Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz old rocker #1388 üzenetére
Ez telefonfrissítésként érkezett ?
-
tjb007
nagyúr
válasz #59070464 #1634 üzenetére
Van ugye a sima térképnézegetős HERE Maps, és a turn by turn navigációs HERE Drive. Minkét alkalmazás ugyanazt a térképállományt használja, tehát attól, hogy a Drive-ra csak régiós/ország licenc jár gyárilag, attól még te a Mapsben meg tudod nézni Portugáliát is (csak ugye ezzel nem fogsz tudni navigálni).
-
tjb007
nagyúr
Amúgy nagyon érdekes ez az akkukezelés.
Tegnap reggel nyolckor leválasztom a töltőről, 100%, délben meg már 60% úgy, hogy egy másodpercig sem volt használva (3G, Wi-Fi, GPS kikapcsolva), rá öt perce meg már 50%.
Droidos beidegződés, megnézzük a widegteket, mert azok elég szépen tudják szívni az akkut, csak ugye itt nincs widget. Helyette van viszont élő csempe, ebből nekem viszont csak egy olyan van, ami nem gyári, ez pedig a Battery. Fogtam, és letöröltem az egészet, azóta nincs gond (45%-kal raktam le tegnap, jelen pillanatban 41%-on áll).
Nem tudom volt-e bármi köze annak az alkalmazásnak az óránkénti 10%-os merülésnek, de most már nem is érdekel, lényeg, hogy helyrerázódott. -
tjb007
nagyúr
válasz Péter747 #1661 üzenetére
1. Előbbi.
2. Attól függ, hogy a milyen konfigurációban van a Mali-400. Ha MP1 és MP2, akkor Adreno 305, ha MP4, akkor pedig -igaz minimálisan- a Mali-400 DE a 305 frissebb, és többet is tud. Az U8500-ban amúgy MP1-es (ami annyit tesz, hogy 1db fragment processzor található benne) Mali-400 van, szóval a Qualcomm megoldása jobb.
3. Nem, Krait processzormag található a Lumia 520-ban lévő rendszerchipben, ami a erősebb, mint egy Cortex-A9-es mag. Ez amúgy a Qualcomm saját fejlesztése.[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz gretzky77 #1744 üzenetére
Semmit sem kell visszaküldened.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Upgrade-elte már valaki a HERE Drive-ot ? Én fontolgatom, hogy megveszem, mert ez a 4750 forint lófütty érte, és akkor legalább nem kéne két dolgot is cipelnie az embernek.
Apropó, gyalogos navit is tud, vagy arra van valamilyen külön alkalmazás ? -
tjb007
nagyúr
A linkelt Mobilportos írás óta eltelt több mint két év, azóta pedig sok miden változott.
Akkor sem csak az AMOLED panelekre lehetett rárakni, csak épp 2011-ben a Nokia az akkori csúcsmodelljeibe csak ilyen panel rakott, ez csak azoknak a kiváltsága volt.
Bármelyik panelfajta/paneltípus elé oda lehet rakni, ezért is van a TN-es 620-on, az IPS-es 720-on is ilyen réteg. -
tjb007
nagyúr
válasz timekeeper #2068 üzenetére
Meg a 720 is, ami az 520-hoz hasonlóan szintén IPS paneles.
Mondjuk azt azért szeretném tudni mik azok a hardveres okok, amik miatt nem kaphatja meg (ha már a szinte hasonló specifikációval 720 meg megkapja).[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz timekeeper #2071 üzenetére
Tudom, hogy ez az igazi ok, de azért én kíváncsi lennék arra, hogy a Nokia mire fogja rá.
(#2072) Tim82
T-Mobile USA
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
HTC RC E240-es fülhallgatóval van valakinek személyes tapasztalata ?
Leginkább arra lennék kíváncsi, hogy a távirányító része működik-e a Nokia Lumia telefonokkal is. -
tjb007
nagyúr
Köszönöm
Távirányítós headsetet szeretnék, és egyelőre két versenyző van a játékban, a Coloud Pop, és a HTC RC240.[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
Ma megtörtént nálam is az első újraindulás.
Bent voltam az SMS-ek között, vártam, hogy megjöjjön egy visszaigazoló üzenet, viszont üzenet helyett csak egy újraindulást kaptam.
Körülbelül egy hónapja vásároltam, azóta ez volt az első, és remélem az utolsó is.Pár napja egy nem olyan rég vásárolt 820 is velem van, ennél is volt újraindulás már egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz old rocker #2858 üzenetére
-
tjb007
nagyúr
Amióta ki lett bővítve, azóta az oldal saját képfeltöltője sz@rakszik.
Én eddig még például egyetlen egy nagyobb felbontású PNG-t nem tudtam feltölteni, pedig bőven a megadott határon belül vagyok (a maximum ugye 1366x800 és max. 600kB, amit meg feltöltenék a 1280x800 és 400kB).
Persze ha bejelölöm a konvertálást, akkor okés, csak ugye romlik a minősége. -
tjb007
nagyúr
40 perce történt.
Kelek ki az ágyból, nyúlok a telefonért, nézném meg, hogy nincs-e üzenet vagy hívás. Nyomom a feloldógombot, de semmi. Újra, ismét semmi. Nyomom hosszan, semmi. Akku ki, akku be, elindul.
Nem tudom mitől fagyhatott le, főleg mivel semmi sem futott a háttérben. Remélem ez volt az első, és egyben az utolsó ilyen alkalom. -
tjb007
nagyúr
"Nem vagyok benne biztos, hogy valóban ezek az app-ok okozzák."
Biztosan nem azok okozzák.
Nekem nincs fent semmilyen közösségi és csevegő alkalmazás, mégis újraindultam és fagytam már le egyszer.
Magával a rendszerrel nem stimmel valami, csak azt nem tudni mi.[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz papeti01 #3262 üzenetére
Az 520-ban (névlegesen) 8GB a tárhely, a 8s-ben pedig csak 4GB (szintén névlegesen), tehát igen, nagyobb a belső tárhely, és nem, nincs probléma az alkalmazások telepítésével.
A Huawei G510 annyival jobb (szoftveres oldalt nem nézve), hogy van led, és nagyobb az akku, minden másban viszont gyengébb a Lumia 520-nál.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz timekeeper #3390 üzenetére
"Exact delivery timings will vary by region, phone and operator, but we expect the update to reach your Lumia 520, Lumia 620, Lumia 720, Lumia 820 or Lumia 920 by the end of September."
Tehát pontos dátum nincsen, mert sok mindentől függ a dolog, de arra számítanak Nokiáék, hogy szeptember végéig mindenki meg fogja kapni (szolgáltatófüggő és független egyaránt).
-
tjb007
nagyúr
válasz gabikiraly2 #3496 üzenetére
"az EQ hiánya mennyire befolyásolja a zene minőségét?"
Egy jó fül/fejhallgató mellett semennyire.
(#3497) randras
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest