Új hozzászólás Aktív témák
-
DarknessHope
senior tag
válasz
Radeon_5 #1029 üzenetére
köszi.. jobb rálátást adtál a helyzetre... akkor ez kb kicsit olyan mint a gps műhold rendszerek.. elég lenne egy is de mivel senki sem akarja másra bízni magát megcsinálják amerikaik oroszok kinaiak.. és mi is jövünk külön terv szerint a galileoval.... tehát ez a hardwer.... a szoftver meg nem győzi követni....
már rég javasolni akartam hogy szedjünk össze mindent zuzzuk be majd ültessük le az illetékeseket.. hogy oké ez volt a tesztidőszakotok most meg gyártsatok termékeket... kár hogy nem én vagyok az uralkodó lásd STAR WARS
... én erre használnám a hatalmam... szétszedetnék mindent... és összeraknám újra.. kvázi építenék egy másik bolygót tökéletesen megtervezve atomról atomra.
jah nekem is késő van?
azért szar hogy minden ennyire szar
de mire vén trotty leszek lehet megvalósul hogy apró hardverelemekből úgy rakom magamnak össze ahogy akarom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legkomolyabb kamerás telefon, ami csak létezik, ám egyelőre egy tetszhalott platformon él csupán. A PureView technológia előtt viszont le a kalappal.
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Synology NAS
- Apple asztali gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest