- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz
oceanrush #1058 üzenetére
A tudatom mélyén elbújva van bennem egy kis tüske emiatt, de azért tudom hogy a 4 GB egy jó része az tényleg valós tartalom, így kevésbé zavar. Ezért is vagyok kiváncsi, hogy mennyi a rendszer sara ebből, és mennyi az ami tényleg a felhasználói szokásaimnak köszönhető. De amíg van elég hely a telefonon a zavartalan működéshez, addig annyira nem érdekel a dolog.
-
duo
addikt
válasz
oceanrush #1038 üzenetére
kicsit különböznek a nyílások. a slimnek nagyobb a kameranyílása pl. az általad linkeltnem meg precízebbek a lyukai.
csak az a dilemmám hogy amúgy vastagabbe az egyik mint a másik.
különben tetszik mindkettő. talán a tied jobban, talán masszívabbnak tűnik. csak nem láttam a paramétereit vastagság, szélesség (már azért hogy mekkorát nagyít EZEN a telón. -
duo
addikt
válasz
oceanrush #1022 üzenetére
én egy hetet szoptam a helyi vodánál mikor nem tudtam bekapcsolni az elsőt. 72 órás csere. mikor sokéig nem hozták megpendítettem a szerződéstől elállást, és kértem vissza pénzt, akkor nem nem volt olyan természetes a mosolyuk, és akkor is vártam pár napot, majd mikor mondtam hogy na akkor ha nem alakul valami záros határdőn belül akkor ugyan vonjuk már be a fogyasztóvédelmet egy állásfoglalás erejéig legalább. na másnapra lett. valahonnan találtak egyet
magyarisztán... -
duo
addikt
válasz
oceanrush #976 üzenetére
de komoly hogy ekkora az árkülönbség tényleg ugyanaz és csak kicsit lóg rá a telóra a széle mint ennek?
mert olcsóbbért láttam másmilyet de az olyan 3-4 mm-t is rálóg a készülék elejére. undorító.és hogy tudod a gombokat kezelni?
amúgy ha olyan akkor tuti onnan veszek.
vagy még a nillkin is érdekel, csak szerintem az nem véd annyit.
-
karika85
tag
válasz
oceanrush #900 üzenetére
Neked jönnek rá értesítések???
Közben megjött a fólia is rá! 2 db, az egyik egy antiReflex nevezetű, ez matt-os hatású, nem tükröződik a kijelző napsütésbe sem, nem gyűjti az újlenyomatokat a kijelző, de viszont a matt-os hatás miatt veszít egy kicsit a fényerőn. Ezt tettem fel!
A másik pedig egy CRYSTAL nevezetű, ami ideálisan átlátszó, többször felhasználható (vizes átöblítés után). Adtak még hozzá egy kis törlőt is, meg egy kis "kártyát" a felsimításhoz.(#918) slayer006 ez nem a telefonhoz tölthető le, hanem a sz.gépes windowshoz
-
AY25
csendes tag
válasz
oceanrush #900 üzenetére
Hatalmas hála a segítségért! De ezt hol tudom megtenni? Bocs, hogy ennyire amatőr kérdést teszek fel. Alapvetően pedig el szoktam boldogulni számítógépes rendszerekkel, de ez picit más.
KÖZBEN RÁJÖTTEM! KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET! NAGYON JÓ, HOGY LEHET ITT SZÁMÍTANI AZ EMBEREKRE!
Közben lenne még egy problémám. Szeretném itt mobilon ugyanazt a Microsoft profilt viszont látni ami az Xbox-omon van. A problémám, hogy oda automatikusan bejelentkezik már évek óta, és nem tudom se a jelszavam, se az e-mail címem. Mindössze a gamertag-em. Hol találom meg a jelszavam és az e-mail címem?
-
duo
addikt
válasz
oceanrush #814 üzenetére
itthon egyedul a huawei y300 az a cucc ami kb pariban van vele. Azert pont az fb+viber fogja meg azt is. Gpu meg gyengebb. Ha esetleg hosszabb tavon nem gyere be a lumia akkor azon fogok elgondolkodni. De a gyari JB be-beakad 512RAM -mal. Es ami rosszabb, hogy azon a vason az adott programok pl 2 ev mulva lassabbak. Hizik, lassul az ujabb verzio. Nem all tolem tavol a custom ROMolas, a hosszabb/jobb hasznalhatosag miatt ,de faraszto. Ezzel egyutt remek kis keszulek a huawei is.
-
KillArmy
tag
válasz
oceanrush #722 üzenetére
Hát egy i5 mellett nyilván mások az ember elvárásai akár anyaghasználat, akár funkcionalitás terén
Én egy LG Optimus Blackről szeretnék váltani, ez a telefon kb. megutáltatta velem a droidot, szeretnék már egy letisztult felületet. Az iOS nekem etalon, de egyetemistaként még nem az én pénztárcámhoz való sajnos -
duo
addikt
válasz
oceanrush #712 üzenetére
Ja azt elfelejtettem mondani hogy persze az U egy derék teló szép meg masszív, de a novathor csipszet az gáz.
bugos a gyári rom, az egymagos huawei g300-amon több szabad rammal gazdálkodtam, a custom romok is mind ugyanabban szenvednek.
ennek fényében váltottam.
Na, nyugtass már meg hogy nem k@rtam el az életem teljesen -
karika85
tag
válasz
oceanrush #712 üzenetére
abban egyetértek én is, hogy nagy ritkán lefagy... nekem eddig kétszer fordult elő, és mindkétszer a kameránál, amikor a fényképező és videó között váltakoztam... de ezt leszámítva jól működik.
a kijelzője pedig max. fényerőn napsütésben is jól olvasható (sokat vagyok kint)!!! Az igaz, hogy tükröződik egy "kicsit"! De ez engem nem zavar!
-
btudos
nagyúr
válasz
oceanrush #617 üzenetére
Jobb hardver, SD card support, sokkal komolyabb alkalmazasok, storage check es sorolhatnam az extra dolgokat.. WP7-rol erdemes valtani, de teny, hogy a 800-as minosegehez az 520 nem er fel.
De ez a cikk reszben errol is szol, olvasd el, nagyjabol erzekelteti, hogy mekkora elorelepes a WP8.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
oceanrush #611 üzenetére
Rohadt sokat nézegetem, de az a fekete nekem, akkor is fekete. Pedig tökéletes a színlátásom (tesztelve).
Mondjuk ez egy olyan dolog, hogy mindenkinek másik tetszik, van akinek az ips, van akinek az amoled. Elhiszem, hogy létezik szebb színű kijelző, meg szebb színekkel, de szerintem teljesen vállalható. A feketével elégedett vagyok. De úgy általában a kijelző egyáltalán nem szégyellnivaló az azonos árú készülékek között.
Akkor megy fel az agyvizem, amikor a galaxy s-sel jön valaki, amikor ez negyed-ötöd annyi árban.
-
jocoarsenal
csendes tag
válasz
oceanrush #326 üzenetére
Egy kérdés: a 620 színeit nem érzed néha már túl "műnek" ? Első körben azt mondtam a képeidre, hogy na okés, tényleg jó döntés lenne a 620, de második megnézésre pár árnyalat már túlzásnak tűnt nekem, és sokkal szem barátabbnak tűnt az 520 mellette.
Főleg a 4. képre gondolok ahol az 520-on kivehető az arca a srácnak, de a 620-on kis túlzással csak egy fehér folt van szinte a profilkép helyett. -
sentinel
aktív tag
válasz
oceanrush #333 üzenetére
Erről már volt szó pár topikban:
Why don't Lumia 720, Lumia 520 Windows Phones support HERE Drive+? Nokia explains.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest