Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Metallica M72 World Tour 2026 június 11 - 13. Budapest
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Radeon_5
aktív tag
válasz
MR007RM #6359 üzenetére
Tudom melyik topikban vagyok, nem eloszor irtatok, de ha jol tudom erre van az offtopic gomb. Masok is beszeltek mar itt mas telefonrol, igy tettem en is. Es ha feltunt, en leirtam dolgokat amiket tapasztaltam es a velemenyen, es nem ajnaroztam a telefont. Ha a fentiek nem tetszenek, akkor ne forumozz. Komolyan, pont olyanok vagytok itt, mint az Ajfon juzerek, vagy manapsag akarmelyik masik 'fan' banda...ha valaki nem imadja a kiszemelt telefont, az egy kocsog, es ne is mondja a velemenyet. Okos hozzaallas, mondhatom.
Szerintem akarmelyik telo is, ez meg mindig csak egy k*rva gep, es en pl nem vagyok szerelmes bele, sem a gyarto cegbe. Nem vedem oket, nem sajnalom, es nem leszek szomoru ha valamelyiknek kevesebb az evi nyeresege valami miatt. Az L920 is csak ceges, ha holnaptol nem lenne, nem izgatna kicsit sem. Jok ezek a telok, de az embereket en meg mindig tobbre tartom, mint a gepeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest