Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Radeon_5
aktív tag
De marha kivancsi vagyok mar az EOS-ra
Es foleg a 808-cal valo osszehasonlitasokra. -
Radeon_5
aktív tag
válasz
MR007RM #6365 üzenetére
Ezek mar marketing es penz alapu dontesek, hogy miert erre az iranyba mentek el. Ebbe nem tudunk, es nem is fogunk sohasem belelatni, mondjuk en nem is kovettem kiket rugtak ki a Nokiatol. Mindenesetre ez van most. Meg az is lehet, hogy par ev mulva visszater a Symbian.
Amugy h csak a penz szamit, az a mai vilagban termeszetes (ha jo, ha rossz), es vegulis ha te lennel a tulaj/befekteto, valszeg teged is a penzed erdekelne elsosorban.
Egyebkent nekem Nokia E66 volt anno, es nagyon birtam amig el nem loptak, maig az a kedvenc telefonom. -
Radeon_5
aktív tag
-
Radeon_5
aktív tag
válasz
MR007RM #6359 üzenetére
Tudom melyik topikban vagyok, nem eloszor irtatok, de ha jol tudom erre van az offtopic gomb. Masok is beszeltek mar itt mas telefonrol, igy tettem en is. Es ha feltunt, en leirtam dolgokat amiket tapasztaltam es a velemenyen, es nem ajnaroztam a telefont. Ha a fentiek nem tetszenek, akkor ne forumozz. Komolyan, pont olyanok vagytok itt, mint az Ajfon juzerek, vagy manapsag akarmelyik masik 'fan' banda...ha valaki nem imadja a kiszemelt telefont, az egy kocsog, es ne is mondja a velemenyet. Okos hozzaallas, mondhatom.
Szerintem akarmelyik telo is, ez meg mindig csak egy k*rva gep, es en pl nem vagyok szerelmes bele, sem a gyarto cegbe. Nem vedem oket, nem sajnalom, es nem leszek szomoru ha valamelyiknek kevesebb az evi nyeresege valami miatt. Az L920 is csak ceges, ha holnaptol nem lenne, nem izgatna kicsit sem. Jok ezek a telok, de az embereket en meg mindig tobbre tartom, mint a gepeket.
-
Radeon_5
aktív tag
válasz
MR007RM #6353 üzenetére
Ezeket mint legbol kapott dolgokat mondod, nulla tapasztalattal.
En konkret hasznalati tapasztalatkent ezek egy reszet (L920) cafolnam.
Anyagminoseg nagyon jo. Meg a L610 (baratnom teloja) is koroket ver pl a (szerintem) undorito szappantarto muanyag Galaxy S3-ra.
Az egesz rendszer reszponziv es gyors, meg ugyanezen a L610-en is, 256MB memoriaval. Skype es meg nehany app nem indul rajta a 256 miatt, ez tenyleg sz*pas.
A letoltott appok kozul nekem meg egy sem hulyitette meg a telot. Meg is lepodtem. Maga a WP tok stabil, nekunk nem fagyott meg semmi ilyesmi.
A minimal dizajnt (kivul-belul) en kifejezetten szeretem, es _jobban_ tetszik, mint pl. az Android, ez tok szubjektiv. Ha emiatt huzod le, akkor az buta dolog. A formak nekem ugyancsak tetszenek. Kinek mi.
Radio es fajlkezelo valoban nincs, sajnos.
Aruhazbol eddig csak ingyenes cuccokat toltottem, de a fizetosek nagy resze 250-300 Ft korul van, +- 200 Ft. Neha talalok 1-2 db 1000Ft korulit.
A kameraja is jo szerintem, nyilvan a 808 szintet nem eri el.Mas a ketto, nem erdemes nyivakolni meg hasonlitgatni melyik a jobb, mindenki hasznalja azt amelyiket akarja/adtak a kezebe.
-
Radeon_5
aktív tag
válasz
MR007RM #6131 üzenetére
Igy van, az, hogy kihagytak a beallitasok lehetoseget, sajnos nagy hiba. Ugye a WP mar mas filozofia, 'okos telefon, hulye embereknek'... Ettol fuggetlenul a minimal dizajnja nekem kifejezetten tetszik a rendszernek, de a beallitasokat (pl a kameranal) en is hianyolom erosen, hobbi fotozgatos leven.
-
Radeon_5
aktív tag
válasz
Quasi_modo #5752 üzenetére
Ugyanannyi joggal, mint alattam sokan, akik nem csak a 808-rol irtak
Bar a 808-at meg kezben nem probaltam, de ha jobb is, mint a 920, utobbit sok helyen sztem jogtalanul huzzak le. Igenjo kepeket/videot csinal, foleg sotetben, a stab. miatt. -
Radeon_5
aktív tag
válasz
Quasi_modo #5726 üzenetére
Nekem bejon, kulsoleg is igenyes, esdizajnos cucc, SW is marha gyors, szep kijelzo, stb.
A 'fapados' OS kinezet pedig igencsak szubjektiv, nekem kifejezetten tetszik, sot, sok egyeb ember is ezt mondta. -
Radeon_5
aktív tag
-
Radeon_5
aktív tag
válasz
Polarstar #2846 üzenetére
Szerintem meg inkabb izles kerdese, senki szeme nem tekintheto referencianak
Az en szememnek pl a vilagosak tul "kimosottnak" tunnek, mig az eredetiekben szepen elkulonulnek a sotet es vilagos reszek.
Kulonben meg egy kep nem attol lesz jo, hogy termeszetes a szemnek, vagy feltetlenul pont a valosagot adja vissza.
Akarhogy is, a 808 adja nagyon. -
Radeon_5
aktív tag
Csatlakozom..marmint szerintem is jobbak az eredetiek
-
Radeon_5
aktív tag
Nem is tudom...szerintem elegge fakok a szinek, foleg a zold.
A kozelrol leveles-pados es alatta a keriteses-utcas pl nem jol sikerultek.
Es mi az a kod korben rajtuk wtf? A tobbi kepen nem ilyen csunyak a szelek.
A metrotabla es a Porsche jelel latszik, hogy tud szep reszleteket is azert. Meg a kanapes is jol sikerult. -
Radeon_5
aktív tag
válasz
MR007RM #2181 üzenetére
Az iGo valoban magyar fejlesztes, erdekes, hogy ezt sokan nem is tudjak. Pedig valoban a legjobb navigacios program, es nagyon nem csak Magyarorszagon..
A navigalas pontossagaval kapcsolatosan az van, hogy az iGo "csak" a keretszoftver. Magukat a terkepeket kulon kell ugye hozzatenni (kulon cegek csinaljak), es ezeken is nyilvan nagyon sok mulik..marmint a navigacio pontossagat illetoen. Az iGo egyebkent haromfele gyarto terkepet is tudja kezelni (Navteq, Topmap, Teleatlas), bar nem tudom ezek mostanaban hogyan vasaroltak fel egymast, ha egyaltalan
Mindenki mast preferal, talan a Navteq a legjobb, en legalabbis azt hasznaltam. -
Radeon_5
aktív tag
válasz
Quasi_modo #1950 üzenetére
Meg csak nem is a zseb a lenyeg (bar szerintem is jobban elfer egy kicsit vastagabb, mint egy tepsi), hanem a trend. Ez meg most nem lenyeg miert alakult ki (generalt igeny), de ez van es kesz, sajnos.
Az pedig igaz, hogy nem magadbol kell sosem kiindulni ha piaci igenyt vizsgalsz, hanem a nagy tomegek igenyeibol. Azt pedig a gyartok nagyon jol tudjak, mivel ok maguk alakitjak ki..
A marketing kb. 1000-szer fifikasabb annal mint ahogy te gondolod, nem fognak egy tokeletes telot kiadni mar csak azert sem, mert akkor a portfoliojuk tobbi reszet buknak. Nem vagynal mar ujabb telora es nem bosszankodnal meg varnad mikor jon ki az ujabb, meg jobb, egy kicsit jobb telo amiben vegre meglesz az is ami eddig nem. -
Radeon_5
aktív tag
válasz
Quasi_modo #1947 üzenetére
Kimondtad a varazsszot: annak idején
Ami raadasul (a 3310 kora) nem is mostansag volt. Azota NAGYOT valtozott a piac, amint azt gondolom te is erzed..Igy semmi ertelme az akkori vastagsagokkal dobalozni. A vekonysag es a "dizajnossag" haboru olyan, mint a megapixelhaboru, ha igy jobban ertheto. Aki lemarad, kimarad. (sajnos, szvsz)
Szoval felreertes ne essek, en nagyon orulnek a PW-s Lumianak, legkevesbe sem erdekelne egy dudor a hatuljan. De sajnos nem az en igenyeim szerint gyartjak a telokat. -
Radeon_5
aktív tag
Ahogy latjuk az iphone5 tesztbol is, asszem nem kell felteni a 808 elsoseget kamera fronton..
-
Radeon_5
aktív tag
A masik topicbol:
http://mynokiablog.com/2012/09/05/pureview-phase-2-white-paper-optical-image-stabilisation-floating-lens-explained/
-
Radeon_5
aktív tag
válasz
Quasi_modo #1373 üzenetére
Akkor meg plane nezz utana
Csak jo tanacs, alap fotos ismeretekkel sokkal jobb kepeket fogsz gyartani.
Ha pedig megvannak ezek, nem szoltam. Egyebkent grat a telohoz, en meg szemezek vele...vagy a 920-al, attol fugg. -
Radeon_5
aktív tag
válasz
Radeon_5 #1366 üzenetére
Persze sok egyeb fontos, 808-ban levo szoftveres funkciorol meg nem tudom benne van-e az ujban is, meg ugye eltunt a Xenon, nincs ND filter (legalabbis gondolom..
), de specik alapjan azert eleg jonak tunik az ujdonsag is. Csak ismetelni tudom magamat, en varom a teszteket nagyon. Ha nem jo, akkor meg hatha veletlenul lenyomja a 808 arat..
-
Radeon_5
aktív tag
válasz
Quasi_modo #1368 üzenetére
Dehogyis, az F-szamrol, ahogy irtam is. 2.4 helyett 2.0, azaz tobb fenyt tud beengedni a szenzorra..
Ha ilyen szuper-kameras telokkal szemezel, nezz utana ezeknek az alapfogalmaknak, no offense -
Radeon_5
aktív tag
válasz
Quasi_modo #1365 üzenetére
Azert szerintem nem ugyanazokkal az aranyokkal kell szamolni, valoszinuleg masabb kicsit a technologiai megvalositas is. En azert meg kivancsi leszek a tesztekre, hatha...es valszeg meg igy is a 2. legjobb kamera lesz a mobilos mezonyben
Ha nem, akkor nagy kar erte...na meg persze az uj Szifon meg beszolhat
Azert van kis remeny, a specifikaciokat nezve, ugyanis:PV808 vs Lumia920
----------------------------
szenzor: 1/1.2inch vs 1/3inch
pixelek: 42mpix (vagy amennyi) vs 8.7mpix
pixel meret: 1.4u vs 1.4u
Szoval a pixel meret szerencsere maradt!fokusztav: 26mm vs 26mm
Ez is maradt, orvendetesF-szam: 2.4 cs 2.0
Fenyeroben meg elore is lepett a 920-as, ez nagy pozitivumLencsek szamarol, elrendezeserol nincs infom a 920 eseteben, viszont kerult bele elvileg egy jo kis stabilizator, ami ugyancsak kiraly dolog.
Szoval en azert remenykedek meg a teszekben es a kepminosegben, es hogy a video es foleg a hangfelvevo technika is megmaradt..merthogy arrol nem nagyon esik szo. A WP8 pedig igeretes lehet, nekem a WP7 is egeszen bejott, plane a Nokia minoseggel (telefon kezbe fogva), es az ingyenes offline navival es egyebekkel kombinalva, sztem jo kis termek.
-
Radeon_5
aktív tag
-
Radeon_5
aktív tag
válasz
Quasi_modo #1188 üzenetére
En sem ertem, hasonlo okokbol. Meg egyebkent nem tokmindegy az a 3mpix..?
-
Radeon_5
aktív tag
Nyilvan tularazott egyelore, de ez minden uj termekkel igy van, raadasul ebben tenyleg sok fejlesztes van. Nem azt csinaltak mint a legtobb esetben a gyartok, hogy plusz egy kromcsikkal es 2mpix-el nagyobb felbontasu sz*r kameraval kidobnak egy "uj" telefont 2x annyiert mint az elozo, osregi (fel eves) verzio. Valszeg fog esni az ara..bar sokat szerintem nem.
Olyan 110-130 korul szerintem mar jo vetel lenne, a mai piacon, marmint ebben az elb*szott ertekrendu mai vilagban. (a magyar piacrol es arakrol meg inkabb ne is beszaljunk). Ha pedig jozanul neznenk, hogy ez megiscsak egy telefon, fenykepezogeppel, mostani aron tobb, mint egy havi atlagkeresetert, akkor kicsit elgondolkodtato, de ezt most hagyjuk -
Radeon_5
aktív tag
válasz
Quasi_modo #1038 üzenetére
Google
-
Radeon_5
aktív tag
válasz
DarknessHope #1035 üzenetére
Jo kesz vagy..te is
Legozni is ezert volt jo regen...es abbol is a minel kisebb elemek es a Technik Lego, hogy minel osszetettebbet es egyedibbet lehessen csinalni...nem sima nagy kockakkal mint a luzerek
Hat ez minden (szoftver) rendszer megalkotasanal is igy van.
Egyebkent ne hidd hogy eljon a tokeletes vilag, ha meg esetleg 30 ev mulva te is legozhatnad ossze magadnak a telefonodat, akkor is lesz masik "egeto" problema (mint most ez), ugyhogy nem lesz semmivel masabb hidd el
Na de asszem eltertunk a tematol kicsit..vagy inkabb teljesenLenyeg, hogy versengenek a nagy gyartok egymassal, mint ahogy az az emberek az elet minden szintjen
Plusz mindenki maganak akarja a hatalmat meg a zset, ezert sohasem lesz EGY egyseges rendszer, akarhogyis probaljak eroltetni. Egysegesitesi torekves amugy altalaban nagy nehezen el szokott indulni ujra es ujra, csak amig megvalosul, addig valt egy nagyot a technika es az esetlegesen egysegesitett rendszerek reg elavultak...marmint az IT iparrol beszelek termeszetesen
A vilag meg mindig es mindenhol ismetli magat, annak az epitokockai sem vegtelen szamuak
A GPS eseten mar nem igazan anyagi, hanem nemzetbiztonsagi erdekek is felmerulnek...igen erosen, ezert nem egysegesek a rendszerek (bar ehhez nem ertek, hogy hol es miben ternek egymastol, ha elternek egyaltalan)
Na asszem mostmar eleg berepultem a temat igy hirtelenjeben, szinte a filozofiai magassagok aljat surolva, atrepulve az offtopic felhokon -
Radeon_5
aktív tag
válasz
DarknessHope #1027 üzenetére
Fokent technikai jellegu problemak, a nyilvanvalo marketing-okok mellett. Roviden es tomoren: a rengeteg kulonbozo fele hardver elemek es architekturak, driverek eleg nehezen osszeegyeztethetoek, es nagyon nem egyertelmu jol megoldani, hogy kulonbozo (op)rendszerek _normalisan_ mukodjenek kulonbozo hardvereken. Valahogy valoszinuleg ossze lehetne hackelni (mint ahogy mindent) , de az nem egy normalis mukodo termek lenne nyilvan. Egyiken a BT nem mukodik, masikon a wifi fagyna le, harmadikon kamera szarakodik, stb. Kulonbozo rendszerek kulonbozo drivereket, (tovabba rendszerhivasokat, stb..) hasznalnak, es egyaltalan architekturakat/utasitaskeszleteket igenyelnek. Hogy ez egyseges legyen, szabvanyositas es egyseges architektura megalkotasa kell. Meg ugye a dedikalt gombok amik szuksegesek, es egyeb problemak.
Bar egyebkent efele megy talan a dolog az ARM eros nyomatasaval az utobbi idoben..szoval technikailag lassan konnyebbedik a helyzet, bizonyos szempontbol. Viszont a driverek megirasa kulonbozo rendszerek eseten ido, es sok penzbe is kerulne a gyartoknak, es igazabol nem is erne meg nekik kb semmilyen uzleti modellben jelen allas szerint. Felosztottak a piacot, es harcolgatnak egymassal, eszuk agaban nincs kiengedni a kezukbol a sajat rendszeruket, a SW piac nagy biznisz manapsag. Ha minden igaz, a Win8 is mar zart SW Store-ral fog jonni, ugyhogy lehet ra vasarolgatni (halleluja....).
Architekturara jo pelda a PC vilag, ahol pl az x86 (es x64) mar regota kobe van vesve, es azon megy mind a unix/linux, mind a windows, es egyeb rendszerek. Egy ideje mar a mac os is ugye csatlakozott, de elotte az is csak PowerPC-n mukodott, szal hasonlo volt a szitu mint most a mobiloknal (vagyis inkabb szamitogepek azok is mar), de ugy tunik itt is kijon mostmar gyozteskent az ARM, legalabbis az okosteloknal. De aztan ki tudja, mobilos vilagban minden marha gyorsan tud valtozni
Egyebkent ugye az iphone meg mindig megmaradt a zart rendszernel, es bar sosem volt nekem, azt kell mondjam jol csinaljak. Egy fele telo, igy egy fele hardver, egy fele szoftver (kezukben mindketto gyartasa), es ezek a leheto legjobban egyutt tudnak mukodni. Ezert (is!) volt olyan szenzaciosan "seamless" a mukodese mar az elso verzionak is, es ment csodaszamba hogy milyen szepen siklik minden. Android eseteben meg mara minimum egy 1,5Ghz-es 4magos szornyeteg kell hogy szepen elfuttassa, koszonhetoen annak, hogy az os marha nagyra es bonyolultra nott, aminek egyik oka, hogy nagyon sokfele platformon es HW-n kell tudnia futni.
Huh nagyon keso van, lehet hogy par helyen sikerult marhasagokat irnom elore is bocs -
Radeon_5
aktív tag
"Én meg azt mondanám, hogy mindent rá, Symbian, WP8, Android, meg MeeGo-t, és döntsön a felhasználó mit szeretne, teljesen értelmes lépés lenne az emberek igényeinek megfelelő telót gyártani, ezt egyik cég sem teszi meg.( persze csak nagy vonalakba )"
Ha ezzel arra celoztal, hogy egy-egy telefonon barmely fenti rendszer elerheto kene hogy legyen, akkor rossz hirem van a szamodra, ez sohasem fog bekovetkezni
Es ez azon kiveletes okok egyike, ahol nem is (csak) a marketing akadalyozza meg ezt
-
Radeon_5
aktív tag
válasz
Quasi_modo #1022 üzenetére
Bizony, es a kulonbozo rendszereknek kulonbozo a celjuk is. Pl. a Windows (legalabbis a 7.5) egyszeru es konnyen kezelheto, az Android ellentete, ami meg jobban fekszik a teloval sok idot sz*rakodo geekeknek. iOS megintcsak inkabb tartalomfogyasztasra van, mint ahogy Win.
En a magam reszerol, bar programozo vagyok, nem akarok egy ujabb szamitogepet a notebookom melle, amit amugyis all.an nyomkodok, es netezni is meg mindig sokkal jobb rajta mint akarmilyen telon/tablatenNekem egy telo legyen egyszeruen kezelheto, de azt igenyes modon csinalja, kinottem mar a telo hackelgetesbol asszem
Ezert is szurkolok a Nokianak, regen is es most is oket partoltam, es ezzel a PV technikaval, meg az ingyenes navival szerintem most is egyedulalloak tudnak lenni. Es jo, hogy nem mennek a tobbiek altal eroltetett iranyba, van sajatjuk.
Androidon midnenesetre nem valoszinu, hogy lesz a cucc, mivel a Nokianak ahhoz nem sok koze van. W8-ra szerintem oriasi nagy huzas lenne portolni, meg ha nem is lesz a rendszer olyan tudasu/osszetett, mint a Symbi, nagy elony lehet eladasokban es kiemeli a tomeg szarok kozul. Viszont ehhez valszeg tok ujra kell (kellene?) irni a Symbire irt es optimalizalt kameravezerlo SW-ket, ami miatt nem biztos hogy hamar lesz W8 verzio...mar ha lesz egyaltalan. -
Radeon_5
aktív tag
válasz
Auratech #881 üzenetére
Wo, koszi a linket!
Tenyleg jo kis technikat pakoltak bele! Nekem egyebkent ezek (es pl ingyen offline navi, igenyesseg, meg a regi szep emlekek) miatt meg mindig szimpibb a Nokia az osszes tobbi gyartonal.
Raadasul ezeket a kepessegeket meg marketingezni is nehez, megis belepakoltak, nice. -
Radeon_5
aktív tag
A jo fotokhoz alapvetoen nem programok kellenek, hanem (akar tapasztalati uton) megismerni a beallitasokat. Es persze a lehetoseg, hogy lehessen mindent manualisan allitani, de ez sztem ebben a teloban(fotogepben?) megvan. A lenti villamos foto pl tok jo lett, meg a tema is, es semmi progi nem kellett hozza.
-
Radeon_5
aktív tag
Jah akkor gondolom valami szoftveres ND filter, nem racsavargattad
A villam valoban hamar elmegy, es emiatt kerdeztem a hosszu zaridot, mert azert hirtelen is jon a villam, es el kell kapni valahogy
De most surun voltak csapasok ugyhogy viszonylag konnyen el lehetett csipni egyet
Kozben am megneztem az EXIF-et ugyhogy latszanak az adatok. -
Radeon_5
aktív tag
Nem gonoszkodasbol irtam, sry ha ugy ertetted
Egyebkent barhol lehet jo fotokat csinalni, csak meg kell talalni a temat, es fokent azt, esetleg nehany kiegeszito dolgot lefotozni (folos zavaro sallangok nelkul, amik a te fotodon is vannak), jo beallitassal, stb.
Na nem tartok kiseloadast mert a telo a tema nem a fotozas, mindenesetre tenyleg szep kepet csinal a cucc nem vitas -
Radeon_5
aktív tag
Ez akkor a 808-cal volt?
Automataban elso fotonak eleg franko, igy latatlanban is, hogy nem voltam ott a foto korulmenyeinel. Melysegelesseg/elmosas szep, nem igazan zajos, pedig ugy tunik nincs total napfeny. Vonalelesseget ennel a fotonal nem nagyon lehet ertekelni, de jonak gondolom. Hajszalnyit talan fakok a szinek, de a WB is rendben van, ez nagyon szep teljeseitmeny egy fenykepezogepes mobiltelotol (mobiltelos fenykepezogeptol?). -
Radeon_5
aktív tag
Lesz majd ON hsz is?
-
Radeon_5
aktív tag
válasz
Remus389 #380 üzenetére
En mindig leneztem az agyonajnarozott meg hypeolt mobil kamerakat, az egyertelmu dolgok miatt (hangyasz*rnyi CCD es hasonlok), amiket nyilvan egy atlagjuzer nem tud, csak hogy csillio megapixeles. De legalabb ebben a cikkben kicsit ravilagitottak, hogy ezzel tenyleg inkabb csak meg rosszabb lesz a kep, mivel a CCD meretet nem novelik.
Eddig volt egy-ket telo ami megkozelitett egy szinvonalat, es talan ez a 808 az elso (amit en lattam), amire en is azt mondom, hogy egy akar jobbfele kompakt gepet is ki tudna valtani, a tesztfotok alapjan. -
Radeon_5
aktív tag
válasz
Remus389 #371 üzenetére
Persze hogy kenyelmesebb, sot, a DSLR tulajoknak is sokszor van egy jobbfele kompakt/bridge(mostmar akar milc) gepuk is, mert nincs kedvuk mindig cipelni a felteglat.
En csak annyit mondok amig nem tudod mik a szolgaltatasbeli es minosegbeli kulonbsegek, plane hogy meg egyszer sem lottel egy kepet sem nagy geppel, ne allits ilyen butasagokat, hogy egy ilyen telefon egyszer majd kivaltja azokat, mert ez nem fog bekovetkezni. -
Radeon_5
aktív tag
válasz
Remus389 #319 üzenetére
"...ha a pureview-re, vagy későbbi társaira ez igaz lesz akkor nincs hová fejlődni, ..."
Szoval azt allitod ez a fotozas csucsa?Marha erdekes, amikor valaki egyaltalan nem ert egy temahoz, de megis ugy tesz...no offense, de ez nagy hulyeseg
Egyebkent fotoztal mar egyszer is DSLR-rel?
Egy dolog, ami azonnal megkulonboztet mondjuk egy profi DSLR-t es egy akarmi mast: feny mennyisege. Amint nincs verofenyes napsutes (este sem kell, eleg szurkulet vagy barmi), onnan igen gyorsan elverzik a legtobb versenyzo. High ISO es vakuk pedig sohasem lesznek kisgepekre.
Persze lehetne meg emliteni a sebesseget a fokuszpontokat es millio dolgot, de minek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legkomolyabb kamerás telefon, ami csak létezik, ám egyelőre egy tetszhalott platformon él csupán. A PureView technológia előtt viszont le a kalappal.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Revolut
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest