Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
válasz HawerKing #11467 üzenetére
A legegyszerűbb módja, ha itt megkérdezed. Ennél egy fokkal bonyolultabb, ha esetleg van annyi időd és megnézed, milyen menüpontok vannak a telefonodon "beállítások" alatt. Akkor rájössz,, hogy az utolsó harmadban van egy olyan menüpont, hogy "telefonfrissítés". Itt kipipálhatod, hogy mindig kapjál értesítést róla, ha van frissítés. Ám, ha attól rettegsz, túl rövid ez az élet ahhoz, hogy egy órát, vagy perceket mulasszál és avitt szoftverrel használjad a telefont, akkor reszkető ujjacskáddal 7 másodpercenként ráböksz a "frissítések keresése -re". Mit lehessen tudni, mit csináltak az elmúlt 10 másodpercben...
A magam részéről - lehet konzervatív vén hülyének nézni - egyszerűen nem tudok azonosulni ezzel a naponta (többször) felbukkanó kérdéssel: mikor? milyen lesz? A gé hx/1 az lesz a black/white8.1113455 is? Vagy az külön jön? Igaz, hogy attól kinő a kamera vakuja és 10 GB RAM lesz hozzá? stb.A régi viccet tudom hozzá analógiaként felhozni: a völgyben legel a tehéncsorda, a domtetőn pedig 3 bika. Múúúúúúúú!!!! Én mindjárt lerohanok és megb@szom azt a kis vörös tehenet! - kalapál a fiatal bika. - Nem! Majd leballagunk a völgybe és kiválasztjuk azokat a teheneket, akiket meg akarunk b@szni! - válaszolta a középkorú bika. Ugyan! - legyintett az öreg bika - megvárjuk, hogy feljöjjenek a tehenek!
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
-
nagyúr
válasz HawerKing #11492 üzenetére
Bekapcs gomb + Windows gomb egyszerre való lenyomásával tudsz készíteni.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
T_Stark
őstag
válasz HawerKing #12174 üzenetére
Ebbe már Én is beleszaladtam egyszer, itt a megoldás:
1. change the time and date to the year 2125
2. Click the glance settings in menu
3. when there is a buy or uninstall option, select the uninstall
4. When it was successfully uninstall switch back to the current date -
Tim82
félisten
válasz HawerKing #12221 üzenetére
Amber = GDR2 + Nokia-only frissítés.
Black = GDR3 + Nokia-only frissítés.Az Ambert minden Lumia 520 megkapta már 2-3 hónapja...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
cattus
addikt
válasz HawerKing #13715 üzenetére
Amúgy szerintem teljesen felesleges az az X oda. Itt nem olyan a multitasking, mint az androidnál. Ami inkább hasznos, az a rotation lock meg az autós mód. Meg a fejlettebb tárhelykezelés.
Ja és a GDR3 már most is elérhető, amire még várni kell, az a Black.
Do the thing!
-
old rocker
veterán
válasz HawerKing #13715 üzenetére
Szerintem januárban elérhető lesz. Vagy februárban. De legkésőbb március-áprilisban. Elképzelheted, én is milyen iszonyú türelmetlenül várom már a gédéer hármat. Szinte kibírhatatlan, egyszerűen szinte nem is tudok másra gondolni. Tegnap például kufircolás közben eszembe jutott, hogy nem lehet x-el bezárni az appokat. Képzelheted. Totál lelohadtam. Reggelente van úgy, hogy ordítva földhöz b@szom magam: mikor gyün mááááááááán az a qrva frissítés??!!!! Ha ezzel ennyit dekáznak, mikor lesz még GDR4, meg öt, meg mikor lehet végre egy iksszel bezárni a telefont??!! Szórakáznak itt velem, pedig 2010 szeptember 18-án már volt egy infarktusom. Azóta - figyelj, haver, mert ez fontos - három sztent, olyan kis acélháló van a koszorúereimben. Na most érted: feldühítem magam ezzel a hosszadalmas töketlenkedéssel, aztán majd megint elzáródik az erem. A docens, aki szívkatéterezett, azt mondta, pereljem be a Nokiát, mert akkor éppen az E52-re vártunk egy frissítést, a függetlenekre megjött, aki rootolni tudta a Samsungján a négyponthathuszast, azoknak is, a telenorosok is röhögtek rajtunk, csak a trémobilra nem gyött. Már a fiam barátnőjének is megjött, szerencsére, mert attól a csajtól nem szeretnék unokát. Csak a témobilos E52-re nem. Meg is lett az eredménye. És nézd meg, ezek a fingek még mindig nem okultak belőle, most is, mióta várjuk egyre türelmetlenebbül a kib@szott frissítésüket, még a postás se jön az iksszel. Apám, erre tudod, mit mondott volna Nimitz tengernagy 1944-ben?! Pörl vagyok harlborodva!! Csak arra vigyázz, kiscsákó, érted? hogy neked be ne duguljanak a türelmetlenségtől az artériáid... még bemurdélsz. De előtte azér' rámhagyhatnád a telódat, érted, én is meg akarok dögleni a türelmetlenségtől, csak azért. Képzeld el, két telefonra várnám a mindent megoldó bezáró ikszet!!! Basszus, már fáj is a mellkakasom, még a gondolattól is...
"Rejoice O young man in thy youth..." Ecclesiastes
(Ifjú. örvendj fiatalságodnak... Jelenések könyve) (A szakasz)
[ Módosította: radi8tor ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
btudos
nagyúr
válasz HawerKing #13805 üzenetére
A Black update-et leszámítva végleges GDR3-at kapsz, ugyanúgy fog jelezni a telefon mikor megjön a hivatalos frissítés mintha nem raktad volna fel, akkor megkapod a hiányzó részeket.
Semmi hátránya nincs a telepítésnek, 2 perc megteremteni az előfeltételeket, és utána ugyanúgy kell telepíteni, mint bármelyik OTA frissítést.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
vrsptr
aktív tag
válasz HawerKing #13805 üzenetére
Főleg aki Androidról jött, gyerekjáték elérhetővé tenni a GDR3 frissítést, azon meg szerintem se kéne sírni mikor jön az újabb frissítés...majd jön! De az ilyen "IQ szövegeket" se olvasom szívesen. Boldog Új Frissítéseket Mindenkinek!
A kivétel léte bizonyítja a szabály létezését a nem kivételes esetekre.
-
btudos
nagyúr
válasz HawerKing #13821 üzenetére
Az alkalmazásváltó folyamatosabb lett, van autós üzemmód, illetve a tárhelykezelés is változott. Amúgy meg a GDRx alapvetően még mindig nem nagy horderejű frissítést jelent, tudtuk előre, hogy a legfontosabb a FHD kijelzők és az új procik támogatása lesz benne. Majd a 8.1...
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest