Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Radeon_5
aktív tag
válasz
MR007RM #6359 üzenetére
Tudom melyik topikban vagyok, nem eloszor irtatok, de ha jol tudom erre van az offtopic gomb. Masok is beszeltek mar itt mas telefonrol, igy tettem en is. Es ha feltunt, en leirtam dolgokat amiket tapasztaltam es a velemenyen, es nem ajnaroztam a telefont. Ha a fentiek nem tetszenek, akkor ne forumozz. Komolyan, pont olyanok vagytok itt, mint az Ajfon juzerek, vagy manapsag akarmelyik masik 'fan' banda...ha valaki nem imadja a kiszemelt telefont, az egy kocsog, es ne is mondja a velemenyet. Okos hozzaallas, mondhatom.
Szerintem akarmelyik telo is, ez meg mindig csak egy k*rva gep, es en pl nem vagyok szerelmes bele, sem a gyarto cegbe. Nem vedem oket, nem sajnalom, es nem leszek szomoru ha valamelyiknek kevesebb az evi nyeresege valami miatt. Az L920 is csak ceges, ha holnaptol nem lenne, nem izgatna kicsit sem. Jok ezek a telok, de az embereket en meg mindig tobbre tartom, mint a gepeket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkomolyabb kamerás telefon, ami csak létezik, ám egyelőre egy tetszhalott platformon él csupán. A PureView technológia előtt viszont le a kalappal.
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest