Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
amol
addikt
Azért mert az ócskábbhoz képest elfogadható, még nem lesz jó. Nekem ne zümmögjön, sokat vagyok halk környezetben és zavar. Ha lenne hasonló árban hasonló tudású telefon nem szaroznék vele.
Joe bácsi: Igen (erről írok 2 napja).
danaudio: nem feltétlen lesz a többi is ilyen... meglátjuk, talán. Köszi a bíztatást
-
amol
addikt
Nézd, számomra ha egy telekommunikációs, hangátvitelen alapuló készülék zümmög, az nincs rendben. Álló autóban az utcán nincs néma csend, de egyértelműen hallható és hallható volt abban a 4-ben is amit még próbáltam.
Ha pedig tudják mi a zümmögés oka miért nem oldják meg?
Az a baj hogy az ilyen "kisebb" hibákat mint ez meg a nyekergő hátlap az emberek hajlamosak elnézni a tudása miatt ami tényleg nagy. Tömködik bőszen a papírfecniket és közben örülnek hogy hú de jó ez a Nokia.Lehet cseréni ezt a fesszabályzót?
-
amol
addikt
Hát lehet hogy te vagy szerencsés. Amiket próbáltam azokon egy hangyányival halkabb volt de azokon meg mint írtam a kijelző volt elcsúszva. Ma megnézem amit (amiket?) hozatnak aztán csak akkor cserélem ha egyértelműen nem zümmög, mivel a telefonnak látszólag más baja nincs. Csak kiábrándító hogy az ember vesz egy jónak gondolt készüléket (legyen az bármi, mivel manapság mással is vannak gondok) és ilyen bosszantó dolgok miatt kell többször visszavinnie. Illetve szervízbe küldenie 5 napra a vadonatúj telefont.
Mást meg nemigen tudok helyette kérni mert nincs hasonló áron hasonló készülék a kínálatukban, előzőleg OFF k770i-vel szemeztem de annak még ennél is magasabb a SAR értéke és a jobb oldali gombot nem lehet elprogramozni wapról. Tudásra meg más történet ugyanúgy, mint a V8. -
Joe bácsi
őstag
Használhatatlan, mivel kipróbáltam. Letettem a mőszerfal tetejére, mivel van ott egy beméllyedés. Mivel a hangszóró hátul van így qúr... leveszi a hangot amire rá van rakva. Ha megfordítva, vagyis a kjelző van lefele, akkor meg engem nem hallanak. Szal, sz@, használhatatlan. A 6230i -nél legalább oldalt volt és ott tudtam használni.
A sim kártya nem lehet régebbi?
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
nope
tag
Kézibesz. a jobb oldali gombon olyankor szokott lenni, amikor kihangosításon van a telefon (fül- vagy fejhallgató, BT vagy autós kihangosító esetén). Ilyenkor lehet a kihangosításról visszaváltani a telefonra.
Nálam sincs gond a kihangosítással, szerintem Joe bácsi gondjára egy pár ezer forintos passzív tartó megoldás lenne.
Ez kb. olyan, mintha azért fikáznám a telefont, mert vízbe dobva beázik
nope
-
Joe bácsi
őstag
100%, hogy régebbi neki, az lehet a ludas?
Igen!A kihangosításról pedig: szerinted használhatatlan, én használom és nálam bevált
Tedd le az asztalra és úgy próbálj beszélgetni. Meg próbáéd meg a zajos kocsiban, h. leteszed melléd az ülésre és kíváncsi vok, h. érteni fogod-e a másikat és téged viszont.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
Akkor te tartóban használod.
A Nokia, ha már üzlwti telót csinált, akkor nem kellett vna úgy elb@szni a tervezésnél, h. a hangszórót a hátuljára teszi. Nyugodtan, mint a 6233-nál rakhattak volna bele egy sztereót.Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
nope
tag
"Ő használ a kocsiban BT-s kihangosítót, lehet hogy bug, hogy utána úgymarad? Más tapasztalt már ilyet?"
Én rendszeresen használok BT autós kihangosítót (is), de nem tapasztaltam. Mondjuk az is igaz, hogy mindig kikapcsolom a BT-t, ha nincs rá szükség.
(Majd reggel kipróbálom, ha beértem a munkahelyemre, nem kapcsolom ki.)
Meg kell nézni, hogy a BT ikonja zárójelben van-e. Ha igen, akkor a telefon még úgy kezeli, mintha kapcsolatban lenne vele.nope
-
C@rbon
senior tag
Nekem az elsö mobilom a Siemens M55 volt. Nagyon szerettem mert extrém volt a megjelenése, kicsi és könnyen kezelhető. De ami a kedvencem volt benne, az az, hogy ha smst kaptam vagy nem fogadott hívásom volt akkor az oldálán 2-2 vörös LED villogot úgy ahogy én állítomttam be.
Valahol olvastam, hogy az E51-en is van valami hasonló LED ami villog ilyen esetben. Hol van ez a LED?ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs