- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
danaudio
aktív tag
-
danaudio
aktív tag
Hát nem ment Nokia szervizbe, a T-nél van amíg megkapják a megrendelt billentyűzetet, és ott rárakják, nem egy nagy ügy. Rohadtul remélem hogy nem fognak szoftvert frissíteni, bár elfelejtettem ezt nyomatékosan a tudtukra adni :S De hát ehhez a művelethez be se kellene kapcsolni a telefont...
-
danaudio
aktív tag
nah holnap lesz kereken 2 éves az E51-esem
Ma először látott szervizt, mert gari lejárta előtt kicseréltetem a billentyűzetét, mert a króm karika lekopott, de ezen kívül úgy néz ki mintha zsír új lenne
Ennél egyszerűen nem kell jobb telefon, anno gondolkodtam E52-n, de minek ha ez hibátlanul csinál mindent, és még mindig 3-4 naponta kell csak tölteni
Ami a legdurvább, hogy videó hangban verhetetlen még mindig, ennél jobbat még nem hallottam, pedig elég sok mobillal felvett videót láttam már, de ez úgy átmenti a basszust is a bulihelyekről hogy beszarsz : D
Jah és mindennek a kulcsa a 100-as szoft
legjobb, soha semmi baj nem volt vele
, és persze allfiles hack meg egy rakat piszkálás szoftverében 
-
danaudio
aktív tag
-
danaudio
aktív tag
a búgásról annyit hogy az én E51-em NEM búg!! semennyire!! Más N95-e meg lehet hogy búg! továbbmegyek, az enyém nem recseg sehol, nincs rajta rés, egyszer se indul újra, hangos a hangszóró, egyszer sem tisztítottam (hozzáteszem szövet tokban tartom) és a mikrofonról ódákat tudnék zengeni, hisz legdurvább koncerteken készített videókon is gyönyörűek a mélyek (ha vkit érdekel majd linkelek), az akku átlagosan 4-5 napot bírja és decemberben lesz 2 éves!! Olyan jó ez a teló ahogy azt sokan gondolják, és ugyanúgy előfordul selejtes, kevésbé jó példány belőle mint a legtöbb elektronikai cikkből!
ennyi.
-
danaudio
aktív tag
jaja, ezeket kihagytam, amúgy csak tájékozódásképp, még mindig senki nem tolja errefelé reset generationt? : D még vissza-vissza szoktam térni a telóra játszani pár kört vele, de folyton oroszokkal, spanyolokkal meg ecuadoriakkal játszom : D jó lenne magyar is.
-
danaudio
aktív tag
hátő, tiltakoznék. az E52 a megtestesült tökéletesség!
2,4-es kijelző--sokat számít nagyon(2,4 és 2,6 között már nincs akkora különbség mint 2 és 2,4 közt) , 3.2 mp-s kamerával már mész valamire a hétköznapokban, az E51 kamerája viccnek is rossz,pedig párszor nagyon kéne.
És amit kihagytál:
- 600MHz-es proci (nem jól mondtad)
-GPS (azért nem mindegy)
-mozgásérzékelő (hasznos cucc tényleg, ipodom van és ott is sokat segít)
-másodlagos kamera (valakinek kellhet, nekem mondjuk nem)
-aluminium!!!!! a fémet szeretem, az alut imádom
-vékonyabb
-FP2
-Flash a browserbenha ezt is olyan jó áron adják majd t-nél mint E51-et, ahogy lejárt a hűségem decemberben, veszek, beújítok erre. ebben már tényleg minden megvan ami kell...Totál minden, frankó.
-
danaudio
aktív tag
-
danaudio
aktív tag
jah, világos, csak tudnám miért ugrálnak így a számokkal, más eszközöknél amikor az "első szám szintet lép", általában felcsillan a user szeme, de E51-nél hiába dobálóznak a számokkal (100 után 200,majd 300), már lehet tudni hogy szartsemér.
-
danaudio
aktív tag
majd beszámolnál a tapasztalataidról, hogy az új szofton az új hack után fut e rendesen az n-gage, illetve az akkuidő javult-e?: )
-
danaudio
aktív tag
gondolom az autód akksijára van kötve
néha meg kontaktos a kábel, akkor megy csak 3-4 napot. -
danaudio
aktív tag
jah, valszín maradás lesz ebből. egyetértek, a 369 MHz sztem is gyenge még ilyen kijelzőkhöz, amint az pár alkalmazás videójáról is látszik, persze a symbian gyorsan fut rajta dehát az végülis arra lett írva, de min 500MHz-s procit igényelne a cucc.
egyébként a mai hírek közt az a 5730 múzik v vmi ilyesmi nevű az tetszik
és qwerty -
danaudio
aktív tag
nah közeleg telókarbantartás day, amint befejeztem vizsgákat meg síelést megy a billentyűzet csere, remélhetőleg most lesz T-nek készleten, aztán egy szoft reinstall, sok szemetet letörölni és már pontosan tudom hogy mi kell a telómnak. ami nagy dilemma nekem, hogy szerintetek már relatíve sok tapasztalat után érdemes újabbra frissíteni a 100.akárhányas szoftot? van olyan funkció ami miatt megéri? (új funkció alatt nem értem az egyébként is feltelepíthető dolgokat, hanem pl jobb kamera szoft, gyorsabb működés, stabilabb, ilyesmi)
jelen állapotban teljesen korrekt és bugmentes evvel a szoftal és nem győződtem meg róla hogy frissítsek e avagy ne.Amúgy folyamatosan figyelve legújabb telókat még mindig ez a best szerintem, már 1 éve
, egyedüli amire hajlandó lennék cserélni az egy s60 touch, de azt megvárom míg kidobnak 2-3 példányt hogy kiforrjon a dolog. -
danaudio
aktív tag
én oldszkúl vagyok, nekem még a 100-as fw van rajta
bogumil: ne kapcsold ki éjszakára, vagy frissíts a legújabb szoftra, az talán nem tartalmazza ezt a bugot.
-
danaudio
aktív tag
lol, nekem kb 4 napot bír ki úgy hogy éjjel nappal bekapcsolva, reggel ébreszt, és napi 5-10 perc telefonálás. ennyi. és akkor már alig van rajta. igaz persze hogy az enyém több mint egy éves és novemberig nagyon durván nyúztam, mindig minden ment rajta és naponta töltögettem, hogy ne legyenek problémáim...szóval akksi már nem az igazi, de annyit azért nem rontott. sztem még az állandó túlzásokkal élő gyári adatoknál is jobb a tied ha ez igaz

-
danaudio
aktív tag
megjelenítésben tapasztalataim szerint a gyári tudja a legtöbbet, pdf+-al még próbálkozhatsz, de ha vlmit a gyári nem jelenít meg, hát nincs sok esély...
ne pdf-et hanem word doc-ot használj amikor csak módodban van, én is azt teszem, x-ploreban azt a legkönyebb kezelni
és megjelenít mindent... -
danaudio
aktív tag
én mondjuk a hosszabbító rövidítésére gondoltam, de sajnos nem oldja meg a fő problémát ez sem, mégpedig hogy nehéz az a jack bemenet amibe a füles csatlakozik...
hátő, nemegészen
...de a busz amíg eljut franciaországba sokidő, //mégoffabb: olaszba meg amatőr óriásműlesiklásban lenyomtam az olaszokat szal pszt
-
danaudio
aktív tag
előre szólok hogy az neccesen fog menni a füles önmagában, mert nekem is van olyan s.e. agybadugós fülesem ami amúgy cseszettjól szól de olyan pici a madzaga, hogy még nyakbaakasztóval se tudod bedugni, nemhogy mellpirszingel, csak ha kb megfojt a nyakbaakasztó, tehát csak hosszabbító jöhet szóba. namármost a legkisebb méretű hosszabbító amit értelmes áron kínálnak az 2,5 méter hosszú, nyilván ekkorára nincs szükség (árulnak 1m-nél valamivel kisebbet is de horribilis összegért). namármost én addig elmentem, hogy ugye telóba bedugva az átalakító (az egy kis bizbasz az semmi helyet nem foglal),abba a 2,5 m-es hosszabbító félig feltekerve és összegumizva, és abba az agybadugós füles...namost ez mind szép és jó lenne de a gond ITT kezdődik...ugyanis a hosszabbítónak a jack bemeneti részi kib@szott nehéz, és ha nem tudod azt külön beakasztani valahova, akkor a füledet húzza, ami 2 perc után fáj tőle. ha sikerül valahova beakasztanod, akkor gratulálok kész a karácsonyfa

egyébként én mindennek ellenére használom így pl ha síelni megyek, mert széken ülve nem lóg a hosszabbító vége, és ha egy helyben ülök 24 órát, akkor teljesen jó ez a megoldás.
-
danaudio
aktív tag
jah régi szép idők amikor már az adminok szóltak be a sok offért és úgy tűnt át kéne költözni a fáradtgőz topicba : D
uhh, és ennekmár idestova 6-7000 hsz-e
-
danaudio
aktív tag
pl. az amcsiban vásárolt ipodhoz csak számlát adnak, és nem adnak garancialevelet, a számla maga a garancialevél : ) ....de a konkrét kérdésre mindenképp igaz amit írtál

-
danaudio
aktív tag
-
danaudio
aktív tag
nyeee
azt ki se próbáltam, rádiózásra sok jó 3rd party progi van, wifisek : P -
danaudio
aktív tag
ezt sokszor kérdezik: "olyan program ami megy wifin"...
az elmúlt 1 év alatt baromi sok internetet használó program ment át a telefonomon, de egy olyannal sem találkoztam ami ne ment volna wifin. amint csatlakozni akar, mindig kiadja ezt a lehetőséget. -
danaudio
aktív tag
BUÉK!!
házibulin teló jól nyomta a zenét: D...csak elérni nem lehetett...na húzok vissza aludni... -
danaudio
aktív tag
Boldog Karácsonyt minden régi és új E51 tulajnak
...naéspersze mindenki másnak is
-
danaudio
aktív tag
elnézést, nem tudtam, akkor mégsem olyan jóarc a tmobile

one-t évtizedek óta csekkolom, nincs e fent, de nem akarta kiszúrni a szemem, most újra megnéztem és megtaláltam...valahogy sejtettem h én voltam a béna
ami nekem most fura hogy ngage game listán eddig ott volt coming soon-ban worms, de egy ideje eltűnt, pedig azt nagyon vártam. -
danaudio
aktív tag
gondolom garis a telód, vidd be szervízbe és kérd meg h csinálják meg, előtted szétszedik és kitisztítják és nm kell bajlódnod torxal.
egyébként most voltam T-s szervízben hogy bill. csere, aztmondták menjek vissza jan közepén addigra lesz nekik készleten billentyűzet(ott helyben kicserélik), erre megjegyeztem hogy most jár le az 1 év gari, erre kiderül hogy T-mobile +1 év garit vállal a telóra az akksin kívül
ez nagyon pozitív én nem tudtam. szal legközelebb én előlapot is cseréltetek, mert van rajta 2 karc: D, és elég barátságos a szervizes arc szóval nem lesz gáz.ipmart fórum eléggé gyengélkedik mostanában az ngage cr@ckekben, bár lehet nem is a fórum hanem binpda-ék, habár annyira még nem néztem utána, de pl one-ból van már full tört verzió?
-
danaudio
aktív tag
beszart a böngészőm és 2* küldte u. azt sry
-
danaudio
aktív tag
nah megnéztem mennyit bír nekem egy feltöltéssel, csak telefonnak használva napi 2-3 beszélgetéssel, éjszaka is bekapcsolt készenléti állapotban 6-7 nap (most vagyok a 6. nap, de még van rajta 3 csík). ennek oka hogy elkezdtem telefonnak használni és az összes többi multimédiás cuccra vettem ipod touchot, elég fincsi(feltörés után)
habár sport közben telóról hallgatok zenét továbbra is hogy ne húzza 2 device a zsebemet..., nameg reset generationról sem lehet leszokni 
-
danaudio
aktív tag
vidd be és kérj új akksit gariban. megint a hercehurca de megéri sztem. én meg kicsit örülök a retro 100-as firmware-emnek. sztem még mindig az a tuti. nekem ha szervízbe újabbat fognak rárakni és nem lehet downgrade-elni én visszakérem a pénzem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
danaudio
aktív tag
ajjjj, most festhetem vissza

-
danaudio
aktív tag
jó igen bebugozik valóban a "bonyolultabb " kifejezéseknél: P de ha megfigyeled nagyon próbálkozik a jóval, pl ha ead 1/x-et írsz, és úgy veszed hogy a magában álló első szor-jel előtt maga a bevitt kifejezés van, akkor még jó is
sajnos pl ead 3x-nél lemaradnak a számok, azt már nem lehet kimagyarázni...talán egy újabb frissítést megérdemelhetne. más: x-plore frissítet 1.30-ra és elvesztette teljes verziós crack-ét
ahogy néztem még nem is lehet unlockolni, szal óvatosan frissítsetek újabb verzióra, ennyit pl nem ér meg 1.30. -
danaudio
aktív tag
ez igaz, habár nem feltétlenül az elérhető legjobbra csatlakozik(ez nem biztos, csak gondolom),ill sokszor én pl meghatározott wlanra akarok kapcsolódni, de nem vitatom, biztos van olyan alkalom amikor jól jöhet ez a funkció, csak szerintem ez nem ér meg egy külön programmal bíbelődést.
Napfénysüti: szívesen de akkor bemész helyettem laboratórium ellenörző mérésre
és nem buksz meg
. egyébként jut eszembe, elég szívás lehet az a szigorlat, ilyenkor szokott tetszeni hogy bsc képzéses vagyok
, igaz olyankor kezd nemtetszeni hogy hamarosan újra felvételizhetek msc-re 
-
danaudio
aktív tag
okok, majd én is lekapom a hátlapot, ne tűnjön fel hogy fekete volt
egyébként az már pofátlanság ha kérnék egy előlapcserét mert a jack bemenet körül szabályos vékony csíkba körbe (kb 1mm) krómra kopott, mert olyan 2,5-3,5 jack átalakítót használok ami ott fém résszel érintkezik: P. backupot pc suite-al tudok csinálni? ill nemtod esetleg n-gage mentéseim külön el kell menteni, vagy azokat netről szedi le esetleg, bizonyos gémeknél(végülis ha nyilvántartja hány ngage pontom van, azt is tudhatja, azokat mire kaptam)? -
danaudio
aktív tag
-
danaudio
aktív tag
nem ajánlok semmi egyebet saját wlan varázslónál, teljesen fölösleges+időpocsékolás. hiába örülhetünk a fejünknek hogy többet talál külső programmal, de rohadtul nem megyünk vele semmire, mert ha az alap varázsló nem látja, akkor hótziher hogy nem fogsz tudni rá kapcsolódni(ill a kapcsolódás is sikerülhet, de amint elkezdené behozni pl egy weblapot, egy idő után kiírja, kapcs. bontva), mivel az első szintű jelre sem szeret kapcsolódni (alap wlan varázsló 1. szint). egyedüli értelmét abban látom, hogy megnézed, van e valami nem kódolt gyenge jel, és ha van, előkapod a laptopot és azzal kapcsolódsz rá...ezzel úgyse fogsz.
-
danaudio
aktív tag
rendben akkor nem emulátor, de lényegében úgy működik : P, vagy legalábbis hasonlóan.
ha beviszem szervízbe billentyűzet cserére a telót, akkor hozzányúlnak a szofthoz? szal érdemes backupot csinálni előtte? ill asadasad te hova vitted konkrétan szervízbe ahol új előlapot is kaptál bónusz
? én bírnám ha véletlen ezüst előlapot kapnék egy bill cseréért... -
danaudio
aktív tag
-
danaudio
aktív tag
-
danaudio
aktív tag
-
danaudio
aktív tag
ez érdekes. az normális hogy többször megkérdezi, nálam 3* egymás után, de 3 után már jó és tökéletesen fut általában
aztán van hogy bebugozik, dehát még csak erősen béta verziós, az érzékelhető, csak megmutatta mit tud, amúgy ha mindent megcsináltak benne nagyon király lesz. már most nagyon tetszik hogy mindig kitalálja mit akarok bevinni url-nek (úgy hogy még előtte nem írtam be) és ha nem írsz .com(stb-t)-ot akkor automatikusan google keresésbe visz. jól kezelhető, csak kijelzőtájolás kéne, meg extra gombok a flashgémeknek:
-
danaudio
aktív tag
velem is előfordult, ilyenkor csináld azt hogy miközben be vagy dugva, átrakod a telód USB átviteli módba, és akkor már nyomhatod a harver biztonságos leválasztását, menni fog.
egyébként én már csak symSMB-t használok cuccok pakolgatására, mert nem kell dugdosni, és miközben másol a memkaridra, hozzá is férsz a memkaridhoz ami ugye usb módnál nincs így. és mivel itt nincs mit leválasztani, nincs probléma sem

-
danaudio
aktív tag
-
danaudio
aktív tag
-
danaudio
aktív tag
-
danaudio
aktív tag
hmm, és ezt pl az új firmware tartalmazza, vagy külön le lehet szedni a hivatalos verziót? (nekem még az old school 100. akárhányas van, és egyelőre semmi baja, nem frissíteném)
-
danaudio
aktív tag
detto...adobe readerben ha nyomsz egy jobbrát, egy fél oldalnyit arrébb ugrik, illetve másik legnagyobb gondom hogy nincsenek gyorsgombok, és elég fárasztó nagyításnál egyesével kiválasztani folyton a nagyítás gombot. erre alternatíva ugyan a pdf+, de az valamilyen oknál fogva nem jelenít meg egy csomó mindent, meg kevésbé olvashatóan mutatja a szöveget, azonban a fentiekre megoldás.
-
danaudio
aktív tag
-
danaudio
aktív tag
-
danaudio
aktív tag
komolyan mondom ez jobb mint egy brazil szappanopera, egy élmény volt végigolvasni a fórumot

-
danaudio
aktív tag
-
danaudio
aktív tag
hogy spórolj az árammal, lassítsd le a globális felmelegedést, szerintem nem hülyeség, jelez hogy húzd ki a töltőből. éjszakára meg pláne nem szabad töltőn hagyni, mert totál fölöslegesen fogyaszt (ha fullra töltötte az akksit, utána csepptöltésre megy és szívja az energiát a semmiért..). sok kicsi sokra megy!
-
danaudio
aktív tag
ez mondjuk már érdekes, hogy másodszor is előfordul, mert ennek nagyon nem kéne, úgy tűnik egyedi hiba. az előző alkalom az előző szoftal volt, vagy evvel? lehet hogy vmi hard resetnél is nagyobb gyalulás kéne ide (esetleg az se fullos amiről újrarakja magát hr-nél)...tehát szerviz, de persze nincs ember aki szívesen elnéz oda...
-
danaudio
aktív tag
-
danaudio
aktív tag
-
danaudio
aktív tag
én már végigtoltam anno, nem nagy szám...
-
danaudio
aktív tag
-
danaudio
aktív tag
-
danaudio
aktív tag
-
danaudio
aktív tag
woah, nagyon tuti grafikája van ennek a One-nak, meg baromijó effektek...teljesen visszahozza a jó öreg tekkenes és virtual fightos feelinget, csak messzemenően jobb grafikával
csak arra nem jöttem rá, hogy tényleg csak egy ütés és egy rúgás van, vagy ez a demo verzió miatt? : P -
danaudio
aktív tag
amúgy a navigyűrű nálam már elég ocsmányul lekopott, de még csak nem is teljesen egyenletesen...jobban örültem volna egy olyan fekete gombnak mint a többi...ráadásul tokban tartom, sehol máshol egy karc vagy kopás...de a navigyűrű...pfujjj
-
danaudio
aktív tag
-
danaudio
aktív tag
jaja, nekem is volt némában is, szintén 1-2-szer. Az ok hogy újraindítás után jól megy, de azért elég idegesítő amikor várok egy hívást és emiatt nem tudom felvenni. ennél csak az idegesítőbb amikor reset generation közben hívnak, és ha felveszem, elbukom a boss rankomat
(vicc volt...félig
) -
danaudio
aktív tag
veletek volt már olyan, hogy általános üzemmódban ugyan be van állítva a rezgés de amikor hívnak mégse rezeg csak csöng? mert nekem random időnként csinálja...
-
danaudio
aktív tag
-
danaudio
aktív tag
5k...
egyébként BME-n aki mérnöknek tanul és lány az mind jó jegyet kap, mert bejárnak órákra, szépen jegyzetelnek és figyelnek is, amíg én vagy a város másik felén vagyok(buli v kori), vagy a leghátsó sorban nyomkodom a telefonom és közbe dumálok haverokkal
, nameg persze van egy-két idegesítő alkalom, amikor ugyan úgy elmondasz mindent mind egy lány, te 2-est kapsz, ő 5öst, és akkor mélyen elgondolkodsz a mellplasztikán...egyébként villanykar nehezebb mint gépész
jah és azt teljesen nem értem főleg hogy többen írták, hogy az asszonynak miért is nem mindegy hogy milyen a telefonja az embernek? ha ért hozzá, ha nem
-
danaudio
aktív tag
megjelent star wars játék ngage-re
elég jó...
ilyen KOTOR grafikájú kb 
-
danaudio
aktív tag
"agybadugós" füles. az alapzajt nem lehet kiküszöbölni, a teló audio kimenete ilyen fos, bár nálam nem annyira, hétköznapi használatnál nem hallom a zúgást számok között, csak ha koncentráltan figyelek.
-
danaudio
aktív tag
-
danaudio
aktív tag
mind a 2 telefonban, sőt a nokia összes manapság kidobott 2 mpx-es telóiban ugyan az az "optika" van, egyedül azért nézhetnek néha máshogy ki a képek, mert szoftveresen némelyik jobban van beállítva mint a másik.
-
danaudio
aktív tag
nekem nem kéne
ami el tud csúszni az lötyög meg letörik 
-
danaudio
aktív tag
hát fotózásra biztos hogy jobb az N82 mint az E51, de lekapásra az E51 is megfelel. az az ábra hogy ezeknek a telefonok lencséi fizikai méretüknél fogva mind ultragány képet készít egy fényképezőhöz, szal ha 5 mpx-els telóm lenne, akkor is fényképezővel fotóznék, lekapásra meg hogy 2* annyi a zajos pixel, vagy sem, az tökmindegy.
-
danaudio
aktív tag
nahát igen, mondjuk 2* ennyibe kerül, vagy 2,5* ennyibe... az meg igencsak nem éri meg. oldalsó gombokat nem használom spec soha, kamera gomb meg minek
igaz a kamerát se használom, arra van az 5* opt zoomos 8 mpx-es olympusom : Penddav:akkor hajrá a cr@ckeléssel, alapigénye a telefonnak, szinte kötelező művelet

és valóban gyorsan megvan...rendesen le van írva hogy kell nokiaprogramokon, melynek közvetlen linkjét megtalálod ha rákeresel itt a fórumban. -
danaudio
aktív tag
-
danaudio
aktív tag
Nah ok, mivel már baromi sokan kérték tőlem az ngage telepítési útmutatót privátba, leírom ide a fórumba is

tehát NGAGE ÉS JÁTÉKOK TELEPÍTÉSE
Fontos:
Csak meghekkelt telókon müxik!(allfiles hack)
Mindent a memóriakártyára kell telepíteni1. Töltsd le és telepítsd a nokiaprogramok.hu-n található NgageInstallert(egyelőre azt, amit horseface töltött fel)
2. Az Ngage hack S60V3-ra nevü zipben megtalálod az autostart fájlt, ezt is telepítsd fel
3. Telepítsd a Zipben található S60 pips fájlt
4. Másold a 20001079.txt fájlt a c:\private\10202be9\ mappába.
5. újraindítás
6. játékok telepítése: ez úgy történik (elsőre) hogy van egy exe-je a játékoknak amiket leszedsz ( a teljes cräckelt gémeknek) azt futtatod, hogy a telefonod USB kapcsolatban van, és akkor telepíti a secman-t, ami a szignózatlan progik telepítésére jó, ha ez megvan, felrakja a géemt a telre, és amikor elindítod n-gage-t , telepíti. innentől sztem az a legegyszerűbb, ha a játékokat kitömöríted a telepítő file-ból sis-be, bemásolod a memkártya ngage nevű folderébe(egyesével!), majd elindítod az ngage-et és telepíti az éppen bemásolt játékot. azért ez az előnyösebb mert jóval gyorsabban rakja fel mint az első módszerrel...ami még igen jó dolod, egy másik txt másolgatás, amivel lehet majdnem az összes ngage játékot fektetett üzemmódba tolni, na és az az isten: D (keress rá)
ipmart-on fentvan az összes elérhető játék hozzá, plusz a fektetős txt-is vagy ott, vagy nokiaprogramokon, vagy mind2-n.
remélem így mindenkinek működni fog, sok sikert; )
-
danaudio
aktív tag
mobilesmania.com-on fenntvan, de ha ajánlhatok vmit, inkább core player, videó lejátszásra mobilon az a legjobb.
-
danaudio
aktív tag
-
danaudio
aktív tag
-
danaudio
aktív tag
szerintem nem jó kikapcsoltatni a netet, mert történhet bármi, amikor rögtön net elérésre van szükséged és a pénz nem számít, olyankor jól jöhet. Kezdő wlanos teló userként óvatosabbnak kell lenni, és ha már eléggé ismered a telefonod, véletlenül se fogsz szolgáltató netet használni.
és egy kis off: nekem is eco-val van, de én nem kérdezgetem le max havi 1*, hogy mennyi lebeszélhetőm van, mert 40 forint a lekérdező sms...van ennek vmi ingyenes megoldása is? Amúgy azt annyira bírom hogy a lebeszélhető forintot áfával határozzák meg, amikor meg lekérdezed áfa nélkül írják meg, mondjuk ez undorító, mert biztos sokan benézik hogy jajdejó, 1600 ft-ot beszéltem le, nem kell pluszba fizetni, aztán jön a 2000 ft-os számla...esetleg csak amiatt beszél többet mert még maradt lebeszélhető ideje...naszóval ez így nem korrekt, és igen, jobban meg kéne oldania a szolgáltatónak hogy a júzer kiismerje magát hogy mikor fizet nekik...nade a szolgáltatók első számú feladata a lehúzás...
-
danaudio
aktív tag
sztem se lehet hibás maga a hangszóró hiába gyakori eset, a nyílás eltömődése meggyőzőnek tűnik. Max hangerőn nem is használom soha, egyedül ha valamilyen buli van. Múltkor zöldpardonban beszéltem koncert közbe a tömeg közepén, és tisztán hallottam a másik felet, simán jó volt...pedig ott durva a hangzavar.
-
danaudio
aktív tag
cháá, reset generation-ben benne vagyok top 100-ban : D
-
danaudio
aktív tag
akkor már én is beszállok a szavazásba.
előre megjegyezném hogy nagyon objektíven és nyitott szemmel nézem a dolgokat, ahogy az talán néhány hszből is kiderül, nem hat rám a hype meg hasonlók, de ha mp3 lejátszó akkor ipod... nem tudnék elképzelni mást a kezemben, már sokat nézegettem, hallgattam, de ezt a kezelhetőséget semmi nem hozta...most még ipod hiányban szenvedek, mert eladtam, tudván hogy jön új gen, de sanszos hogy most touch lesz belőle, 2.1 szoftal egy rutin hack után sokmindent lehet kezdeni...sajnos E51-emet már nem tudom tovább hackelni, amit lehetett az mind megvan
-
danaudio
aktív tag
jaaah, így már tényleg korrekt : ), csak a linkben csupa olyan ikon volt moddolva látható, amik alap ikonok, nem tudtam hogy a pluszban telepítettek zömének is megvan az ikonja...így jó

-
danaudio
aktív tag
hát nemtom, én tuti nem szánnék időt ikonok cserélgetésére : P, ezzel az armanival meg az a baj, hogy sok ikont nem így jelenít meg szürkén, hiába a téma, és akkor már hülyén néz ki a néhány színes ikon...
-
danaudio
aktív tag
-
danaudio
aktív tag
-
danaudio
aktív tag
naja, de nincs notim mivel nem cipelném magammal sehova...azért a teló, meg noti az ágyneműn durván melegszik (azért anyám notijával szoktam néha)

aha, játék, nem lehet fektetett kijelzőn, de annak nem is kell, ennek ellenére királyság...online (is) lehet tolni emberkék ellen, és ilyen logikai-taktikázós-vicces-superpoweros-anyázós-szopatós-telefont a falhoz baszós(idejébe eszébejutós hogy az drága mulatság lenne) ngage játék...ha megtanulsz minden szabályt nehéz abbahagyni
általános ajánlatom...csináld végig story módban és utána menj online -
danaudio
aktív tag
-
danaudio
aktív tag
legfrissebb java és firefox
próbáltam internet explorerrel is, azzal is behalt, nem tudom mi lehet.
tipp: amíg story módban single playert nem vitted végig totál esélyed nincs online
múltkor amikor már 70%-ban tudtam a szabályokat, felmerészkedtem netre, azt hittem hogy jó vagyok, aztán egyszer csak nem : D...szénné szopattak, amire közbejátszott néhány öngyilkos tudatlan lépésem...szóval elég sok apró szabály van, ki kell ismerni őket, a tutorial csak a nagyon alapokat mondja el...hmm...lehet hogy egy monster trainerrel találkoztál

-
danaudio
aktív tag
nokiaprogramokon fentvan dan brown-a megtévesztés foka, nagyon jó ajánlom ( az összes többi dan brownt is) egyébként meg minden doc-ból meg txt-ből csinálhatsz ebookot, még mindig a mobireadert ajánlom
én asimov függő vagyok, az ő műveit mind le lehet szedni docban netről (google)...csak ajánlani tudom, persze azok a könyvek azok amiket mellette meg is veszek mind
hát új nagyon ajánlott progiról nem tudok, van egy javás graph viewer ami talán a solution-nél is többre képes legalábbis ábrázolás terén, néha szórakozok social player-el...olyasmi mint last fm, van egy számot és hasonló stílusban ajánl számokat.
egészen más: most elkezdtem 1000-el tolni reset generation-t, nagyon jó kis játék szerintem, főleg online mások ellen, nagyon szivatós, baromi sok stratégia meg lehetőség van benne, szin-re menet vonaton a 2 és fél óra alatt még nem sikerült kitapasztalni teljesen, leírások szerint is sokat kell játszani hogy tudd jól, fórumok is tele vannak taktikákkal, tippekkel, csak ajánlani tudom. viszont itt jön a kérdésem: elvileg pc-ről is lehet tolni [ezen] a linken, de ahogy betöltené, nekem az egész böngészőmet bezárja és nem történik utána semmi...más is tapasztal ilyet? még nem találtam rá megoldást, de jó lenne ha pc-n is rendesen futna, mert kezdődik egyetem, és lehetne a laptoposok ellen tolni telóval

-
danaudio
aktív tag
aha, arra. mindig mondja az elején hogy akarom e aktiválni a kamerát, mert úgy is lehet játszani, csak tegnap este vettem észre hogy egy szobában úgy tudsz körbenézni hogy forgatod a telefont, nagyon ötletes... nekem a hal a kedvencem

az a reset generation meg nagyon beteg valami, azt még sokat kell tolni hogy kiismejem a taktikákat, de lehet jó gém...és akkor egyetemen okozhat még kellemes órákat, mivel laptoposok ellen is lehet játszani

-
danaudio
aktív tag
az új ngage gémek nagyon zsíííhosak : D egyelőre bouncot meg a képregényest tolom, tök vicces, aztán kiváncsi vok a reset generationre is...de hogy mi 61 mega abban a golfosban azt nemtom.
-
danaudio
aktív tag
az új ngage installer mitől jobb mint a régi? van új features, vagy nincs error when exit bug?
-
danaudio
aktív tag
-
danaudio
aktív tag
-
danaudio
aktív tag
-
danaudio
aktív tag
-
danaudio
aktív tag
meg lehet oldani másképp is
allfiles hack+szignózás kikerülése hack (keress rá itt a fórumon, vagy nokiaprogramok.hu-n, mellesleg ha a hackelt n-gage platformot is felrakod, az telepíti a secmant, amitől szintén nem kell a jövőben szignóznod semmit.)Pompi:azért jó hogy ezt írtad, mert akkor legközelebb kevésbé feltűnően rakosgatom majd a telefonomat a gépen. lehet azért sem szólt, mert azthitte nem is telefon, hisz oldalt döntve használtam előbb filmnézésre, majd n-gage gémre : D.
( nagyon off: space impact kappa base-ben 3-as szintű boss attackban világranglistán 45. vagyok : D zsííííír, bár nemtom mire jó ez nekem, de amikor már nagyon unatkozom jó dolog az ngage arena: D ) -
danaudio
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gitáros topic
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Formula-1
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű akku 93% iOS 18!
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB gyári független új akku új alaplap Alza jótállás
- iPhone 13 Pro max 256GB gyári független megkímélt ajándék tok és fólia! 3 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S24+ Plus 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ma először látott szervizt, mert gari lejárta előtt kicseréltetem a billentyűzetét, mert a króm karika lekopott, de ezen kívül úgy néz ki mintha zsír új lenne
néha meg kontaktos a kábel, akkor megy csak 3-4 napot.

házibulin teló jól nyomta a zenét: D...csak elérni nem lehetett...na húzok vissza aludni...
habár sport közben telóról hallgatok zenét továbbra is hogy ne húzza 2 device a zsebemet..., nameg reset generationról sem lehet leszokni ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ahogy néztem még nem is lehet unlockolni, szal óvatosan frissítsetek újabb verzióra, ennyit pl nem ér meg 1.30.

ha semmit nem rontottál el, menni fog : P