Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• old rocker

veterán

válasz tariattila #8573 üzenetére

Akik rendszeresen és régóta fórumoznk,ismerika történetem, már utálom leírni: első E51-em löyögött,merev oldalsó gombokkal és hardverhibás.Kicserélték, kaptam kárpótlásul egy olyan darabot,mintha egyből öntötték volna ki. Ha valaki megnézi az E51 topik legelejét, ott ugyanerre a hátlap lötyögésre panaszkodtak, megoldásnak alápapirozást ajánlottak. Csak jelelzni akartam,az E51-nél is voltak hasonló panaszok, nem is kevés, kivéve a hátlap vastagságát. Még valami: az E51 be-kikapcsoló, valamint oldalsó gombjai - hangfelvétel, némítás, hangerő szabályozás olyan rigidek, hogy kigúvad a szemem, mire megnyomom.Hasonlítsd össze pl. az E52 és az E51 főkapcsoló gombját. És az E51-nél nálam azért többször fodult elő, hogy kettes(vagy a-b-c betű) helyett sikerült megnyomni a közvetlen felette levő törlésgombot - is, vagy vagy... Ezzel nem fikázomazE51-et, nem dicsérem túl azE52-őt,csak jelzem, mindkettőnél azon múlt a megelégedettséged, milyen darabot fogtál ki a nagy büdös tömegtermelésből. Az tény, hogy az E52-nél sokkal magasabb volt a "lutri"...
    "Mi mindannyian egy jól bevált fogyasztói szokás melléktermékei vagyunk." (Fight Club)

Maci:Én nem tudom benyomni a hátlapot SMS írás közben. Szándékosan biztos,de üzemszerű nyomkodással nem.... Az enyém Veinemöinnen-Titánium-Vanádium ötvözetből készült.

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

Új hozzászólás Aktív témák