítés után, nem mindenki használja ám magyar lokalizációval a telefont. Ennyi, ha ez így marad nem veszek több Lumiát, kész. Visszafejlődés powa! Nemhogy még beleraknák az összes létező keresőt az adott országhoz, kiveszik a legjobbat.
@miqlas42
Nyugodt vagyok.
(#25462) westcoastog
De legalább haverom aki szeret ezzel szórakozni, ismét esélyt kap elbarmolni valamit a telefonján
-
törölt tag
válasz
btudos #24976 üzenetére
A rendszerrol volt szo, nem a keszulek a lenyeg. Azert irtam a Nexusokat, mert arrol tudok velemenyt alkotni. Nem az arertek aranyossagot vitattam. Fenntartom, hogy barmelyik tobbszazezres WP melle ki lehet tenni az androidot teljes nyugalommal, nem lesz instabilabb.
Az androidnak kell a hardver, iOSnek, WPnek kevesbe. Vagyis egy harmincezres android nyilvan bugosabb tud lenni mint egy 520. De ez nem egyenlo azzal, hogy szar az android.
-
törölt tag
válasz
btudos #24271 üzenetére
De, sajnos a Youtube HD ette meg a mobilnetet, írja az adatforgalmi segéd. Csak elindítottam egy videót, és már jött is az SMS. Mondjuk előtte a router hatótávolságán kívül volt a telefon, úgyhogy lehet hogy csak lassan váltott át, vagy túl korán indítottam az appot. Mindenesetre a jövőben erre sokkal jobban figyelek majd.
asound: Nekem 50MB a keret, de még korlátozva is szépen betöltenek az oldalak, ezzel nincs is gondom. Mindig 3G-n használom, és mindig be van kapcsolva, hogy ha elmegyek valahova, akkor ne kelljen ezzel foglalkoznom, ha hirtelen kell a net. Most meg egy 2 perces SD videó elvitte az egészet
-
törölt tag
válasz
btudos #24265 üzenetére
Igen, 8.1 van, és szerintem fel volt csatlakozva, mert a jelerősséget is mutatta, meg írta is a gyorsmenüben a router nevét. Eddig én is így tudtam, hogy akkor eltűnik az állapotsávról, viszont mikor kaptam az SMS-t, hogy elfogyott a net, akkor láttam lehúzáskor, hogy a Vodafone HU H helyett Vodafone H+ volt. Azóta megint jó, szóval nem értem.
Lackooo84: Igen, most is úgy van ahogy leírtad, de mikor írtam, hogy használja a mobilnetet, akkor a H+ is a lehúzható sávban volt, a wifi pedig a helyén a térerő mellett, ezért hittem hogy wifiről megy a net.
-
starpeter
senior tag
válasz
btudos #24011 üzenetére
Ember.. Én nem egy játékról beszélek hanem többről és az mar nem egy pohár sör az ára, gondolom te egy iszákos bunkó lehetsz de ez mellékes. Azzal van gond hogy ezek az alkalmazások olcsók de ha többet vesz az ember már pedig többet szoktak venni mert jön az új és új appok akkor ezek szépen kifognak tenni egy kb 10k t. A másik pedig változtathatnal a modorodon. Én se mondtam rád ezt azt.
-
Dhampir
félisten
válasz
btudos #19639 üzenetére
Dukálna mellé egy bambusz-vázas bicaj is.
-
Namelesske
addikt
válasz
btudos #19299 üzenetére
De bizony olvassa az összes edigital es mediamarkt SMS megvan amit az előző cseretelefonom mentett rá! A névjegyzéke is megvan. Szerintem lehet saját hangot állítani csoportoknak, csak akkor ha a masik user is wpt használ es,elfogadja a meghívást a csoportba de az egy másik történet
-
anonim80
csendes tag
válasz
btudos #19299 üzenetére
Köszi, ha már nem a gyári vackokra(bocs mindenkitől) csörög, már jó
SMS-ek: valahogy anno elmentettem, előző telefoncseréknél, wordpad-ban talán, most exelben mentette mindenféle krisz-krasz-szal teli, de remélem a wordpados változat még járható út, hiszen 6éves sms is vándorolt eddig a készülékek közt, nehogy most egy Lumia kifogjon rajtuk -
anonim80
csendes tag
válasz
btudos #19296 üzenetére
adatátvitel sajna nem vitte át a saját mappába mentetteket. Új ötlet. :
Új fajta(törhető) SIM betéve, Sms-ek rámentve(gőzöm sincs teló memoriából lehet-e a SIM-re menteni, főleg, hogy az új fajtán hány sms hely van), majd SIM kitör, lumiába betesz...
csengőhang: abban mesterkedem, hogy ugyanúgy legyen mindenkinek saját csengőhangja.Most a csoport nem is annyira lényeg, csak hogy családnak ne úgy csörögjön, mint barátoknak.
nem a gyáriak, hanem MP3. egyet már elmentettem(egyéni), többet nem is lehet? -
gahor72
aktív tag
válasz
btudos #19078 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
A "rendes" válaszból csak az maradt ki,hogy szinkronizálnom kell a fiókommal,ennek hiányában értelmét vesztette az outlook.com oldalt nézegetnem,mert tök üres volt.
.
De külön köszönet cattusnak aki a szinkronizálás szükségességét megosztotta velem,mint kezdő 520 tulajjal.
Miután sikerült figyelmesen végig olvasnom a használati utasítást-kisgyerek mellett nem oly egyszerű-sok mindenre rájöttem.no warez,no torrent
További szép estét. -
confuser
senior tag
válasz
btudos #17470 üzenetére
WPCentralon utána olvastam. Nagy a felhasználók között a felháborodás a "FB integráció megszüntetése miatt", de valójában nem lesz megszüntetve, csak átalakul. Voltaképp jobb lesz mint volt, mert 8.1-ben nem csak a Facebook lesz képes a rendszerbe történő mély integrációra, hanem minden a FB-hoz hasonló social app. Ez az integráció úgy fog működni, hogy letöltöd az appot (jelen esetben a 8.1-re készített Facebook Blue-t), és az első bejelentkezéskor azonnal megtörténik az integráció.
Szóval nem kell kitépni a megmaradt hajatokat, nem hogy kevesebb lesz ettől a WP, hanem több. Mondom ezt úgy hogy engem olyan szinten hidegen hagy a FB integráció, amennyire az csak lehetséges.
-
greenmelon94
tag
válasz
btudos #17470 üzenetére
Kicsit félreérthetően fogalmaztam.
Az tetszik nekem a mostani rendszerben, hogy ebben a facebookkal összekötött formában az ismerőseimhez (köztük azokhoz is akikhez a telefonszámukat hozzárendeltem) szépen letölti a profilképeket, adatokat meg ilyesmit, ez szerintem egy sokkal szebb megoldás, mint hogy ott figyel a telefonkönyvemben egy halom szürke kép. Na meg a naptár, ott is hasznos, hogy az eseményeket, szülinapokat, stb. megjeleníti a telefonon.Ha ezeket a fícsőröket kiherélik, én nagyon csalódott leszek.
-
HawerKing
őstag
válasz
btudos #13824 üzenetére
Valoban a nagy agyuk tamogatasa volt itt a fo cel s mi is orulhetunk ocso wp telos tulajok XD kaptunk frissitest
mondom en a kis X el megvagyok elegedve
viszont a Blackre meg kivi leszek aztan majd mar a kovetkezo updatet egy joval erosebb wps telon varom
Blokad: jaja ez mondjuk jo erv az opcio hasznossaga mellett
-
HawerKing
őstag
válasz
btudos #13822 üzenetére
Legyen igazad... Felek majd ott is jol elhuzzakaz idot s kiszurjak a szemunket olyan hasztalansagokkal mint az az Autos uzemmod XD megsem erdemes emliteni akkora nagy baromsag.
mond mar meg nekem ki az aki hasznalja? Ha nemakarod h hivjanak vezetes kozbe vagy nemitod a telot vagy kikapcsolod de meg a repcsi uzemmodot is bekapcsolhatod
-
rob210
nagyúr
válasz
btudos #13509 üzenetére
Nem tudom de amikor csak a középső gombbal kiugrok mondjuk a naviból az megy a háttérben.
De már közben rájöttem hogy lehet leállítani)Ez a navi egyébként nagyon bejött ez bazi komolyan és gyorsan talál jelet ha online ha offline vagyok.
Ez nagyon pozitív(droidon szenvedés volt)
Egy kérdés kikapcsolt állapotban ébreszt vagy ez is csak bekapcsolva ébreszt?
-
-
Tim82
félisten
Azzal csak az a gond, hogy necces megoldani, hogy valóban válaszként küldjem el, csak új, önálló levélként megy. Na mindegy, igazából nem bosszankodom rajta, megoldottam vagy SkyDrive-val (a továbbítást meg tabletről,
szerencsére iOS-nak nincsen ilyen nyűgje).Nem nagy gond, mert nagyon ritkán használnám ilyenre a telefont, de pont nem akartam volna másik eszközt elővenni.
-
tjb007
nagyúr
Köszönöm
Távirányítós headsetet szeretnék, és egyelőre két versenyző van a játékban, a Coloud Pop, és a HTC RC240. -
benjonino
tag
Köszönöm a válaszokat.
Megrendeltem a T-től. Már csak sokat kell aludni, és keddre meg is fog jönni. Ilyen árban (35 dominóval) nem tudtam otthagyni.Igazából nem a játékok izgatnak, hanem attól paráztam, hogy a nagyon alkalmazások nem futtathatók.
Nem akartam egy olyan telefont venni, ami már a megjelenése pillanatában elavult. Ennek próbáltam utána tapogatózni. -
benjonino
tag
Nem attól aggódom, hogy a TempleRun nem megy, hanem attól, hogy nagyon sok olyan program (játék) van, ami nem megy.
Jogosan aggódom, vagy nem?
Azzal ugye tisztában vagyok, hogy egyre több olyan progi lesz, ami igényelni fogja a nagy memóriát, és egy-két év múlva már cserélni kell, de most mi a helyzet? A kevés ram miatt sok lehetőségtől elzárom magam vagy szinte észre sem veszem? -
hroberto
veterán
Sajnos nekem inkább 1%-osan működik. Mert már több, mint két hónapja megvan a 720, és összesen talán 2X jelezte, hogy van frissítés.
A Lumia Pusher segítségével pedig pár napja frissítettem jó pár alkalmazást, aztán szintén manuálisan a többit. És azt nem hiszem, hogy az összes update egy napon került volna fel... -
timekeeper
tag
Köszi ezt nem tudtam, hogy naponta 1x ellenőrzi csak, viszont már volt egyszer egy gyári beállítás visszaállítás a napokban, és akkor azonnal kiabált hogy van frissítés. Most meg manuálisan kellett összevadásznom a gyári alkalmazás frissítéseket a store-ból, nem is beszélve a többi külső letöltött appokról.. :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Gombászkönyvek egyben
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest